Tüp Bebek Merkezleri Hangi Tüp Merkezinde/ Hangi doktora / Sonuç

merhaba arkadaşlar, biz de bu ay tüp bebek yaptıracağız. 4 yıldır olmuyor. eşimin sayı ve hareketlilik iyi ama morfoloji sıfır. adana da bildiğiniz iyi bir tüp bebek doktoru var mı. çok teşekkür ederim.

Ben 2 tedavimide istanbul tüp bebek merkezinde oldum. 2015 Emre karatekelioğlu ilk tefavimden bir oğlum var 2. Tedavimde yibr ayni merkezde Nurettin türktekin de oldum suan hamileyim merkezden cok memnundum tavsiyede ederim

Ben de anatolia hakan hocanın hastasiyim. Ilk denemem negatif taze transferdi. Bu ay dondurulmus embriyo ile tedaviye başlıcaz... durumum sizinkine çok benziyor. Siz dondurulmuş transfer ile mi hamile kaldınız? Allah kucağınıza almayı nasip etsin.

Meraba kızlar ben bu ay tup bebk yaptıracam ama eşim şehir dışında çalışıyor adetimede 3 gün var. galiba tup bebek icin adetken gidiliyormus benim sorum kızlar yumurta toplama falan kurban bayramına denk geliyor bayramda hastane açık oluyormu bu arada adana kisla baskentte yaptiracam esimden dolayi kurban bayramında burda oluyor

Hastaneyi bilmiyorum ama tüp bebek merkezi Pazar da olsa senin işlemin için saati saatine açık

Cnm acaba Bana hastane tup bebek için 7500 tl fiyat söledi ilaclarda içindemi acaba raporsuz olacak benimki
Sizin hastahane neresi ben pek anlamadım bende yeni yaptırdım Izmır smyrna art da 8100 ödedim ilaç ve iğneler hariç gebelik testine kadar yaklaşık 15 bin cıktı ve malesef sonuç negatif cıktı inşallah senin hayırlı olur ve güzel sonuç alırsın

Göztepe MedicalPark Nur Dokuzeylül, 1. Denemede oldu☺
Merhaba ben de aynı merkezde ilk transferimi yaptırdım bekliyorum. Endişe, heyecan, korku hepsi başaranda.. Sizin hayırlı olsun bebeğinizForumda yakın zamanda hiç bizim merkez ve doktorumuzu söyleyen görmedim, sizi görünce mutlu oldum.. sizin yaşınız kaç, kaç embriyo transfer edilmişti?

Pozitifi almışsınız çok şükür çok kararsızım bana yakınlık acisindan ve araştırdığım kadarıyla memorial kafam da şekillenmişti ama her kafadan bir ses sizin sorununuz neydi özel olmazsa ve iki mek izlenimleriniz nelerdir

Bizdeki problem erkek kaynaklı canım.morfoloji,sperm hareket,sayı düşüktü..Memorial’ın labaratuvarı bence Türkiye’de en iyi labaratuvarlardan biri..ben çok memnun kaldım hatta orayı kendi evimmiş gibi hissettim herkes o kadar ilgiliki.kafanız karışmasın bence hastane muhteşem..

kızlar bende tüp bebeğe başlayacağım daha önce denemelerim oldu ama tutunamadı iyi kalitede embriyom oluyor ama tutunma olmuyor şimdi merkez değiştirmek istiyorum sizler nerelerde hangi doktora gidiyorsunuz
Canım merhaba bende tüp bebek ile ikizlerime hamileyim 11+6 olduk allahin izni ile bende Pendik / Kurtköy Emsey hastanesinde Dr Nesrin Baştuğ hocamız da oldum Güler yüzü anlayışı yumuşak tavrı her soruya sıkılmadan açıklayıcı ve sakinleştirici cevaplarıyla bugünlerime geldik rabbim sana da en güzelini nasip etsin inşallah

Merhaba bende dun emseye nesrin hanima tedaviye basladim. Esimde ve bnde herhngi bisey olmadigini soyledi ilac tedavisine basladik egerki yil icerisinde sonuc alamazsak yaz ortasi gbi nasip olursa tup bebek yptircaz kendisi cok naif nazik hasta yaklasimi cok iyi olan biri tabi bebek olur yda olmaz ama bu denli dojtor bulmak cok zor o yuzden tavsiye ederim herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…