Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesihangi şampuanı kullanıyorsunuz?
Konu Sahibibennueren
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
ben ilk doğduğunda mustelanın konak önleyici şampuanını almıştım,tavsiye üğzerine,çok memnun kaldım ardından saç ve vücut şampuanı ve nemlendiricisini ve pişik iyileştirici kremini de aldım,hepsi de çok güzel ve kaliteli,tavsiye ederim...
ben ilk haftalarda chicco kullandım,bebeğim sürekli ağlıyordu,kendi yüzümü yıkadım onunla baktım gözlerimi yaktı baya.yavrum ondan ağlıyomuş.sonra niveadada aynı şey oldu,onuda bıraktık.şimdi dalin kullanıyorum.kendimde denedim en az gözlerimi yakan oydu.uzun sürede dalin kullanırım heralde..
ben 2 çocuğuma da johnson baby şampuan kullanıyorum çünkü kokusu da çok güzel çok da güzel yumuşatıyor ciltlerini ama diğer kremleri nivea migrosta indirimdeyken niveanın büyük şampuanlarından almıştım 2 3 tane ama şampuan olarak beğenmedim doğrusu kokusu güzel ama saçlarını güzel yapmadı bende onları vücutlarına kullanıyorum ama şampuan olarak johnson baby kokusuda yumuşaklığı da güzel öneririm.
chicco kullanıyorduk başlarda.nokta nokta yaptı vücudunu. şimdi dalin kullanıyoruz. johnson da kullandım bir ara ama israili boykot listelerinde görünce daha ıslak mendilini de almıyorum. alternatifi var diye.ama primaya devam cünkü ben alternatif bulamadım