Amiiin aminnÇok tatlısın yaa Aklıma takılan sorular olduğunda soracağım o halde
[/QUOTE
Çok teşekkür ederim canım benim sende cok tatlısın sor tabbi istediğini yardımcı olurum ben seve seve bu süreç cok önemli pozitif ol herzaman
Neden guven bey. Bende bahceciye gidicem fakat dojtora karar veremiyorumFikir olsun diye hepsini yazayım canım toplamda beş kere tedavi oldum
1. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- dr Ali Fuat
3- sonuç pozitif dört yaşında bir kızım var
2. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
3. Deneme de
1- Konya nova fertil
2- Dilek İncesu
3- kimyasal gebelik
4. Deneme de
1- Ankara başkent
2- Hulusi Zeyneloğlu
3- kimyasal gebelik
5. Deneme de
1- İstanbul bahçeci Fulya
2- Güvenç Karlıkaya
3- ikiz gebelik şu anda 34. Haftadayız :)
Bu kadar deneme sonucunda en profesyonel ekip bahçecideydi emeklerini inkar edemem en rezalet hastane ve ekipte ankara başkentti
Canim bende bahcecide karar kildim ama hango doktora gidecegimi bilemiyorum cem bey aklima yatiyor ama evimiz avrupa yakasinda avrupa yakasindaki bahcecide mustafa bahceciyi biliyorum hangi doktoru tercih etmeliyimcanım neden güvenç bey cevabını arkadaşım zaten verir ama ben neden bahçeci cevabını vereyim canla başla çalışan sizi ailesi gibi gören bir ekip var. Ayrıca kurum olarak çok başarılılar.
Merhaba,
Tüp Bebek yaptıracaklara yol göstermesi açısından sizlerin tecrübelerinden yola çıkarak bir çalışma yapalım.
Uzun uzadıya şeyler yazmayalım. Sadece şu 3 sorunun cevabını içeren açıklama yapalım
SORULAR:
Hangi Tüp Bebek Merkezi veya hastanede tedavi oldunuz?
Hangi doktor tedavinizi yaptı?
Tedavi sonucunda alınan sonuç?
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba bu doktor hangi şehir de acaba ve fiyatı neydiMerhaba bende Mustafa Bahçecide tedavi oldum fulya kliniğinde benim sonucumda pozitif bir bebeğim oldu sağlıkla kucağıma aldım
Merhaba bende oraya gitmeye niyetlendim ama fiyat nedir acaba ve zeki akkum nasıl bir doktor bilgilendirir misiniz acabacanım benim doktorumda zeki akkum bahçeci diyarbakırda sayesinde anne oldum çok şükür
Merhaba bende oraya gitmeye niyetlendim ama fiyat nedir acaba ve zeki akkum nasıl bir doktor bilgilendirir misiniz acaba
Rica etsem siz yaptığınızda ne kadar ücret ödemiştiniz bilgisini verir miisniz ?Gerçekten çok ilgili her türlü detayı adan zye paylaşan bir doktor her zaman hem yazılı hem sözlü olarak bilgilendirme yapan dünya tatlısı bir adamHerkesin keşke bir imkanı olsada keşke kendisi ile tanışabilse
Benim listemdede iki klinik var Gürgan da kime gittiniz?1. Tedavim Ankara Anatolia negatif
2. Tedavim Konya Mehmet Çolakoğlu negatif
3. Tedavim Ankara Gürgan Klinik POZİTİF
Gürgan da bütün doktorlar her şeye hakimler. Ziya hoca vardı benim o yol hatıramı o yaptı. İst geçti. Işın hoca yumurta takibimi ilaç ayarlamamı yaptı ama Fethiye hocada haberdardı. Çünkü hergün akşam üstü çıkmadan 5 gibi toplantı yapıyorlar. Son yumurta takibi ultrasonuma Fethiye hoca da geldi. Yumurta toplamamı Fethiye hoca yaptı. Transefer rahim dinlendirme den sonraya bırakıldı. Fethiye hoca uygun görmedi Timur hocada onay vermedi. Ekim sonunda transfer oldum timur hoca yaptı transferimi. Çok şükür ikizlere gebeyimBenim listemdede iki klinik var Gürgan da kime gittiniz?
Merhaba benim eşimde de var sağlıklı embrio bulduklar mı? Hangi doktora gittiniz?Eşimde xyy diye bir sıkıntı cıkti
Yani bir erkek kromozomu fazladan almıs eşim
İlk denememizde Allah’a şükürler olsun ama bunda doktorumun ve benim tüp bebek öncesi araştırmalarımın payı büyük