Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

bende hayırlısıyla gaziantepde sanikonukoglu hastanesinde ismail temurla başlıycam iyi gibi gidiyor bakalım allahım hhhepimizin bu zor süreçte yardımcısı olsun

canım eğer antep urfa taraflarına bakıyorsan merkez olarak diyarbakır bahçeciyi de öneririm ben zeki bey o bölgenin en meşhur doktoru zaten

Neden guven bey. Bende bahceciye gidicem fakat dojtora karar veremiyorum

canım neden güvenç bey cevabını arkadaşım zaten verir ama ben neden bahçeci cevabını vereyim canla başla çalışan sizi ailesi gibi gören bir ekip var. Ayrıca kurum olarak çok başarılılar.

canım neden güvenç bey cevabını arkadaşım zaten verir ama ben neden bahçeci cevabını vereyim canla başla çalışan sizi ailesi gibi gören bir ekip var. Ayrıca kurum olarak çok başarılılar.
Canim bende bahcecide karar kildim ama hango doktora gidecegimi bilemiyorum cem bey aklima yatiyor ama evimiz avrupa yakasinda avrupa yakasindaki bahcecide mustafa bahceciyi biliyorum hangi doktoru tercih etmeliyim

Diyarbakır bahçeci çok şükür 3 haftamız kaldı doğuma ilk denemede tuttu. Zeki bey Allah razı olsun Rabbim herkese nasip etsin en kısa zamanda kızımız yoksa teyzoslar çok şükür

DR FATIH ÖĞÜÇ TE TEDAVİ GÖRDÜM , aslında ıstanbul ve afyonda merkezlerı var ben kutahyada yasadıgım ıcın afyonu tercıh ettım ekıbın ılgısı yasadıgım o zor dönemdekı desteklerı sayesınde ıkı deneme yaptım ve ıkıncısınde hıc ınanmadıgım halde kızımı kucagıma almak nasıp oldu fatıh bey kadar pozıtıf hastasıyla özel olarak ılgılenen bır hekım daha gormedım . benım oncekı denemelerımdekı merkezlerde ne yazık kı bu motıvasyonu yakalayamamıstık toplanan yumurta sayısını bıle zor zar ogrenmıstım, ınsallah her ısteyene allah bu hıssı yasatır. fertillife afyon hastanesıydı benım tup bebek merkezımın adı.

bende gaziantep sani konukoglu hastanesinde 3.gun embriyosu oldum şuan daha 3.günümdeyim beklemedeyim doktorum ismail temur

canım benim doktorumda zeki akkum bahçeci diyarbakırda sayesinde anne oldum çok şükür

Merhaba bende oraya gitmeye niyetlendim ama fiyat nedir acaba ve zeki akkum nasıl bir doktor bilgilendirir misiniz acaba

Gerçekten çok ilgili her türlü detayı adan zye paylaşan bir doktor her zaman hem yazılı hem sözlü olarak bilgilendirme yapan dünya tatlısı bir adam Herkesin keşke bir imkanı olsada keşke kendisi ile tanışabilse

Rica etsem siz yaptığınızda ne kadar ücret ödemiştiniz bilgisini verir miisniz ?

Benim listemdede iki klinik var Gürgan da kime gittiniz?
Gürgan da bütün doktorlar her şeye hakimler. Ziya hoca vardı benim o yol hatıramı o yaptı. İst geçti. Işın hoca yumurta takibimi ilaç ayarlamamı yaptı ama Fethiye hocada haberdardı. Çünkü hergün akşam üstü çıkmadan 5 gibi toplantı yapıyorlar. Son yumurta takibi ultrasonuma Fethiye hoca da geldi. Yumurta toplamamı Fethiye hoca yaptı. Transefer rahim dinlendirme den sonraya bırakıldı. Fethiye hoca uygun görmedi Timur hocada onay vermedi. Ekim sonunda transfer oldum timur hoca yaptı transferimi. Çok şükür ikizlere gebeyim hergün mutlaka toplantı oluyor timur hocadan görüş alınıyor. Bana bakmayan doktor kalmadı baran hocada transfer sonrası bilgi vermek için gelmişti.

Merhaba benim eşimde de var sağlıklı embrio bulduklar mı? Hangi doktora gittiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…