Hangi sporları yapıyoruz ? Kişi başı en az iki spor isteriz ;))

Maip

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
1.860
13
$4519550458.jpg $exercise.jpg $jump-rope.jpg $Degisik yoga resimleri2.jpg $fitness-camp.jpg $ıoulyıou.jpg $yoga1.jpg $yogis-yoga-at-moma-chandrasana-10.jpg $5245816931_426333e7ea.jpg $ana-ivanovic-backhand.jpg Eki Görüntüle 478038 $circlesohmy.jpeg $eclipse_4100_3.jpg $tenis.jpg $yuzme-gozlukleri.jpg $yuzme-nefes.jpg $yuzme-yarisi.jpg

İlk mesaj benden gelsin..

Yoga, Stretching, İp Atlama, Yüzme, Eliptik Bisiklet, Fitness

Tenis ve Bisiklete de bu bir sene içinde başlayacağım. Malum Ankara'nın haşin sürücüleri arasında bisiklet sürmek zor olacağı için Ankara Bisiklet kulüplerine katılmak istiyorum, aranızda katılan arkadaşlar var mıdır? Haftanın belirli günlerinde Güvenpark'ta toplanıp şehri topluca dolaşıyorlarmış, tek sürmektense topluca sürmek daha güvenli olacaktır.

Tenis kulüpleri ise çok pahalı, işe girmeden başlayamayacağım, aylık ücretleri çok fazla..

Jillian michaels egzersizlerini ve Slim & Six Pack yapıyorum .
Ayrıca yüzmeye gitmek çok ama çok istiyorummmmmmm :KK56:

Son düzenleme:
Günlük rutin en az 45 dk yüzüyorum...

45 dk yürüyorum....

Zaman zaman

pilates,crunchies,zumba...

Günlük rutin en az 45 dk yüzüyorum...

45 dk yürüyorum....

Zaman zaman

pilates,crunchies,zumba...

havuzda mı yüzüyorsun ? denizde ben 1 saat 15 dakika yüzüyorum da havuzda çok kalınmıyor nedense, 20 dakikadan sonra etraftakilere batmaya başlıyor gibi :KK9:
crunchies bilmiyorum, hiç duymadım :KK50:
yürüyüş çok iyi :KK34:

Bir ara okçuluk,

genelde fitness

bir de yogaya başlamayı düşünüyorum.

havuzda mı yüzüyorsun ? denizde ben 1 saat 15 dakika yüzüyorum da havuzda çok kalınmıyor nedense, 20 dakikadan sonra etraftakilere batmaya başlıyor gibi :KK9:
crunchies bilmiyorum, hiç duymadım :KK50:
yürüyüş çok iyi :KK34:

Cruncies ... Karın hareketleri ağırlıklı calışma... Karnı topluyor..

Kapalı havuzda yüzüyorum... Ortam güzel... Sadece yüzmek için gidiyorum... Aslında daha fazla da ortalama 45 dk yazdım...
Havuzda tur usulü yüzeceksin. Bir baştan bir başa gidip gelip sayacaksın.. 1-2-3-4-...... ve en az 20 turla başla...
Yavaş yavaş yüz, keyfini çıkara çıkara hızlı hızlı yüzersen cabuk kesilir ve sıkılırsın.
Her turda ya da iki turda bir dinlen.
Kimse umrunda olmasın ben kendim için yüzüyorum.
Sayı hedefi koyarsan odaklanırsın. Etraftakiler batmaz.
Sayıları da haftalık artır...

pilates ve fitness :) seneye de latin dansi eklemeyi dusunuyorum hayirlisiyla:KK15:

Ben kardio ve plates yapıyorum. İmkanım olsa da yüzme ve tenis oynasam. Bu 2 spor hayatın anlamı

Kapalı havuzda yüzüyorum... Ortam güzel... Sadece yüzmek için gidiyorum... Aslında daha fazla da ortalama 45 dk yazdım...
Havuzda tur usulü yüzeceksin. Bir baştan bir başa gidip gelip sayacaksın.. 1-2-3-4-...... ve en az 20 turla başla...
Yavaş yavaş yüz, keyfini çıkara çıkara hızlı hızlı yüzersen cabuk kesilir ve sıkılırsın.

çok iyiymiş, dediğin gibi sayı hedefi koymak lazım, çok sağol, işin kötüsü duru suda bir yerden bir yere çok hızlı gidiyorum ve doğru düzgün kulaç atamıyorum deniz gibi uzun bir mesafe olmadığından, ama takmamak lazım, hani şu olimpiyatlarda upuzun kapalı havuzlar var ya keşke öyle kocaman olsaydı, Renewa'ya gidiyorum ben Ankara'da, pek çok hizmetleri olsa da özenli olsalar da bana havuzları küçük gibi geliyor.
Havuzun fotolarını aşağıya ekliyorum, sence de küçük gibi mi ?

$hYB4rGI0c-g-Yb16aSX2eJKvsp8vFCtemxb_q1qWOsA.jpg $IpZx9NrSiq4EYQvdarIfXc6UGOGQSS16AspoeFOsjXc.jpg $XBgn59c1GSu-1fvhbdIOboL9CqB8LdjxCNhft1fwB90.jpg $2KftmlGwzeLWq-NqeFEgQwiIVdSz5spOfTnzONqs5T8.jpg

Gerçi bu hafta havuzları tamirata girdi, umarım amaçları büyütmektir.

Son düzenleme:
Ben kardio ve plates yapıyorum. İmkanım olsa da yüzme ve tenis oynasam. Bu 2 spor hayatın anlamı

Eminim imkanın olacaktır, ben de tenis istiyorum ama aylık ücretler çok fazla olduğu için çalışana kadar sabretmeliyim, sabretmeliyiz maalesef :KK50:

Crunchies şimdi hatırladım sen karın hareketleri diyince, 20 dakikalık karın dersleri oluyordu, ben hiç girmedim ama çıkanlar karnını tutarak çıkıyordu, çok işe yarıyormuş..

Dün Treadclimber'dan 15 dakika yaptım ve 5.5 hızla 170 kalori yaktım. Ama bittiğinde ben de bittim, kalça ve bacaklar başta olmak üzere tüm vücudum yoruldu ve 1.5 saatlik cardionun ardına en çok terlemeyi yaşadım sanırım. Sizlere de öneririm, bir deneyin bakın farkı göreceksiniz. Artık her gün günlük sporun ardına bunu da eklerim :KK34:

Kısa bir süre eskrim, yüzme, onun dışında kendi çapımda günlük egzersizler yapmaya çalışıyorum.

Maip Dün Treadclimber'dan 15 dakika yaptım ve 5.5 hızla 170 kalori yaktım

Buarada TreadClimber nasıl birşey?

Dün Step Mill hareketini denedim. Hoca 15-20 dakika yap dedi. En fazla 5 dakika yapabildim, o da dinlenerek :KK50:

$step-mill.jpg

oryantal aerobik yapıyorum ben herkese öneririm beliniz göbeğiniz şekil alıyor..
onun dışında callan egzersizleri ve mari winsor vazgecilmezim oldu...

X