- 5 Mayıs 2018
- 559
- 364
- 41
Mustafa bahceci muayne etti emrioların 5. güne gelirmi ona bakcaz dedi kromozom analız yaptırmıstım cıkınca getir dedi çok sukur sorun yok temiz çıktı 2 hafta sonra bahcecideyim haftada 5 gün 45 dk tempolu yuru dedi senden neler istediler ne zaman gidiyorsun tekrarCnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?
Ben mustecep kavrut hastasiydim. Cokta memnundum. Emre beyi memorialden taniyorum dunya tatlisi hayirlisi olsun canim senin icin. Bahceci her zaman heryerde en iyisi. Deneyimledim gordum. Hayirlisi olsun. Yüce rabbimmm tez zamanda karnini doldursunCnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?
osman develioğlu hayatımda gördüğüm en soğuk doktorlardan biriMrb osman develioglundan biraz bahsedermisiniz nasıl bir dr ilk görüşme ücretli mi tüp bebek tedavisi ne kadara mal oluyor her detayı araştırıyor mu mesela eşlerle ilgili bi tedavi veriyor mu?
Genetiğe gitmemiş miydi embriyolarkromozom bozukluğu basit bişey mi ki
ya kendi düşmezse sakat olarak da doğabilir karnında da ilerleyen dönemde ölebilirr düşükte olabilir
kezaaaa
kromozom bozukluğu yüzünden
ilkim düşük
ikincim hasta doğdu
üçüncüm krnıda ölü 32 haftalık
Emre Bey bahçeciye Yeni gelen doktor demi canım sen hangi aşamadasın tedavide Kaç yumurta toplandıCnm ben gittim çok memnun kaldım emre bey doktorum şu an tedavi sürecindeyim rahim dinlendirme falan yapılacakmış. Sana ne dediler nasıl geçti?
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sgk anlaşması vardı umut kliniğinin yararlandın mı sendeMerhaba;
Bahçeci Umut da tedavi oldum. Doktorum Cem bey. İlk denemede tuttu.
Evet canım yararlandım.Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün sgk anlaşması vardı umut kliniğinin yararlandın mı sende
toplandı canım embriyolarım 6 tane embriyom oluştu bugün 3. günü 5. güne gitmesini bekleyecek emre bey dün aradım kliniği meraktan bugün embriyolojiden birisi arayıp bilgilendirecekmiş bakalım hayırlısıEmre Bey bahçeciye Yeni gelen doktor demi canım sen hangi aşamadasın tedavide Kaç yumurta toplandı
teşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin esinizdeki kromozom Bozukluğu neydi peki kacinci denemenizdi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder ins rabbim bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun inşallahosman develioğlu hayatımda gördüğüm en soğuk doktorlardan biri
kendimi hiç rahat hissetmedim onun yanında
elimizde olan testleri götürdük
tenezzül edip bakmadı bile adam
hızlı hızlı konustu ve postaladı bizi
ve eşimin tahlillerinde kromozom bozuklugu vardı,
embriyolara genetik isteriz dedik
gerek yok dedi:)
tutmazsa düşer zaten dedi rahatlıkla
çünkü hepimiz parayı sokakta toplayıp, boş zamanlarımızda tüp bebek yaptırıyoruz ya
bu doktor bana negatif enerji verdi, uzun bir süre kliniğinin önünden bile geçmem
ben jimer hastanesi suat beye gittim ve ilk denemede şükür pozitifi gördüm
doktorum hiçbirşeyi riske atmadı ve elinden gelen herseyi yaptı
doktorlugunun yanında da çok iyi, güleryüzlü, pozitif insan gibi insan kendisi
Eşimde xyy diye bir sıkıntı cıktiteşekkür ederim bilgilendirdiginiz icin esinizdeki kromozom Bozukluğu neydi peki kacinci denemenizdi sağlıkla kucağınıza almayi nasip eder ins rabbim bebeginizi darisi bana ve tum isteyenlere olsun inşallah
amin hoş geldin aramıza DR erbil yağmur ismini çok duydum son günlerde transfer ne zmanMomart kliniği Dr Erbil Yağmur gerçekten işinin uzmanı hastaya özel tedavi uyguluyor ben çok memnunum iyi ki onu tanıdım şimdi transferi bekliyorum Allah isteyen herkesin kucağını doldursun