- 26 Mart 2019
- 185
- 92
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canim merhaba, bende yarin Esra hanima gidecegim memnun kaldin mi ?Hayır sorun yok cnm bütün testlerimiz yapıldı tup bebeğe geçecez inşallah
Dr.Gurur POLAT hocamda 1 tane embriyo ile ilk denemede gebe kaldım .Alanın da harika bir doktor ilgisi ve bilgisi ile.bizi yönlendirdiği hastanede Ankara medicana intenational hastanesi .Allah böyle doktorlarımızı hep korusun .sayesinde mutluluğumuza mutluluk kattıMerhaba,
Tüp Bebek yaptıracaklara yol göstermesi açısından sizlerin tecrübelerinden yola çıkarak bir çalışma yapalım.
Uzun uzadıya şeyler yazmayalım. Sadece şu 3 sorunun cevabını içeren açıklama yapalım
SORULAR:
Hangi Tüp Bebek Merkezi veya hastanede tedavi oldunuz?
Hangi doktor tedavinizi yaptı?
Tedavi sonucunda alınan sonuç?
Şimdiden teşekkürler.
Merhabalar. Bu raporu nereden aliyoruz. Hangi durumlarda veriliyor bilgi verir misiniz?canım ben gittiğimde raporlu 3500 tl raporsuz 7200'dü diye hatırlıyorum
merhaba ben de ataşehir memorial de cem demirel e gidiyorum. amh im 0.34.ordu da yaşıyorum ve calisiyorum istanbula gidip gelmek benim icin gercektwn ncok zor oluyor.ordu da güvendiğim doktorum cem beyi tavsiye etti ve tüm kontrolünü orduda ki doktorum yapiyor iğnelerimi dahi kendisi tek tek her gün vurdu.ilk tup bebek başarısız oldu negatif sonuç aldik. ama negatif sonucun hemen ardından doğal yoldan hamile kaldım.10 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum.kromozom analizi yapıldı ve kromozomunda bozuklük cikti.simdi tekrar tedavim başlayacak.ve bu kez genetik test de gerekecek.labaoratuvar halkında bilgi edinemedim.tereddutlerim var.ama buradaki doktorumdan da vazgeçmek istemiyorum.moralim çok bozuk ve kafam aşırı karışık.2 kere deneme yaptık, memorial ataşehirde. İkisi de negatif. Sebepsiz infertilite dendi. Laboratuvarlarının cok iyi olmadığı yazılıyor her yerde, pişmanım keşke acıbadem veya bahcecide deneseydim.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
selamlar bende nesrin hocada düşünüyorumMerhaba ben kurtköy emsey hastanesinde tup bebek tedavisi gördüm doktorum Nesrin Baştuğ suan 8 haftalik hamileyim daha once de denemelerim oldu bu ikinci bebegim olacak bence doktorun tutumu cok önemli Nesrin hanim çok hassas ve nazik biri
1. Tedavim Ankara Anatolia negatif
2. Tedavim Konya Mehmet Çolakoğlu negatif
3. Tedavim Ankara Gürgan Klinik POZİTİF
hayırlı olsun canım aynı merkezde tedavi olmuşuz. bende umutta sabri beyde ilk denememde pozitif sonuç almıştımİstanbul bahceci umut pozitif ilk deneme doktorum cem çelik