- 19 Şubat 2009
- 6.151
- 5.671
kızlar birde kullandığınız bourjois 2in 1 extraordinary mi yoksa bourjois effet mascara mı??
benim senelerdir kullandigim
bourjois volume clubbing waterproof(mawisi)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birde kullandığınız bourjois 2in 1 extraordinary mi yoksa bourjois effet mascara mı??
teşekkür ederim alıcam en kısa zamanda :asigim:
canim alicam en kisa zamanda dedigine gore sen de kullandin bu markayi ya da cok duydun, nasil sen de memnun musun?
bu arada arkadaslar dediklerinizden cok gaza geldim ben de heveslendim, bu markaya bi bakicam ykm ye en kisa zamanda ben de.
teşekkür ederim alıcam en kısa zamanda :asigim:
Bende de var...
Zaman zaman kullanıyorum.
Güzel duruyor siyah siyah oluyor kirpikler.
kaydirigubbakcemile2
Ben de memnun kaldım.
:lepi:
max factor false lash maskara
takma kirpik etkisi.. ama suda akmayanı değil.. akanı çok güzel..
her yerde sordum ve bunu önerdiler... zaten uzun zamandır kullanıyorum.. şişko bir şişesi var..gramajı da diğer rimellerden fazla... fiyatı da 40 gibi bişeydi galiba
kızlar
maybelline define lash mı alayım (yeşil renkli kabı )
yoksa
loreal çift taraflı mı?
kızlar
maybelline define lash mı alayım (yeşil renkli kabı )
yoksa
loreal çift taraflı mı?
kızlar hiç diora o kadar para vermeye değmezmiş ben bunu anladım, loreal telescopic'in gümüş renkli olanını aldım hem dolgunlaştırıyor hem uzatıyor hem tek tek ayırıyor hem de topaklanmıyor.. rimelimi buldum bundan sonra başka bişey çok zor denerim heralde.. dün 2 kat sürdüm kendime inanamadım takma kirpik takmış gibi oldu cücük kadar kirpiklerim