Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
avonun rimelini kullanıyorum çok memnunum herkeste sorar rimelimin ve özellikle göz kalemimin markasını avoooooonn arkadaşlar sadece allığım farlarım rujlarımın bazıları golden lady fondotenimde vicy
lancome hypnose rimelden başkası yalan arkadaşlar kullanınca farkı anlarsınız.
Kızlar sizce hangisi
Nina Ricci mi Helena Rubinstein mı? İkiside strawberry de indirimde ve ikisinide hiç kullanmadım. Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?boshayallersmile
ben de max factor 2000 var ama kirpiklerim yapışıyor birbirine, böyle kirpiklerimi tek tek ayıracak bir rimel istiyorum kızlar hangisi iyi bu konuda?
Arkadaşlar merhaba,
ben göz makyajı hastası biriyim. Kalem ve maskara olmaz ise olmazım. Fakat her maskarayı ve kalemi kullanamıyrum gözlerimde alerji var. Uzun zamandır da clinic kullanıyrum o rahatsız etmiyor. başka birsürü markanın aldım denedim ama rahatsız etti.Çok para verdim. ve hepsi bir kenarda.Şimdi ben ürünlerimi değiştirmek istiyrum. Sizden yardım istiytum. Koyu siyah kıvıran ve dolgunlaştıran bir maskara ve iyi bir göz kalemi tavsiyesi bekliyrum. TŞK ederim
kızlar kirpikleri uzun gösteren bi rimel?