- 26 Mart 2013
- 1.315
- 1.453
- 108
nerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
Varya şeytan diyor ki bırak işi gücü,git ufak bir şehre yerleş. Keçi al,tavuk al,bağ bahçe ek...Aynen ya süt bile yok artık doğal çürük bir nesil yetişiyor
Günlük süt açılmaz ise 1 hafta açılırsa 2 günnerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
büyük marketlerden küçük bakkallara kadar çok yerde var... torku bir çiftçi kooperatifi o yüzden ürünleri doğal salamları bile karmin içermiyor düşünün..inşallah kalitesini kaybetmez..bir konyalı olarak gurur duyuyorum bu markayla..pastörize sütleri de var günlükleri de var.nerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
Aynen bende çok istiyorum hatta national Geographic de bi belgesel var çılgın çiftlik diye idol ya hatunVarya şeytan diyor ki bırak işi gücü,git ufak bir şehre yerleş. Keçi al,tavuk al,bağ bahçe ek...
Torku gerçekten çok iyi oldu alacağım bisküviler i bile torku dan almaya çalıyorum bizim milletimiz kazansinbüyük marketlerden küçük bakkallara kadar çok yerde var... torku bir çiftçi kooperatifi o yüzden ürünleri doğal salamları bile karmin içermiyor düşünün..inşallah kalitesini kaybetmez..bir konyalı olarak gurur duyuyorum bu markayla..pastörize sütleri de var günlükleri de var.
Ya pazara getiriyorlar ama sağılan süt ne kadar beklerim o kadar mikrop uruyor
Torku dediğiniz karton kutudaki mi?
Ama onun son kullanma tarihi uzun; camdakilerin daha kısa diye biliyorum.
Bir de deneyim yoğurdu iyi ise daha doğala yakındır. zira kutu sütler yüksek derecede pastörize edildiği için yoğurt olmaz; cam şişedekiler yahut üzerinde günlük yazanlar yoğurt oluyor.
eevt evet, urunleri guzelmis, ben sadece NUTELLA dan daha iyi oldugunu dusundugum cikolatasini denedim, ama baska seylerini de alicam :)büyük marketlerden küçük bakkallara kadar çok yerde var... torku bir çiftçi kooperatifi o yüzden ürünleri doğal salamları bile karmin içermiyor düşünün..inşallah kalitesini kaybetmez..bir konyalı olarak gurur duyuyorum bu markayla..pastörize sütleri de var günlükleri de var.
Katılıyorum evime yıllardır yabancı marka sokmuyorum Torku bingo ürünlerini tüketmeye çalışıyoım ve çevremde de kullağnıldığını gördüğümde çok mutlu oluyorumTorku gerçekten çok iyi oldu alacağım bisküviler i bile torku dan almaya çalıyorum bizim milletimiz kazansin
son zamanlarda banada nın bu kadar güzel oludğunu söyleyen var bende denicem :) nutelladan nefret ediyorum bana hiç tad vermiyoreevt evet, urunleri guzelmis, ben sadece NUTELLA dan daha iyi oldugunu dusundugum cikolatasini denedim, ama baska seylerini de alicam :)
Torkuyu çoğu marketlerde bulabilirsiniz. sütünü hiç denemedim ama şekeri unlu mamülleri çikolatası bisküvisi çok çko çok güzel tavsiye ederim. eğer çevrenizdeki marketlerde yoksa bu ürünü talep edin ben bu konuda bir merkete çok ısrarcı oldum ve ürünleri gelmeye başladınerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
Bari torku ya ship çıkalım çiftçilere cikamadikson zamanlarda banada nın bu kadar güzel oludğunu söyleyen var bende denicem :) nutelladan nefret ediyorum bana hiç tad vermiyor
Türk malı konusunda çok hassasım çevremde herkese önermeye çalışılorum fiyatlarıda uygun Türküz madem malımıza sahip çıkalımBari torku ya ship çıkalım çiftçilere cikamadik
Buraya dışardaki süt 2 saat te geliyor ve gelene kadar mikrop yuvası oluyor ne kadar kaynatam da içime sinmiyor
Ya burda satan adamlar bile pis yani içim kaldirmiyorpakette aldığınız sütün içinekileri görseniz inanın o dışarıdaki süt size mis gelir..
Bari torku ya ship çıkalım çiftçilere cikamadik
Türk malı konusunda çok hassasım çevremde herkese önermeye çalışılorum fiyatlarıda uygun Türküz madem malımıza sahip çıkalım
Ya burda satan adamlar bile pis yani içim kaldirmiyor