for you'daki kartuşlu setmiydi...hayret for you'dan iyi bi haber duydum...hem pahaşı hem de sıradan kalitede ürünleri var benim bildiğim...top bezi nerden aldın eminönü'nden acep cotton... fisfisfis
canım bende aldırıyorum bende öyle sorun olmadı hiç.bence sen sir ağda kullanma senin cildin hassas olabilir yada alerjiksindir sir çok kuvvetli çekiyor hatta kılcal damarlarla ilgili sorunları olanlara varisi olanlara tavsiye edilmiyor bence iple yada başka bir şekilde aldır bıyıklarını. orada iz de kalmıştır şimdi insanın yüzü başka yeri gibi olmuyor.MANOLYA333 TE TUTTURMUŞ VİVOL SİR AĞDA ISITICISI DİYE SAKIN DİNLEME CANIM. MAKİNE DEĞİŞSEDE SENDE SONUÇ AYNI OLUR. benden sana tavsiye yinede sen bilirsin...arkadaşlar bişey sorcam
ben bikaç kere kuaförde sirle bıyıklarımı aldırdım
ama değişik kuaförler denememe rağmen derim kalktı, yandı
sir ağdanın değdiği heryer yandı ve kalktı =( 1 ay geçmedi kabuklandı hep =(
sanırım cildim hassas, bunu yapmiycak bi ağda ve makinesi tavsiye edebilcek olan var mı?
MANOLYA333 TE TUTTURMUŞ VİVOL SİR AĞDA ISITICISI DİYE SAKIN DİNLEME CANIM. MAKİNE DEĞİŞSEDE SENDE SONUÇ AYNI OLUR.
evet fattocum bende dayanamadım yazdım kızın suratı daha kötü olacak o hala vivol diyor.ne alakası var vivolle....o sadece ısıtmaya yarayan bir alet.bende alıcam for you da görmüştüm blendior du sanırım onu almayı düşünüyorumfarkettin demek şirincek...ben zaten bikaç kere manolya333'ün reklam yaptığını yazmıştım forumlara...zaten bütün mesajlarına baktığımda hepsininde reklama dönük ve basma kalıp yazılar olduğunu gördüm...ağdanın kalitesinin kesinlikle makineyle ilgisi yok...mesela ben zazahan'dan herhangi bi sir ağda makinesi aldım ve gayette memnunum...zaten sadece ağdayı ısıtmaktan başka bi işe de yaramıyor o makine...vivol dışında da herhangi bi makine de kolaylıkla yapabilir bunu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?