Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

Hayırlı olsun Allah hayırlı sağlıklı bir evlat olmasını nasip etsin Probleminiz neydi acaba? Bende Cem çelik için randevu aldım ilk görüşmemize gideceğiz inşallah. Bizde sorun erkek faktörlü
Amin Canim Allah razi olsun sorun bende Amh düsük benim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah Anneligi

Amin Canim Allah razi olsun sorun bende Amh düsük benim Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin insallah Anneligi
Amiin canım sende sağlıkla kucağına alırsın inşallah. son birşey daha merak ediyorum tabi fiyat illaki fark eder ama ortalama toplam ne kadar harcama yaptınız merkeze? Biz raporlu hasta olacağız

Canim raporlu degildim ben fiyata gelince 30 bin tl gecti ilaclari sayarsam 35-37 olmustur bana havuz tedavisi yapildi sana havuz gerekmez sorun sende degilmiş mayısta basladım 14 kasım transfer oldum cok şükür ilkte tuttu

Canim raporlu degildim ben fiyata gelince 30 bin tl gecti ilaclari sayarsam 35-37 olmustur bana havuz tedavisi yapildi sana havuz gerekmez sorun sende degilmiş mayısta basladım 14 kasım transfer oldum cok şükür ilkte tuttu
Allah bunca uğraşın mükafatını en güzel şekilde veriyor gerçekten tedaviniz çok uzun sürmüş ama değmiş. Fiyat beni gerçekten şaşırttı maddi manevi zor süreçlerden geçiyoruz fakat yeterki bebeğim gelsin değer diyoruz Bizde belki sadece rahim dinlendirme önerir diye düşünüyorum o kadar. Umarım ilk seferde olur 2.ye bahçecide devam etmemiz zor olur çünkü

Canım bu arada cüzdanımı caldırdım cantamdan içinde tüp bebek param vardı 30 bin tl ramazan ayında orucluydum hastaneye gidicektim cüzdanımı caldı bir hırsız cok üzüldüm ağladım napalım sağlık olsun dedim benim yol git gel cok paralar gitti almanyadan geldiğim için senın okadar olmaz ben hepsini saysam inan 100 bini gecer calınan parayı hiç saymadım rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah benimde negatif olsaydı sanırım bende bahcecide yaptıramazdım bi zaman sonra maddiyat insanı zorluyor Allahım yar ve yardımcın olsun kardeşim

Gerçekten inanamıyorum ya o vicdansız kişinin boğazından o para geçmeyecek bundan eminim. Çok üzüldüm gerçekten bu duruma. Bundan sonra Allah gönlünüze göre versin herşeyi inşallah. Umarım bebeğinizle birlikte yüzünüz Her zaman gülecektir. Çok masrafa girmişsiniz gerçekten çok şükür tutmuş ilk seferde. yurtdışından gelmekte ayrı sorun ekstra harcama Allah gerçekten kolaylık versin. Bizde şehir dışından gideceğiz fakat çok uzak değil yaklaşık 2 saat sürecek yol. Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Rica ederim canım ne demek Allah razı olsun asıl ben teşekkür ederim güzel dileklerin için sen içini ferah tut hep pozitif düşün Amin insallah Allahım bütün isteyenlere nasip etsin inşallah
Bende haram ettim Allaha havale ettim Rabbim büyük

ayni gun transfer olmusuz. hayirli olsun. keseyi gormek icin doktora gittininizmi? ben henuz gitmedim haftaya gidecegim insallah

ayni gun transfer olmusuz. hayirli olsun. keseyi gormek icin doktora gittininizmi? ben henuz gitmedim haftaya gidecegim insallah
Allah razı olsun canım sizinde hayırlı olsun Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin inşallah
hayır canım benim randevum Pazartesi ayın 9 oluyor
İnşallah Pazartesi görürüm keseyi siz ne zaman gidiceksiniz keseye ve şuan biz kac haftalık olduk biliyormusunuz

Amiin canım benim rica ederim Pozitif olmaya çabalıyorum iyi ki varsınız bizim sıkıntımızı bizden başkası anlayamaz. En güzelini yapmışsınız Allah büyük bu dünyada başına bi dert gelmeden ölmez o kişi.

canım ne demek herzaman yazın birşey olduğunda seve seve yardım ederim süreci sorun sölerim herşeyi anlatırım çok iyi anlarım canım Rabbim aratmasın cok zor

bende pzt gitmeyi düşünüyorum canim. transfer günü degil de son adet tarihi ile hesaplandigi icin 5 haftayi bitirmis oluyoruz. 6 haftanin icindeyiz galiba benim indirdigim bir uygulama var oyle hesapliyor. hayirlisiyla goruruz insallah. Rabbim herkese nasip etsin hayirlisiyla gerçekten yasayan biliyor bu surecleri

Canım senin son adet ne zamandı kulandığın programın adını sölermisin bende indiriyim Allaha emanet ol canım görüşmek üzere Hayırlısı dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…