bende bu sir ağdadan almak istiyorum ama kafam karıştı yahu her kafadan ayrı bir ses çıkıyor geçen gün kuaförde çalışmış bir arkadaşa danıştım kartuş olanlar vücutta çatlağa sarkmaya neden oluyo dedi biz hep ısıtıpta uyguluyoruz dedi siz ne düşünüyorsunuz bir de bisürü çeşidi var anlayamadım pek.
ben geçende metro marketten vivol'un kartuş ısıtıcısını 22 liraya aldım yanında bide kartuş hediyeli olarak..
şimdilik çok memnunum; genitali de kartuşla aldım bi sıkıntı olacağını sanmam yani o kadarcık çekmeyle sarkacağını sanmıyorum.
kuaförde kartuş değil de çubukla sürüp öyle alıyolar o bölge tüylerini; ben hep öyle yaptırıyodum hiçbi sıkıntı yoktu, bence bu da sorun yaratmazguclubacismile
size önerebilceğim iki marka var : epilla ve deplissima. ben epilla kullanıyorm 239 liraya aldım. indirimdeydi. çok çok çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorm. bnm batıklarım vardı tavuk derisi gibiydi bacaklarım. ama şimdi yok yumuşack bebek teni gibi. hem ağda ısıtıcısı, 8 adet kartuş, ağda bezi ve losyonu yanında veriyorlar. ve 5 YIL garantili. evkurdan aldım. gerçktn çok gzl.
size önerebilceğim iki marka var : epilla ve deplissima. ben epilla kullanıyorm 239 liraya aldım. indirimdeydi. çok çok çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorm. bnm batıklarım vardı tavuk derisi gibiydi bacaklarım. ama şimdi yok yumuşack bebek teni gibi. hem ağda ısıtıcısı, 8 adet kartuş, ağda bezi ve losyonu yanında veriyorlar. ve 5 YIL garantili. evkurdan aldım. gerçktn çok gzl.
Evet bende aldım.. En başta sürerken dönmüyor gibiydi başlığı bir kaç kere beze sürdüğümde düzeliyor :))
Normal ağdalara göre gerçekten acıtmıyor sevdim ben bu işi :))
Yaptıktan sonra kızarıyor sadece yarım saat sonra geçiyor aynen bebek gibi