• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Sir Ağda Makinasını Tavsiye Edersiniz?

Bende öyle biliyorum ben gitmedim ama duydum.Aslada gidememmmm.Ama internette öyle yazıyor.??????*

For you mağazalarında 29ytl'ye set var diğerleriyle aynı kalitede ama daha uygun,bir arakadaşım aldı çok memnun ben de adı duyulmamış bir marka aldım 35 ytl'ye aynı kalite bişey fark etmiyo...Ama bacak ve kollarda büyük kolaylık kartuşlu 15 dk hepsi tamam.Diğer bölgeler için de tenekede sir ağdalar var onlardan kullanıyorum ocakta bir kabın içinde ısıtılıyor. Ben eminönünden bir top bez aldım metrelerce sadece 8ytl'ye onu da tavsiye ederim 1 yılda zor biter!

for you'daki kartuşlu setmiydi...hayret for you'dan iyi bi haber duydum...hem pahalı hem de sıradan kalitede ürünleri var benim bildiğim...top bezi nerden aldın eminönü'nden acep cotton... fisfisfis

Son düzenleme:
for you'daki kartuşlu setmiydi...hayret for you'dan iyi bi haber duydum...hem pahaşı hem de sıradan kalitede ürünleri var benim bildiğim...top bezi nerden aldın eminönü'nden acep cotton... fisfisfis

evet cnm kartuşlu set, içinde 1 kartuş vardı sanırsam...ya sonuçta bu kartuş makineleri hep aynı kalite profesyonel değilse eğer...
Top bezi zaza han diye bi han var oradan aldım tahtakalede kalıyo galiba kiğmse sorsan gösterirnaniknanikkuaförler malzemelerini ordan alır genelde orada da var makinalar onlara da abakabilirsin

..................................................................

Son düzenleme:
reklam yasak arkadaşım...aslında özel mesajı açık olsaydı ordan söylicektim o arkadaşa bunu ama kapalıydı... benneyaptımki

aynısı bana da olmuştu lunitari...benim de cildim çok hassas...sir ağdanın her türlüsü öyle yapar...yani neyle nasıl yaparsan yap sir ağdayı aynı sonuç... :1no2:

arkadaşlar bişey sorcam
ben bikaç kere kuaförde sirle bıyıklarımı aldırdım
ama değişik kuaförler denememe rağmen derim kalktı, yandı
sir ağdanın değdiği heryer yandı ve kalktı =( 1 ay geçmedi kabuklandı hep =(
sanırım cildim hassas, bunu yapmiycak bi ağda ve makinesi tavsiye edebilcek olan var mı?

Ben kartuş sir ağda alıyorum ve evde tasa sıcak su koyup hazırlıyorum bu kadar basit....

arkadaslar baska site linki paylasimi yapmayalim yapanada izin vermeyelim lutfen bu durumlarda bize bildiriniz yerimseniben

arkadaşlar bişey sorcam
ben bikaç kere kuaförde sirle bıyıklarımı aldırdım
ama değişik kuaförler denememe rağmen derim kalktı, yandı
sir ağdanın değdiği heryer yandı ve kalktı =( 1 ay geçmedi kabuklandı hep =(
sanırım cildim hassas, bunu yapmiycak bi ağda ve makinesi tavsiye edebilcek olan var mı?
canım bende aldırıyorum bende öyle sorun olmadı hiç.bence sen sir ağda kullanma senin cildin hassas olabilir yada alerjiksindir sir çok kuvvetli çekiyor hatta kılcal damarlarla ilgili sorunları olanlara varisi olanlara tavsiye edilmiyor bence iple yada başka bir şekilde aldır bıyıklarını. orada iz de kalmıştır şimdi insanın yüzü başka yeri gibi olmuyor.MANOLYA333 TE TUTTURMUŞ VİVOL SİR AĞDA ISITICISI DİYE SAKIN DİNLEME CANIM. MAKİNE DEĞİŞSEDE SENDE SONUÇ AYNI OLUR. benden sana tavsiye yinede sen bilirsin...

MANOLYA333 TE TUTTURMUŞ VİVOL SİR AĞDA ISITICISI DİYE SAKIN DİNLEME CANIM. MAKİNE DEĞİŞSEDE SENDE SONUÇ AYNI OLUR.

farkettin demek şirincek...ben zaten bikaç kere manolya333'ün reklam yaptığını yazmıştım forumlara...zaten bütün mesajlarına baktığımda hepsininde reklama dönük ve basma kalıp yazılar olduğunu gördüm...ağdanın kalitesinin kesinlikle makineyle ilgisi yok...mesela ben zazahan'dan herhangi bi sir ağda makinesi aldım ve gayette memnunum...zaten sadece ağdayı ısıtmaktan başka bi işe de yaramıyor o makine...vivol dışında da herhangi bi makine de kolaylıkla yapabilir bunu...

farkettin demek şirincek...ben zaten bikaç kere manolya333'ün reklam yaptığını yazmıştım forumlara...zaten bütün mesajlarına baktığımda hepsininde reklama dönük ve basma kalıp yazılar olduğunu gördüm...ağdanın kalitesinin kesinlikle makineyle ilgisi yok...mesela ben zazahan'dan herhangi bi sir ağda makinesi aldım ve gayette memnunum...zaten sadece ağdayı ısıtmaktan başka bi işe de yaramıyor o makine...vivol dışında da herhangi bi makine de kolaylıkla yapabilir bunu...
evet fattocum bende dayanamadım yazdım kızın suratı daha kötü olacak o hala vivol diyor.ne alakası var vivolle....o sadece ısıtmaya yarayan bir alet.bende alıcam for you da görmüştüm blendior du sanırım onu almayı düşünüyorum

makinaya ne gerek var ki ben cezvede ısıtıyorum ama ada olarak sadecedepilissina nın yeşilini alıyorum bacaklarımı ve kollarımı alıyorum ben sadece
bikini bölgesinde ,bıyıkda ve koltuk altında yaptığım zaman kararmalar oldu özellikle de yazın çok tehlikeli benim gibi hassaz ciltler için
ama şu sir ağda süer birşey ben bacaklarımı ilk günden beri onla alıyorum aldırıyorum hiç batık falan çıkmadı ve şimdi o kadar az kı çıkanlar hiç belli olmuyor bile

ya ben bu ara şu ağda konusuna fena taktım.. her yöntemi denedim.. konserve ağdaları denedim kullanamadım, bi türlü ince sürmeyi beceremiyorum, kalın olunca bezle almıyo. :çok üzgünüm:
ağda bantları da düzgün alamıyo ve çok acıtıyo bence.
gidip epilatör aldım, philips satinelle ice.. hani şu buz haznesi olandan.. acıyı gerçekten azaltıyo ve zaman açısından çok büyük kolaylık ama batık yapıyo sürekli sonra da öyle pürüzsüz olmuyo ağda gibi.. fisfisfis
çam sakızı ağda aldım arkadaşımın önerisi üzerinde.. bayıldım, yaptığım en acısız ağdaydı.. ama deli gibi uğraştım kıvamını tutturmak için.. ellerim yapış yapış oldu, bi de halıya düşürüverdim, şu an banyo halısında çay tabağı büyüklüğünde kellik var sırnaşık şey
sonra eline yapışmıyo insanın diye kuaförlerdeki elle çekilen sirleri aradım heryerde.. onu da dün aldım bıyık için denedim ama kuaförünki kadar iyi beceremedim.. bikaç kere denesem olur herhalde.. bi de kalıp halde aldım ben ama tablet halinde de varmış onlar daha iyi, kalıptaki çok zor kırılıyo..bi de onların makineleri 30ytl eminününde, nette daha pahalı sanırım.
roll-on sirleri denedim onu da elime yüzüme bulaştırdım roll-on dondu kaldı dönmüyo =)) meğer onun makinesi varmış yeni öğrendim ben forumdan sırnaşık şey internette bi satış sitesinden ısmarladım.. 49ytl ama set halinde.. kartuş ısıtıcısı, 2tane kartuş, ağda bezi, temizleme yağı, antiseptik jel, yosun özlü kil maskesi, yosun özlü temizleme jeli, yosun özlü soyulabilen maske ve taşıma çantası var.. daha gelmedi kargodan ama umarım memnun kalırım.. baya iyi bi fiyata aldım sanırım.. resmi de şöyle bişey..
10237794_0.jpg

ince uçlu kartuşlardan da bulursam alcam yine eminönünden.. inş bu sefer memnun kalırım böylece ağda maceram da son bulmuş olur =))

arkadaşlar magnolia 333 ün açtığı diğer vivol konusunda da yazdım.buraya da ekliyorum yazdıklarımı:
magnolia 333 arkadaşımızın mesajının başka bir forumda copy paste yapılmış halini üzülerek gördüm.bir de adını tam hatırlayamadığım (shirinli bi şeydi) diğer bi arkadaşın.
kendileri reklam yapıyor olabilirler.ama bu tür konularda biraz insaflı olmak lazım.insanlar bazen bu sıkıntılardan o denli hayata küsüyolar ki bütün umutları siz ve önerdikleriniz olabiliyorsunuz.o yüzden safça sizden yardım bekleyen bunca insanın duygularını ve paralarını bu şekilde sömürmeyelim lütfen..
yok tv izlerken reklamını gördüm, yok denemediğim yol kalmamıştı...yok %60 azalttı(sanki bunun bi ölçme tekniği var,kılları mı saydınız başlamadan önce??) tam da herkesin duymak istedii şeyler.
sizleri samimiyete davet ediyorum..
ha bu arada ben başka güvendiğim insanların önerileriyle vivol sir ağda seti alıcam.yorumlarımı sizlerle DÜRÜSTÇE paylaşırım.sevgiler...

Perdedor canım benim senin şuanda siparişini vermiş olduğun ağda setini ben 5 aydır kullanıyorum ve çok memnunum Umarım sende memnun kalırsın biraz ısınması uzun sürüyor ben iyice ısınsın beni zorlamasın diye 1 saat bekletiyorum tan kıvama geliyor...
Bukadar kısa süreli kullanıyor olmama rağmen gözle görülür şekilde tüylerim inceldi yumuşacık oldu hele koltuk altındakiler oldukça ümit vericiydi. Doğru bir seçim yapmışsın kendin rahatlıkla kullanabilirsin.
Yanında bir yeşil birde sarı iki kartuş sir ağda gönderiyorlar eğer cildin hassassa mesela koltuk altı bikini bölgesi bunlar için sarı olanı kullan bacakların hassas değilse yeşili kullanabilirsin bitirmek amaçlı ama tavsiye ederimki kartuş bittikten sonra sarı olanından alman. Hayırlısı olsun şimdiden ağda setin. Farkı göreceksin kolay gelsin. :)

arkadaşlar merhaba.diğer arkadaşlar reklam yapıyor mu bilmem ama ben vivolü şiddetle tavsiye ediyorum ve bu bir reklam değil! bugüne kadar biçok yöntem denedim.klasik ağdadan çok memnundum ama o kadar zahmetli ve çıkarması, uygulaması falan o kadar zor ki kullanamıyorum. heveslenip philips epilatör aldım.batık yaptı ve derim tavuk derisi gibi oldu kıl kökleri kabardı ve kıllar güçlenerek siyahlaştı. ama çok kolay ve kısa sürüyo diye uzun zaman kullandım. eş dost tavsiyesi sonucu sir ağda almaya karar verdim.gittigidiyordan vivol set aldım. 2-3 aydır kullanıyorum.kullanımı çok rahat, çıkarması kolay. konserve ağdada ısıtıyordum hemen soğuyordu bacaklar yarımken koşup ısıtıyordum falan çok eziyet.ama kartuşlu ve ısıtıcılı olunca çok rahat kullanımı. tüylerim de azaldı ve daha ince gibi.
bir deneyin derim ben.bacaklarda çok iyi sonuç veriyor.bikini bölgesine cesaret edemedim. koltuk altı ve bikini bölgesinde hala epilatör kullanıyorum ve gayet başarılı.yeni çıkan tüyler kalın çıksa da dert etmiyorum.
yüzüm için de hazır ağda bandı kullanıyorum. tavsiye ederim

arkadaşlar bikini bölgesine kartuş ağdayı önermiolar konserve ii oluyomuş kullanan varmı?

Back