Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

canım ben gittiğimde raporlu 3500 tl raporsuz 7200'dü diye hatırlıyorum

Bahceci umut, Sabri Hoca. Ilk denemede 7 yumurta toplandi 5 i olgun ama dollenen yok. Suan ikinci deneme 4 yumurta 2 döllenen. Umarim yarin 3.gun icin aradiklarinda hala saglikli oldugunu soylerler.
Dr.umdan memnunum gayet ilgili ve bilgili

Bahceci umut, Sabri Hoca. Ilk denemede 7 yumurta toplandi 5 i olgun ama dollenen yok. Suan ikinci deneme 4 yumurta 2 döllenen. Umarim yarin 3.gun icin aradiklarinda hala saglikli oldugunu soylerler.
Dr.umdan memnunum gayet ilgili ve bilgili
Canım döllenme problemine doktorun ne diyor genetik testler yaptırdınız mı hiç

Genetik bende de esimde de normal bende sadece pihtilasma cikti canim

Esimde spermler dusuk hemde hareketinde sorun var bende yumurta rezervi az kalitesiz yani dr napsin bu durumda elinden geleni yapiyor. Allah ol diyecek olacak iste baska aciklamasi yok

Tesekkur ederim canım benim 6. Denemem olacak osman beye gideyim diye düşünüyorum ama henüz kesin kararimi vermedim
ben denedim bursada soranuste 3 defa olmadı ist la gidiyorum insallah rabbim nasip eder hepımize

Ben de ızmir ve Bursa da denedim. Istanbula mi gitseydim diyorum. Ama herşeyin başı nasip.

Hadi hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…