Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

bende bahçecide tedavideyim doktorum remzi bey çok iyi bir doktor yeni tedaviye başlamak isteyenlere ben tavsiye ederim doktorumu

Dr.Gurur POLAT hocamda 1 tane embriyo ile ilk denemede gebe kaldım .Alanın da harika bir doktor ilgisi ve bilgisi ile.bizi yönlendirdiği hastanede Ankara medicana intenational hastanesi .Allah böyle doktorlarımızı hep korusun .sayesinde mutluluğumuza mutluluk kattı

Merhaba , ben de yeni tüp bebek denemesine başlayacağım , Medical park hastanesinde deneyeceğim , bunun için tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırdım , tüp bebek masraflarımın karşılanacağı söylendi 4 bin tl gibi bir para verdim 1 yıllık umarım boşa gitmez

kızlar bende bahçeci umutta tedavi oldum doktorum ebru hanımdı şükürler olsun pozitif oldu

2 kere deneme yaptık, memorial ataşehirde. İkisi de negatif. Sebepsiz infertilite dendi. Laboratuvarlarının cok iyi olmadığı yazılıyor her yerde, pişmanım keşke acıbadem veya bahcecide deneseydim.. rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

canım üzme artık kendini hiç bişey için geç değil, kendini toparla yeni tedavi için daha çok düşünüp araştırıp karar verirsin. Ben bahçeci lab. çok memnun kaldım aklındada varmış öneririm

canım raporu devlet hastanesi veriyor ama içinde tüp bebek bölümü olması lazım 2 aşılama olunca veriyor, erkekte sorun varsa aşılamasız veriyor, yumurta rezervin azsada aşılama olmadan rapor verebiliyor. bahçecide sgk raporu geçiyor bu arada

ilk gebeliğim tüp bebekti antalya tıp fakültesi hastanesi şafak olgan da yapılmıştı 8 haftalık düşük yapmış tım daha onun üzüntüsünü yaşarken 2 ay sonra hamile olduğumu öğendim

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Eğer kafasında doktor belirleyemeyen,soru işaretleri olanlar varsa kesinlikle Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt tavsiye ederim.

4 yıllık evliyim.3 yıldır istememize rağmen doğal yollardan çocuğumuz olmayınca tüp bebek hakkında fikir almaya karar verdik.Internetten araştırarak Pendik Medikal Parkta Doç.Dr Murat Bozkurt'a muayene olmaya karar verdik.Murat hocanın ilgisi,guleryuzu,sanki hastası değil de yakın arkadaşı gibi bizimle sıcak sohbeti,tüp bebek hakkında verdiği bilgiler tedaviye başlama kararimizi hızlandırdı.Tedaviye gonal-f 225 lik dozlarla başladık.10 gün devam ettik.Yumurtaların gerekli olgunluğa ulaşması sonucu çatlatma iğnesini oldum.Yumurta toplama işlemi gece saat 1'e denk geliyordu.Isteselerdi sonraki sabaha birakabilirlerdi,ama Murat hocam ve ekibi gece saat 1 de benim için hastane de hazırdı.Hastaneden biz ayrıldığımızda saat 4 e geliyordu.Geceyi büyük bir ozveriyle benim için orada geçirdiler.Sonuç olarak 19 yumurtam toplandı.17 tanesi uygun oldu ve dollendi.Bugün 6.gundeyiz ve 14 tane embriyo iyi durumda.7 tanesi 1.kalite Burada çok güzel bir planlama olduğunu düşünüyorum.Ayarlanan ilac dozlari,tam zamanında yapılan yumurta toplama ve embriyolarin gelişimini sağlayan merkez.Şu an rahmi dinlendiriyoruz.Eminimki uygun zaman geldiğinde doktorumuz transferi gerçekleştirecek ve bizde hayırlısıyla bebek sahibi olacağız.Kafamda çok sorular vardı.Ama ılk görüşmeye gittiğimizde bunların hepsi cevap buldu.Ve şimdiye kadar aldığımız sonuçlar çok güzel.Eğer kafasında doktor belirleyemeyen,soru işaretleri olanlar varsa kesinlikle Pendik Medikal Park Doç.Dr.Murat Bozkurt tavsiye ederim.

merhaba ben de ataşehir memorial de cem demirel e gidiyorum. amh im 0.34.ordu da yaşıyorum ve calisiyorum istanbula gidip gelmek benim icin gercektwn ncok zor oluyor.ordu da güvendiğim doktorum cem beyi tavsiye etti ve tüm kontrolünü orduda ki doktorum yapiyor iğnelerimi dahi kendisi tek tek her gün vurdu.ilk tup bebek başarısız oldu negatif sonuç aldik. ama negatif sonucun hemen ardından doğal yoldan hamile kaldım.10 haftalıkken kalbi durdu kurtaj oldum.kromozom analizi yapıldı ve kromozomunda bozuklük cikti.simdi tekrar tedavim başlayacak.ve bu kez genetik test de gerekecek.labaoratuvar halkında bilgi edinemedim.tereddutlerim var.ama buradaki doktorumdan da vazgeçmek istemiyorum.moralim çok bozuk ve kafam aşırı karışık.

selamlar bende nesrin hocada düşünüyorum

1. Tedavim Ankara Anatolia negatif
2. Tedavim Konya Mehmet Çolakoğlu negatif
3. Tedavim Ankara Gürgan Klinik POZİTİF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…