Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kullanmadığım rimel kalmadı diyebilirim...
ama dior un azure blue sunu aldım...nedense istediğim gibi mavi renk vermedi..çok umutluydum hayalkırıklığına uğradım
lancome u tavsiye etti arkadaşım ama nedense kalbim hep loreal 2 step volume schoking den yana...ama maalesef duty free lerde bile yoksanırım artık üretilmiyormuş..sevil de de yoktu...bakmadığım yer kalmadı...yerine çift taraflı başka bir rimel çıkarmışlar
kızlar bnde yeni bi rimel alcam. lancome hypnose almayı düşünüom. yanim alcağım rimelin kirpikleri uzatmasından ziyade hacim vermesini istiyorum. hangi markayı önerirsiniz? lancome hypnose kullananlar memnun mu? yorumlarınızı bekliyorum cicişler:)))
ben max factor false lash effect kullanıyorum..memnunumda.gayet iyi görünüyor kirpiklerim..ama max factor 2000 i çok merak ettim..onuda denemek istiyorum.burda güzel yorumlar okudum onunla ilgili..
canım ben kullanıyorum lancome hypnose gerçekten çok memnunum. çok az ya da kısa kirpiklerin yoksa gerçekten hem uzatıp hem dolgunlaştırıyor. adeta takma kirpik. çok memnunum =)
bende senin gibi bi hevesle lancome aldım ama sonuç hüsran!!! inanki kaldırmıyor bile kirpiklerimi.. üstelik 15 gün oldu alalı topaklanma yapıyo.. max factor false lash effect al canım inan aynı etkiden fazlasını verir sana. hem daha uygun hem daha güzel ve kıvrık kirpikler yaratıyo..alkisalkisalkis