• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi süt

Aynen ya süt bile yok artık doğal çürük bir nesil yetişiyor
Varya şeytan diyor ki bırak işi gücü,git ufak bir şehre yerleş. Keçi al,tavuk al,bağ bahçe ek...

Biz de torkucuyuz. Arada bir koye gittigimizde de 10 litre sut aliyoruz. 5 litresiyle yogurt yapiyoruz diger bes litreti de birer litrelik siselerdr dondurucuda sakliyorum. ne kadar saglikli bilemiyorum ama

nerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
büyük marketlerden küçük bakkallara kadar çok yerde var... torku bir çiftçi kooperatifi o yüzden ürünleri doğal salamları bile karmin içermiyor düşünün..inşallah kalitesini kaybetmez..bir konyalı olarak gurur duyuyorum bu markayla..pastörize sütleri de var günlükleri de var.

Varya şeytan diyor ki bırak işi gücü,git ufak bir şehre yerleş. Keçi al,tavuk al,bağ bahçe ek...
Aynen bende çok istiyorum hatta national Geographic de bi belgesel var çılgın çiftlik diye idol ya hatun

büyük marketlerden küçük bakkallara kadar çok yerde var... torku bir çiftçi kooperatifi o yüzden ürünleri doğal salamları bile karmin içermiyor düşünün..inşallah kalitesini kaybetmez..bir konyalı olarak gurur duyuyorum bu markayla..pastörize sütleri de var günlükleri de var.
Torku gerçekten çok iyi oldu alacağım bisküviler i bile torku dan almaya çalıyorum bizim milletimiz kazansin

Ya pazara getiriyorlar ama sağılan süt ne kadar beklerim o kadar mikrop uruyor

Kutu ve günlük pastörizelerden iyidir her zaman, çünkü kaynatıldığında temizleniyor
Sütçüden alıyorum sütümü, yoğurdu da evde yapıyorum, en iyi randıman aldığım sütçünün sütü
Torku'yu hiç denemedim, bulunduğum yerde Aoc ürünü hiç yok, o yüzden sütçüden şaşmıyorum

Torku dediğiniz karton kutudaki mi?

Ama onun son kullanma tarihi uzun; camdakilerin daha kısa diye biliyorum.

Bir de deneyim yoğurdu iyi ise daha doğala yakındır. zira kutu sütler yüksek derecede pastörize edildiği için yoğurt olmaz; cam şişedekiler yahut üzerinde günlük yazanlar yoğurt oluyor.

Benim teyzem Okulda çalışıyor, onlarada bu kutu sütlerden vermişler yoğurt yaptı oldu bence denemekte fayda var

eevt evet, urunleri guzelmis, ben sadece NUTELLA dan daha iyi oldugunu dusundugum cikolatasini denedim, ama baska seylerini de alicam :)

Torku gerçekten çok iyi oldu alacağım bisküviler i bile torku dan almaya çalıyorum bizim milletimiz kazansin
Katılıyorum evime yıllardır yabancı marka sokmuyorum Torku bingo ürünlerini tüketmeye çalışıyoım ve çevremde de kullağnıldığını gördüğümde çok mutlu oluyorum

eevt evet, urunleri guzelmis, ben sadece NUTELLA dan daha iyi oldugunu dusundugum cikolatasini denedim, ama baska seylerini de alicam :)
son zamanlarda banada nın bu kadar güzel oludğunu söyleyen var bende denicem :) nutelladan nefret ediyorum bana hiç tad vermiyor

nerde buluyorsunuz torku yu, marketlerde satiliyor mu? birde, gunluk sut mu, bir kac gun dayaniyor mu?
Torkuyu çoğu marketlerde bulabilirsiniz. sütünü hiç denemedim ama şekeri unlu mamülleri çikolatası bisküvisi çok çko çok güzel tavsiye ederim. eğer çevrenizdeki marketlerde yoksa bu ürünü talep edin ben bu konuda bir merkete çok ısrarcı oldum ve ürünleri gelmeye başladı

Bari torku ya ship çıkalım çiftçilere cikamadik

Türk malı konusunda çok hassasım çevremde herkese önermeye çalışılorum fiyatlarıda uygun Türküz madem malımıza sahip çıkalım

valla THY ve ulker gibi turk markalarimizi kullanmaktan imtina eden arkadaslar duymasinlar sizi :)
galiba siyasi sebeplerden dolayiymis, ne alkaysa :)

Ya burda satan adamlar bile pis yani içim kaldirmiyor

ya köyden gelen insanlar sağıp geliyorlardır hemen bozulmasın diye.. o yüzden size öyle görünüyordur belki.. ama inanın oğluma hzır süt verirken çok üzülüyordum.. doğal sütü içmiyordu. çok şükür içiyor şimdi rahatladım yani.. ama işte tercih meselesi..

Evinize alacağınız en sağlıklı süt pastorize süttür. günlük süt yani. Dışarıdan alıp kaynattığınız sütlerde besin değeri kaybı çok fazla olur.En az kayıp pastorizasyon işlemindedir. Güvenilir markaların pastorize sütlerini alın.
Torkunun fabrikasını gezdim. Oldukça temiz ve düzenli. Laboratuarları da güzel işliyo düzenli analizleri yapılıyor. Diğer fabrikaları gezme şansım olmadı. Fakar Torkuyu tavsiye ederim. Eğer AOÇ alamazsam Torkuyu tercih ediyorum

Back
X