Bebek Beslenmesi hangi şampuanı kullanıyorsunuz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi bennueren
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
B

bennueren

Ziyaretçi
arkadaşlar benim şampuanlar konusunda kafam biraz karışık.baştan chicco kullandım sonra nıvea. sebamed içinde en iyisi o dedi bizim eczacı.tek antiseptik olan oymuş.sizler ne kullanıyosunuz.
(amaaan önceden bunlarmı varmış yıka yeşil sabunla olsun bitsin diyorum bazen:)))))))

cihocco yu ben beğenmedim johnsons baybi 'nin şampuanı çok güzel kokuyor biz onu kullanıyoruz .

bende sebamed kullanıyodum ama bizim doktorumuz uzun süre aynı şampuanı kullanmanı önermem demişti şimdi dalin aldım ama sebamed ten çok memnun kaldım dalinden sonra yine sebamed alırım

doğduğu günden beri johnsons baybi yi kullanıyorum çok memnunum.ama vücut şampuanından almam bidaha zor köpürüyor.

dalinin turuncu olanını yani saç kremlisini kullanıyorum kızımın saçı uzun güzel yumuşatıyor

ben sebamedin saç ve vücut şampuanını kullanıyorum kızım için. ama konak olunca doktorumuz mustelayı önerdi konak oluşumunu engelliyormuş. şimdi onu kullanıyorum.

önce sebamed kullandım şimdi mustela kullanıyorum ikisindende memnunum

kesinlikle sebamed.benim kızımın teni biraz hassas. bu yüzden doktorumuz da sebamedi önerdi.

ben de sebamed kullanıyorum şampuan sabunu ve pişik kremini çoook memnunum

chicconun şampuan bebe yağı ve pişik kremini kullanıyorum memnunum yanlız yağı bitti arkadaşım hediye olarak getirdi bübchen in yağını kullanıyorum şimdi oda güzel hoş kokulu

Chiccoyu ben beğenmedim
johnsons baby bad time serisini kullanıyorum
memnunum ama chhicco nun pişik kreminin üstüne tanımam

Ben doğduğundan beri Chicco'nun yenidoğan şampuanını kullanıyorum ve çok memnunum. Sebamed denemiştim döküntü yaptı. Tekrar Chicco'ya döndüm.

bende chicco kullanıyorum şampuanını ve diğer bakım ürünlerini çok memnunum

Ben ilk chicco kullandim ancak doktorumuz mustella bebek serisini onerdi suan cok memnunuz, kuzumun poposunda pisik varken chicco ile yikandiginda daha da kizariyordu mustellada boyle bir sorunla karsilasmadim.

bende chicconun setini almıştım hamileyken daha bitmedi.kozmetiklerimiz chicco yani gayet memnunuz

canım bende başlarda nıvea ve dalin kullandım sonra doktorumuz şampuan ve sabun kesinlikle ph 5,5 olacak en iyiside sebamed dedi şimdi bende onu kullanıyorum...

bende kızıma dalin kullanıyorum ama en son banyo yaptıktan sonra sanki allerji yaptı gibi geldi değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markayı alsam çok kararsızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…