Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben aile hekimime sordum bu konuyu, kapi sutu alip kaynatiyorum dedim, en iyisi dedi. Saglik bakanliginin sitesinde sutu kaynama noktasina gelince 4 veya 5 dk kaynatip kullanabilirsiniz yaziyor. Marketten aldigim sut bana yavan geliyor. Kaynatip ictigim sut cok lezzetli yaa mesela kandaki kalsiyum degerime de bakmisti doktor ve sutunu yogurdunu yemişsin degerlerin guzel demisti. Uzun omurlu sutler zaten bin yil bozulmadan duruyor, o yuzden sevmiyorum. En kotu ihtimal gunluk sut alirim, a101 ve migrosta aoç oluyor buarada...
Merhaba arkadaşlar konu süt evet kendim ve ailem için doğal sut arıyorum Atatürk Orman Çiftliği sutu her zaman bulamıyorum Torku yu denedim tam evde kaynayan süt tadı veriyor ama genede sizlerin fikirlerini istiyorum içime sanmıyorum artık hiç bir şey ekmek bile artık doğal degil
En çok Torku'yu beğeniyorum. Evde kaynayan süte benziyor demişsiniz ama evde kaynayan sütü hiç sevmeyen ben Torku'ya bayılıyorum. Birde Torku olmuyor her markette, ikinci tercihim SEK (Süt Enstitüsü Kurumu). Malesef bazen SEK de olmuyor, o zaman Sütaş tercih ediyorum.