- 11 Haziran 2018
- 16
- 5
bende bahçeci umutta ebru hanımda denedim bizde ebru hanımda ilk denemede pozitif sonucu aldık
Canım döllenme problemine doktorun ne diyor genetik testler yaptırdınız mı hiçBahceci umut, Sabri Hoca. Ilk denemede 7 yumurta toplandi 5 i olgun ama dollenen yok. Suan ikinci deneme 4 yumurta 2 döllenen. Umarim yarin 3.gun icin aradiklarinda hala saglikli oldugunu soylerler.
Dr.umdan memnunum gayet ilgili ve bilgili
gittiniz mi ben gittimbende bahçeci kliniğine ön görüşmeye gideceğim memnun kalırsam bende sizleri bilgilendiririm kızlar
Fiyatlar için ne dediler ozelden yazar misiniz.gittiniz mi ben gittim
ben denedim bursada soranuste 3 defa olmadı ist la gidiyorum insallah rabbim nasip eder hepımizeTesekkur ederim canım benim 6. Denemem olacak osman beye gideyim diye düşünüyorum ama henüz kesin kararimi vermedim
Benim hastanem canım doktorumŞişli memorial yücel şahin, ilk deneme pozitif :) özellikle erkek inf icin lab konusunda tek bence
bursada hangi merkezBen de ızmir ve Bursa da denedim. Istanbula mi gitseydim diyorum. Ama herşeyin başı nasip.
Evet şahin bey yaptı 2. Tedavimizi.sahin zeteroğlu mu?
Cnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?gittiniz mi ben gittim