• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi Sir Ağda Makinasını Tavsiye Edersiniz?

bende bu sir ağdadan almak istiyorum ama kafam karıştı yahu her kafadan ayrı bir ses çıkıyor geçen gün kuaförde çalışmış bir arkadaşa danıştım kartuş olanlar vücutta çatlağa sarkmaya neden oluyo dedi biz hep ısıtıpta uyguluyoruz dedi siz ne düşünüyorsunuz bir de bisürü çeşidi var anlayamadım pek.

ben geçende metro marketten vivol'un kartuş ısıtıcısını 22 liraya aldım yanında bide kartuş hediyeli olarak..
şimdilik çok memnunum; genitali de kartuşla aldım bi sıkıntı olacağını sanmam yani o kadarcık çekmeyle sarkacağını sanmıyorum.
kuaförde kartuş değil de çubukla sürüp öyle alıyolar o bölge tüylerini; ben hep öyle yaptırıyodum hiçbi sıkıntı yoktu, bence bu da sorun yaratmazguclubacismile

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...46lgesini-evde-nas305l-al305yorsunuz-212.html

Arkadaşlar şu adreste tüm sorularınıza yanıt var,inceleyin isterseniz,

Ben bacak ve kollarıma Depilissima kartuş ağda kullanıyorum,makinası farklı ama ağda

depiliisma,çünkü en kaliteli bu hem tahriş de yapmıyo,

Makinamın markasını hatırlamıyorum üç yıl oluyo alalı,o zaman böyle ucuz değildi makinalar,setler falan yoktu onu almıştım,

Ama depilissimanın makinaları gerçekten kaliteli görünüyo,Vivolün makinasını kullanıp

memnun olan arkadaşlarım da var,

Bence en önemlisi ağda,makina hangi marka olursa olsun,kaliteli olduktan sonra,

Ben bıyık ve kol altı için de konserve ağda kullanıyorum depilissima yine,

Bikini için ise ben sakız kulanıyorum,üç yıldır sakızla alıyorum ve sakızın tamammen kılları bitirdiğine şahidim,

Ablam on yıldır kullanıyo ve şu an üç beş tane çıkıyo hem de ince ince,

Burdaki benzer konulara hep yazdım sakız diye,reklam falan diye yazan arkadaşlar sakızın reklamını yaptığımı söylemezler inş.yerimseniben

Bikini bölgesinin en azından iç alt taraflarını sakızla alın derim,acısız,pratik,ekonomik,evde kimseye açmadan kendiniz yaparsınız,

bakimliolmak.com adresinde ayrıca mini başlıklı kartuş ağdalar var bikini için,

Denemek isteyen orayı da incelesin,ağda makinaları kartuş makinalrı hepsi var,

Tüysüz günler kızlar......

opuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...46lgesini-evde-nas305l-al305yorsunuz-212.html

Arkadaşlar şu adreste tüm sorularınıza yanıt var,inceleyin isterseniz,

Ben bacak ve kollarıma Depilissima kartuş ağda kullanıyorum,makinası farklı ama ağda

depiliisma,çünkü en kaliteli bu hem tahriş de yapmıyo,

Makinamın markasını hatırlamıyorum üç yıl oluyo alalı,o zaman böyle ucuz değildi makinalar,setler falan yoktu onu almıştım,

Ama depilissimanın makinaları gerçekten kaliteli görünüyo,Vivolün makinasını kullanıp

memnun olan arkadaşlarım da var,

Bence en önemlisi ağda,makina hangi marka olursa olsun,kaliteli olduktan sonra,

Ben bıyık ve kol altı için de konserve ağda kullanıyorum depilissima yine,

Bikini için ise ben sakız kulanıyorum,üç yıldır sakızla alıyorum ve sakızın tamammen kılları bitirdiğine şahidim,

Ablam on yıldır kullanıyo ve şu an üç beş tane çıkıyo hem de ince ince,

Burdaki benzer konulara hep yazdım sakız diye,reklam falan diye yazan arkadaşlar sakızın reklamını yaptığımı söylemezler inş.yerimseniben

Bikini bölgesinin en azından iç alt taraflarını sakızla alın derim,acısız,pratik,ekonomik,evde kimseye açmadan kendiniz yaparsınız,

bakimliolmak.com adresinde ayrıca mini başlıklı kartuş ağdalar var bikini için,

Denemek isteyen orayı da incelesin,ağda makinaları kartuş makinalrı hepsi var,

Tüysüz günler kızlar......

opuyorumnanaktan

o sakızın markasını öğrenebilir miyim? şekersiz damla sakızı falan mı?

o sakızın markasını öğrenebilir miyim? şekersiz damla sakızı falan mı?

Evet canım şekersiz damla sakızlarını kullanabilisin,

Nazar marka olan sakızın yapısı daha sert fazla yapışmıyo,

Falım da iyi ama o daha cıvık,

Sen bilirsin kolay gelsin...

kaydirigubbakcemile5

size önerebilceğim iki marka var : epilla ve deplissima. ben epilla kullanıyorm 239 liraya aldım. indirimdeydi. çok çok çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorm. bnm batıklarım vardı tavuk derisi gibiydi bacaklarım. ama şimdi yok yumuşack bebek teni gibi. hem ağda ısıtıcısı, 8 adet kartuş, ağda bezi ve losyonu yanında veriyorlar. ve 5 YIL garantili. evkurdan aldım. gerçktn çok gzl.

size önerebilceğim iki marka var : epilla ve deplissima. ben epilla kullanıyorm 239 liraya aldım. indirimdeydi. çok çok çok memnunum şiddetle tavsiye ediyorm. bnm batıklarım vardı tavuk derisi gibiydi bacaklarım. ama şimdi yok yumuşack bebek teni gibi. hem ağda ısıtıcısı, 8 adet kartuş, ağda bezi ve losyonu yanında veriyorlar. ve 5 YIL garantili. evkurdan aldım. gerçktn çok gzl.

Evet bende aldım.. En başta sürerken dönmüyor gibiydi başlığı bir kaç kere beze sürdüğümde düzeliyor :))
Normal ağdalara göre gerçekten acıtmıyor sevdim ben bu işi :))
Yaptıktan sonra kızarıyor sadece yarım saat sonra geçiyor aynen bebek gibi :24::24:

Back