Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurta lar için mi havuz yapacaksınızKızlar bugun regl oldum havuz için tedaviye başlıyorum Varmı havuz yaptıran destek olalım birbirimize
Canın merhaba havyz yaptırdım ben 2 kere yumurta topladı doktorum şimdi transfer olucam inşallahYumurta lar için mi havuz yapacaksınız
Rabbim inşallah nasıp ederCanın merhaba havyz yaptırdım ben 2 kere yumurta topladı doktorum şimdi transfer olucam inşallah
Bende üçüncü denemede ilk defa pozitif almıştım 11. Haftada kaybettim maalesef Şişli memorialde tedavi oldum doktorum yücel beydi
Çok sağol cAnım. Evet canım mükemmel bir merkez ama pgt yaptırmamıştım maddi olarak çok zorladı bizi ama şimdiki aklım olsa yaptırırdım embriyo kalitemiz en iyisiydi o yüzden bişey olmaz dedik ama...Çok geçmiş olsun canım. Klinikten memnun kaldın mı?
Pgt (ngs) yaptırmışmıydın embriyoLara?
Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?Bursa art osman develioğlu 2. Deneme dondurulmuş 2 embriyodan biri tuttu
eşlere tedavi vermiyor kesinlikle ilk tedavi doğal tup bebek gibi oluyor fitil ve belli gunlerde igne harici bir ilac yok.dondurulmuş embriyo tedavisinde ilac ve kan sulandirici var.psikolojik destek veren birisi değil.pozitif sonuç onun becerisine ve nasip e kalmis birşey.kendisi prof oldugu için işini iyi yapar ama motivasyon beklemeyin.gerisi Allaha kalır.o yüzden ilk denemede tutanlar oldugu gibi dondurulmus ile de tutanlar oluyor.benim dondurulmuş embriyo idi.35 yas altı kesinlikle büyük bir sorun yoksa tek embiriyo oluyor ilk deneme.eger olmazsa ilki nedenleri tahlille araştırılıyor.kalan embriyolar dondurulduğu icin uygun bence fakat genel pahalilik ile fiyatları ni arttırmıştır.Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?
Tesekkur ederim canım benim 6. Denemem olacak osman beye gideyim diye düşünüyorum ama henüz kesin kararimi vermedimRe
eşlere tedavi vermiyor kesinlikle ilk tedavi doğal tup bebek gibi oluyor fitil ve belli gunlerde igne harici bir ilac yok.dondurulmuş embriyo tedavisinde ilac ve kan sulandirici var.psikolojik destek veren birisi değil.pozitif sonuç onun becerisine ve nasip e kalmis birşey.kendisi prof oldugu için işini iyi yapar ama motivasyon beklemeyin.gerisi Allaha kalır.o yüzden ilk denemede tutanlar oldugu gibi dondurulmus ile de tutanlar oluyor.benim dondurulmuş embriyo idi.35 yas altı kesinlikle büyük bir sorun yoksa tek embiriyo oluyor ilk deneme.eger olmazsa ilki nedenleri tahlille araştırılıyor.kalan embriyolar dondurulduğu icin uygun bence fakat genel pahalilik ile fiyatları ni arttırmıştır.
Csnım ben bu doktoru kardeşimden duydum o Bursa'da yaşıyor çok çok iyi bi doktor biraz soğuk hızlı ve kesin konuşuyor bende bursaya gittiğim zaman gidip bi öngörüşme yapıp dönmüştüm İstanbul'a biraz ciddi bi doktor:)Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?
Ben medicalpark göztepe hastanesinde doktor Aynur Erşahin de tedavi oldum. Sonucum çok şükür pozitif oldu