Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

1. Tup bebegimi Konya Novafertil tup bebek merkezinde Ali Sami Gurbuze yaptirdik ikiz gebelik olustu ama benim rahim tasimadigi icin 16. Haftada erken dogumla kaybettim
2. Tup bebegi yine ayni klinik ayni doktorumuzda denedik cok sukur pozitifi aldik insallah saglikli sihhatli kucagimiza da aliriz 8 yillik evliyim bu arada

Bende üçüncü denemede ilk defa pozitif almıştım 11. Haftada kaybettim maalesef:KK43: Şişli memorialde tedavi oldum doktorum yücel beydi

Çok geçmiş olsun canım. Klinikten memnun kaldın mı?
Pgt (ngs) yaptırmışmıydın embriyoLara?
Çok sağol cAnım. Evet canım mükemmel bir merkez ama pgt yaptırmamıştım maddi olarak çok zorladı bizi ama şimdiki aklım olsa yaptırırdım embriyo kalitemiz en iyisiydi o yüzden bişey olmaz dedik ama...

Bende genetik yaptırmıştım bahçecide daha önce düşüklerin olduysa mutlaka yaptır Evet pahalı ama gebe kalıp kaybetmek çok daha zor

Bütün yorumları okudum kimse Antalya tüp bebek merkezi'ne gitmemiş.. bu başlık altında giden ilk ben olayım bari:))))

Antalya tüp bebek merkezi; hasan bulut
Ilk denemem 5.gün embriyosu 5 tane 1.sınıf dondurulmuş embriyolarım var 20 kasımda transfer olucam inşallah ilk denememde tutar ve buraya hammiiillllleeeeeyyyyyiiiiiimmmm diyebilirim:anneadayı::halay:

Bursa art osman develioğlu 2. Deneme dondurulmuş 2 embriyodan biri tuttu
Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?

Re
Mrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?
eşlere tedavi vermiyor kesinlikle ilk tedavi doğal tup bebek gibi oluyor fitil ve belli gunlerde igne harici bir ilac yok.dondurulmuş embriyo tedavisinde ilac ve kan sulandirici var.psikolojik destek veren birisi değil.pozitif sonuç onun becerisine ve nasip e kalmis birşey.kendisi prof oldugu için işini iyi yapar ama motivasyon beklemeyin.gerisi Allaha kalır.o yüzden ilk denemede tutanlar oldugu gibi dondurulmus ile de tutanlar oluyor.benim dondurulmuş embriyo idi.35 yas altı kesinlikle büyük bir sorun yoksa tek embiriyo oluyor ilk deneme.eger olmazsa ilki nedenleri tahlille araştırılıyor.kalan embriyolar dondurulduğu icin uygun bence fakat genel pahalilik ile fiyatları ni arttırmıştır.

Re
eşlere tedavi vermiyor kesinlikle ilk tedavi doğal tup bebek gibi oluyor fitil ve belli gunlerde igne harici bir ilac yok.dondurulmuş embriyo tedavisinde ilac ve kan sulandirici var.psikolojik destek veren birisi değil.pozitif sonuç onun becerisine ve nasip e kalmis birşey.kendisi prof oldugu için işini iyi yapar ama motivasyon beklemeyin.gerisi Allaha kalır.o yüzden ilk denemede tutanlar oldugu gibi dondurulmus ile de tutanlar oluyor.benim dondurulmuş embriyo idi.35 yas altı kesinlikle büyük bir sorun yoksa tek embiriyo oluyor ilk deneme.eger olmazsa ilki nedenleri tahlille araştırılıyor.kalan embriyolar dondurulduğu icin uygun bence fakat genel pahalilik ile fiyatları ni arttırmıştır.
Tesekkur ederim canım benim 6. Denemem olacak osman beye gideyim diye düşünüyorum ama henüz kesin kararimi vermedim

Csnım ben bu doktoru kardeşimden duydum o Bursa'da yaşıyor çok çok iyi bi doktor biraz soğuk hızlı ve kesin konuşuyor bende bursaya gittiğim zaman gidip bi öngörüşme yapıp dönmüştüm İstanbul'a biraz ciddi bi doktor:)

Ben medicalpark göztepe hastanesinde doktor Aynur Erşahin de tedavi oldum. Sonucum çok şükür pozitif oldu ❤️❤️❤️❤️❤️

hayırlı olsun güle güle büyütün :) ben de merkez ve fiyat arayışındayım. doktor hanımın adını duymuştum tedaviniz de pozitifmiş çok şükür. maliyeti ne oldu peki? ilaçlar fiyata dahil mi paket şeklinde mi? bana bilgi verirseniz çok memnun olurum

X