Ben ozellikle pilav ve yemeklik icin tencere eti ariyorum.teflon mu seramikmi celik mi daha iyi.sizin uzun sure kullanipta memnun kaldiginiz tencereler neler.
canım ben bundan kullanıyorum teflon çok memnunum herkese tavsiye ederim ben beyaz evden 80 tl ye almıstım.taç 3 lü güveç seti diye geçiyo.bu arada ilk defa resim yükledim inşallah olmustur
eger sadece pilav için tencere bakıyorsan seramik tencere al derim çok güzel pişiriyor ben kendim kullanmadım kuzenimde mevcut bir gün pilavın altını kapamayı unutunca aha dedik yandı ama baktıktı hiçbirşey yok onunseramik tenceresi karaca markaydı ama daha kalitelileri mevcut piyasada bende seramik takım almayı düşünüyorum açıkcası ama yok sadece pilav için degil yemekler içinde çelik tencere alacam diyorsan kesinlikle jumbo al derim bende jumbo hisar vede korkmazın tencere ve tava ürünleri mevcut hepsinide kullanıyorum ama en çok jumboları begeniyorum annem aldıgım zaman biraz pahalı oldukları için kızmıştı bana ne gerek vardı diye ama oda şuan senin jmboların gerçekten güzel diyor
kısacası pilav tarzı yemekler için seramik tencereleri yemeklik çelik tencere olarak jumbo yu öneririm
kızlar,
benim de jumbodan 4 boy tencereden oluşan bir çelik tencere takımım var. sizce bunların yanına hangi tencereleri eklemem gerekir?
mesela pilav tenceresini teflon mu, seramik mi alsam daha iyi olur? bir de sosluk ve sahan tenceresi de alsam mı ve de çelik mi alsam? yoksa 1,2 tane seramik tencere alıp bir de yanına teflon pilav tenceresi mi alsam? ha bir de çelik sosluk ve sahan tenceresi var tabi .offf kafam çok karıştı, bi yardım edin lütfen?
kızlar,
benim de jumbodan 4 boy tencereden oluşan bir çelik tencere takımım var. sizce bunların yanına hangi tencereleri eklemem gerekir?
mesela pilav tenceresini teflon mu, seramik mi alsam daha iyi olur? bir de sosluk ve sahan tenceresi de alsam mı ve de çelik mi alsam? yoksa 1,2 tane seramik tencere alıp bir de yanına teflon pilav tenceresi mi alsam? ha bir de çelik sosluk ve sahan tenceresi var tabi .offf kafam çok karıştı, bi yardım edin lütfen?
1 adet pilav tenceresi (seramik öneririm çünkü jumbo setinde çelik var vede teflonlar o kadar sağlıklı değil yinede teflon dersen eğer taçın granit diye bir serisi var ondan alabilirsin teflona göre daha sağlıklı ama birkez alıyoruz imkanın varsa kalteli seramiklerden al derim)
1 adet çelik tava (kızartma işlemleri için lazım olabiliyor ve sette mevcut degil)
1 adet teflon veya seramik tava (büyük olsun gözleme yapmak ekmek kızartmak için lazım oluyor )
1 adet 3 lü sahan seti (çelikmi seramikmi teflonmu artık orası senin kararın )
1 adet te soslar için çelik sosluk
liste fazla gibi gelmesin gözüne emin ol hepsini kullanıyosun ben bunların yanına küçük çelik tencere seti (en büyüğü jumbonun en küçük tenceresi kadar) ve bir sahan seti daha kullanıyorum eger iki kişi olacaksanız evde küçük tencereler çok daha fazla kullanılıyor umarım yardım edebilmişimdir şimdiden kolay gelsin
1 adet pilav tenceresi (seramik öneririm çünkü jumbo setinde çelik var vede teflonlar o kadar sağlıklı değil yinede teflon dersen eğer taçın granit diye bir serisi var ondan alabilirsin teflona göre daha sağlıklı ama birkez alıyoruz imkanın varsa kalteli seramiklerden al derim)
1 adet çelik tava (kızartma işlemleri için lazım olabiliyor ve sette mevcut degil)
1 adet teflon veya seramik tava (büyük olsun gözleme yapmak ekmek kızartmak için lazım oluyor )
1 adet 3 lü sahan seti (çelikmi seramikmi teflonmu artık orası senin kararın )
1 adet te soslar için çelik sosluk
liste fazla gibi gelmesin gözüne emin ol hepsini kullanıyosun ben bunların yanına küçük çelik tencere seti (en büyüğü jumbonun en küçük tenceresi kadar) ve bir sahan seti daha kullanıyorum eger iki kişi olacaksanız evde küçük tencereler çok daha fazla kullanılıyor umarım yardım edebilmişimdir şimdiden kolay gelsin
çok teşekkür ederim arianrhod. ben uzun zamandır unutmuşum da yazımı anca girebildim :)
şimdi bu arada "moneta" ve "silit" marka tencereleri araştırdım. ikisini de beğendim. özellikle slit' e bayıldım ama braz tuzluca. acaba kullanan var mı? ben pilav tenceresi için ikisinden birini almayı düşünüyorum da.
onun dışında evime hiç teflon sokmayı düşünmüyorum. pilav tenceresinin yanında, 1 adet büyük boy seramik tava, 1 adet çelik sosluk, çelik veya seramik sahan takımı 3lü. henüz karar veremedim hangisi olacağına. ama kızartmalar için çelik büyük boy tava hiç aklıma gelmemişti.teşekkür ederim cnm tekrar. çok yardımcı oldun.
çok teşekkür ederim arianrhod. ben uzun zamandır unutmuşum da yazımı anca girebildim :)
şimdi bu arada "moneta" ve "silit" marka tencereleri araştırdım. ikisini de beğendim. özellikle slit' e bayıldım ama braz tuzluca. acaba kullanan var mı? ben pilav tenceresi için ikisinden birini almayı düşünüyorum da.
onun dışında evime hiç teflon sokmayı düşünmüyorum. pilav tenceresinin yanında, 1 adet büyük boy seramik tava, 1 adet çelik sosluk, çelik veya seramik sahan takımı 3lü. henüz karar veremedim hangisi olacağına. ama kızartmalar için çelik büyük boy tava hiç aklıma gelmemişti.teşekkür ederim cnm tekrar. çok yardımcı oldun.
Arkadaşlar merhaba , konu başlığını görünce tavsiye bırakmadan geçmek istemedim , 2 yıldır SÜREL markalı Döküm Demir tava ve tencerelerimi kullanıyorum , ürünlerin pişirmede yemeklere kattığı lezzet tartışılmaz ayrıca antibakteriyel ürünler olduğu için sağlıklı pişirme elde ediyoruz. Ayrıca Türk Malı bir ürün Fabrikası Eskişehirdeymiş , Fabrika sahibi hepimizin bildiği SÜSLER markasının kurucusu ! Belki Döküm Demir ürünler ağır diyoruz ama birde şu var arkadaşlar ağırlığınca lezzeti var:) yemeklere kattığı lezzet ve sağlık bence daha önemli varsın biraz ağır olsun , sanki kucağımıza alıp oda odamı geziyoruz :) Yaklaşık 5 ay önce Döküm Demir üstüne Seramik kaplamalı ürünlerinden aldım ve çok memnunum kesinlikle içinde çizilme ve yapışma dahi olmuyor en güzeli bulaşık makinasında bile yıkanabiliyor , şuan piyasada bizlere seramik diye satılan sağlığa zararlı PTFE beyaz teflon kaplamalı tavalar ve tencerelerde bildiğiniz gibi çizilme , solma ve bir süre kullandıktan sonra yapışma oluyor , bu sebeple sağlıklı ve lezzetli yemekler için kesinlikle döküm tencere/tava tavsiye ediyorum...