Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesihangi şampuanı kullanıyorsunuz?
Konu Sahibibennueren
Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
arkadaşlar benim şampuanlar konusunda kafam biraz karışık.baştan chicco kullandım sonra nıvea. sebamed içinde en iyisi o dedi bizim eczacı.tek antiseptik olan oymuş.sizler ne kullanıyosunuz. (amaaan önceden bunlarmı varmış yıka yeşil sabunla olsun bitsin diyorum bazen:)))))))
bende sebamed kullanıyodum ama bizim doktorumuz uzun süre aynı şampuanı kullanmanı önermem demişti şimdi dalin aldım ama sebamed ten çok memnun kaldım dalinden sonra yine sebamed alırım
ben sebamedin saç ve vücut şampuanını kullanıyorum kızım için. ama konak olunca doktorumuz mustelayı önerdi konak oluşumunu engelliyormuş. şimdi onu kullanıyorum.
chicconun şampuan bebe yağı ve pişik kremini kullanıyorum memnunum yanlız yağı bitti arkadaşım hediye olarak getirdi bübchen in yağını kullanıyorum şimdi oda güzel hoş kokulu
Ben ilk chicco kullandim ancak doktorumuz mustella bebek serisini onerdi suan cok memnunuz, kuzumun poposunda pisik varken chicco ile yikandiginda daha da kizariyordu mustellada boyle bir sorunla karsilasmadim.
arkadaşlar benim şampuanlar konusunda kafam biraz karışık.baştan chicco kullandım sonra nıvea. Sebamed içinde en iyisi o dedi bizim eczacı.tek antiseptik olan oymuş.sizler ne kullanıyosunuz. (amaaan önceden bunlarmı varmış yıka yeşil sabunla olsun bitsin diyorum bazen:)))))))
canım bende başlarda nıvea ve dalin kullandım sonra doktorumuz şampuan ve sabun kesinlikle ph 5,5 olacak en iyiside sebamed dedi şimdi bende onu kullanıyorum...
bende kızıma dalin kullanıyorum ama en son banyo yaptıktan sonra sanki allerji yaptı gibi geldi değiştirmeyi düşünüyorum ama hangi markayı alsam çok kararsızım