Hangi sporları yapıyoruz ? Kişi başı en az iki spor isteriz ;))

çok iyiymiş, dediğin gibi sayı hedefi koymak lazım, çok sağol, işin kötüsü duru suda bir yerden bir yere çok hızlı gidiyorum ve doğru düzgün kulaç atamıyorum deniz gibi uzun bir mesafe olmadığından, ama takmamak lazım, hani şu olimpiyatlarda upuzun kapalı havuzlar var ya keşke öyle kocaman olsaydı, Renewa'ya gidiyorum ben Ankara'da, pek çok hizmetleri olsa da özenli olsalar da bana havuzları küçük gibi geliyor.
Havuzun fotolarını aşağıya ekliyorum, sence de küçük gibi mi ?

Eki Görüntüle 484536 Eki Görüntüle 484537 Eki Görüntüle 484538 Eki Görüntüle 484539

Gerçi bu hafta havuzları tamirata girdi, umarım amaçları büyütmektir.

Şeker önemli olan ebatı değil nasıl kullandığın ... Gördüğüm kadarıyla küçük değil... Tesis süper.. Yarı olimpik galiba...Gereksiz bir bilgi vereyim... Bu tarz yerler özellikle olimpik havuz yapmıyor . Neden o zaman devlet diyor ki benim yüzücüm anternman yapacak ... Hem kulvarlar doluyor hem su sıcaklıgını düşürüyorlar...

Şimdi havuzun boyu kaç metre ?

Mesela benimki 1.5 metre ben ortalama 40 tur yapiyorum 1.5 çarpı 40 = 6 km yapiyor... Yani gunde 6km yüzüyorum ... Her gun mu hayır... Yorgunsam 20 tur yani 3 km... Ama 3km nin altına düşmüyorum.. Anladın mı canım ?

Biraz hesap kitap yapacağız ki nerede oldugumuzu ve hedefimizi bileceğiz değil mi ????...

*** Şimdi kulaçlarına takılma zamanla düzelir.... Kulacı atarken elini kürek gibi kullan ve uzanabildiğin en uç noktaya uzan... Heyecan yapma .. Vaktimiz var havuzdasın,keyiftesin, bir yere yetişecek değilsin... Sakin sakin, cool yüz daha cok dikkat cekersin ...

Nefes ve vucut simetrisi için bir iki saat yüzme dersi alabilirsin...

Gözlük, bone ve kulak tıkacı yüzmenin kalitesini artıran faktörler... Unutma yüzücüler gunde 4 saat antrenman yapiyorlar... Zamanla vucudunun oyuldugunu, şekillendiğini göreceksin. Bedenine şans ver... Şehir dışından döneyim daha cok yazarım şimdi kısıtlı girebiliyorum... Başaracaksın.

Şeker önemli olan ebatı değil nasıl kullandığın ... Gördüğüm kadarıyla küçük değil... Tesis süper.. Yarı olimpik galiba...Gereksiz bir bilgi vereyim... Bu tarz yerler özellikle olimpik havuz yapmıyor . Neden o zaman devlet diyor ki benim yüzücüm anternman yapacak ... Hem kulvarlar doluyor hem su sıcaklıgını düşürüyorlar...

Şimdi havuzun boyu kaç metre ?

Mesela benimki 1.5 metre ben ortalama 40 tur yapiyorum 1.5 çarpı 40 = 6 km yapiyor... Yani gunde 6km yüzüyorum ... Her gun mu hayır... Yorgunsam 20 tur yani 3 km... Ama 3km nin altına düşmüyorum.. Anladın mı canım ?

Biraz hesap kitap yapacağız ki nerede oldugumuzu ve hedefimizi bileceğiz değil mi ????...

*** Şimdi kulaçlarına takılma zamanla düzelir.... Kulacı atarken elini kürek gibi kullan ve uzanabildiğin en uç noktaya uzan... Heyecan yapma .. Vaktimiz var havuzdasın,keyiftesin, bir yere yetişecek değilsin... Sakin sakin, cool yüz daha cok dikkat cekersin ...

Nefes ve vucut simetrisi için bir iki saat yüzme dersi alabilirsin...

Gözlük, bone ve kulak tıkacı yüzmenin kalitesini artıran faktörler... Unutma yüzücüler gunde 4 saat antrenman yapiyorlar... Zamanla vucudunun oyuldugunu, şekillendiğini göreceksin. Bedenine şans ver... Şehir dışından döneyim daha cok yazarım şimdi kısıtlı girebiliyorum... Başaracaksın.

çok teşekkür ederim, pek çok ayrıntıyı bilmiyormuşum meğer, gidince öğreneceğim havuzun kaç metre olduğunu, bonesiz zaten izin vermiyorlar, kulak tıkacı da bana şart, gözlüğü alayım. Yüzme dersi, aqua gym gibi faaliyetler zaten her gün oluyor, ek ücret de ödemiyoruz artı etkinliklere.. Gireyim onlara da.

çok sağol..

pilates ve yoga şimdi fintess ekleyeceğim birde :)

Selamlar...

Haftanın 6 günü egzersiz yapıyorum: 3 gün ağırlık, 4 gün eliptik bisiklet, yine 5 gün fitness ve cardio. Her sporu iç içe yapıyorum. Yani 1 gün ağırlık+eliptik gibi... Bir de ısınma olarak plates bandıyla karın+bacak+sırt+kalça egzersizleri yapıyorum.

okçuluk... çok orjinal ve karizmatik :KK34:

yogaya da en kısa zamanda başlamanı öneririm, dünyanın en güzel sporlarından biri...

yogaya başladım canım gerçi daha 2 derse gittim ,ama sevdim devam edicem:)

X