- Konu Sahibi ylnzeskici
-
çok zor oluyoruzakta. ben bazen dayanamıyorum sırf bu yüzden eşimle yüzlerce kez tartıştım.
çok zor oluyoruzakta. ben bazen dayanamıyorum sırf bu yüzden eşimle yüzlerce kez tartıştım.
haklısın aile özlemi zor geliyor insana.
Ben de üniversite için çok küçük yaşta ayrıldım ailemin yanından, sonra yıllar geçtikçe insan kendi hayatına dalıyor birşekilde. Ha özlemiyor musun çok özlüyorsun ama kendine kurduğun hayatın gereklerini de yerine getirmek lazım
Eşini kırma bence, Allah gecinden versin yarın öbürgün ana baba göçünce geriye eşinle sen başbaşa kalacaksınız
benim frekans biraz bozuktaarkadaş bulamıyorum, üzülüyorum
Hepsinin farkındayım ama pskolojım çok bozuluyor.yaşadığım çevreyle uyumum yok kültür çatışması gibi bi sorun varkendimi garip kuş gibi hissediyorum kayınvalidem oğullarını sevince abarta abarta sinir oluyorum annem de olsa beni severdi diyorum .biraz fazla ana kuzusuydumda ben
Hepsinin farkındayım ama pskolojım çok bozuluyor.yaşadığım çevreyle uyumum yok kültür çatışması gibi bi sorun varkendimi garip kuş gibi hissediyorum kayınvalidem oğullarını sevince abarta abarta sinir oluyorum annem de olsa beni severdi diyorum .biraz fazla ana kuzusuydumda ben
niye bulamayasın canım ?
İnsanlara kötü mü davranıyorsun , sözlerini ciddiye mi almıyor sun, birilerinin kötülüğünü isteyip arkalarından kuyu mu kazıyorsun
Haa herkesin ilgilendiği , bildiği, tecrübe sahibi olduğu, üstüne sohbet edebileceği konular farklı olabilir, ama maarifet ortak nokta yakalayıp oradan devam etmek yanlış mı düşünüyorum
Asıl ben Fransız kaldım işte.sizden küçüğüm, evli nişanlı falan değilim ve ailemden de hiç ayrı kalmadım, o yzden dertlerinize ortak olamıyorumm. :26:
Kayınvalideler biraz oğullarına düşkün oluyor haklısın.
Benim müstakbel kayınvalide 3,5 yıldır her gün yalvarıyor oğluna Türkiye'ye geri dön, yanımda ol diye...
Annen seni uzaktan da olsa sever, telefonda bile sesini duyduğunda sesi titrer gülsün mü ağlasın mı şaşırır, sen de öyle düşünmeye çalış, haklısın biliyorum çok zor ama
eşinle mutluysan da bazı şeylerden fedakarlık etmek gerekebiliyor ne diyeyim(
Asıl ben Fransız kaldım işte.sizden küçüğüm, evli nişanlı falan değilim ve ailemden de hiç ayrı kalmadım, o yzden dertlerinize ortak olamıyorumm. :26:
Senin de kulağına küpe o zaman şimdiden. en azından neler yaşıyoruz bir fikrin olmuş olur canım fena mı kendini herşeye hazırlamış olursun
sizinle dertlerimi paylaşınca kendimi çok iyi hissediyorum iyiki varsınız
kızımın adı Nil, teyzesisenn bebişin adı ne ?
tabi yaşanır, ben memleket nire topiğinde kahramanmaraş46 konusunda maraşta yaşayan arkadaşlarla buluşup tanışmıştım, 5 yıl görev yaptım orda, önce dışarda buluştuk sonra evlerimizdekızlar sizce kk klübünde samimi arkadaşlıklar yaşanabilirmi .ben yeni arkadaşlar istiyorum...
sizinle dertlerimi paylaşınca kendimi çok iyi hissediyorum iyiki varsınız
Senin de kulağına küpe o zaman şimdiden. en azından neler yaşıyoruz bir fikrin olmuş olur canım fena mı kendini herşeye hazırlamış olursun
doğru düşünüyorsun arkadaşım .sanırım ben biraz içime kapanığım.sadece kendimi kötü hissedince çenem bu kadar çok açılıyor
kızımın adı Nil, teyzesi
tabi yaşanır, ben memleket nire topiğinde kahramanmaraş46 konusunda maraşta yaşayan arkadaşlarla buluşup tanışmıştım, 5 yıl görev yaptım orda, önce dışarda buluştuk sonra evlerimizdegünler yaptık... il dışına taşınanlar oldu, onlar tatile geldikçe yine ayarlayıp bi şekilde buluştuk, çok da güzel oluyor. ben de ayrıldım ordan ama hala irtibattayız
ayy bana da kültür uyuşmazlığı deme, çok dertliyimsivas-muğla uyumsuzluğu bizimkisi...
ben de tanıtayım kendimi. 28 yaşımdayım, muğlalıyım, 6 yıllık ingilizce öğretmeniyim2.5 yıllık evliyim...izindeyim şu an çalışmıyorum
VArdır bir ortak noktamız mutlaka.Gerçi en büyük ortak nokta kadın olmamız aslında.
sen kaç yaşındasın neler yapıosun bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?