Hangi Renkte Doğdunuz?

TURUNCU

Sorumluluğu ve uyumlu iliskiler kurmayı sever. Bir şeye ulaşmak için çok çalışır, rekabetçidir. Arkadaşlık konusunda kimseye güvenmez, ancak dogru insanı bulunca ona sonsuza kadar güvenebilir.

doğru olması büyük:37:

LACiVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

evet o benim....

LACiVERT

Dikkat çekici, zevkli, yasamayı seven ve hayata bağlı bir tiptir. Genellikle yaptığı işe konsantre olmakta güçlük çeker. Aşkta duygusal, hassas ve tutkulu olabilir. Birisine kızdığı zaman çok zor affeder.

Bu testlerden tirsmaya basladim iyice, hep dogru cikiyor bu ne ya :18:

BEJ

Sakindir, ama hemen strese girebilir. Ilişkilerinde kıskançtır, küçük şeylerden mızmızlanır. Sezgileri güçlüdür ve çalıskandır, bencilliği hiç sevmez. Ayrıca merhametlidir. Arkadasları için her türlü fedakarlığı yapar.

uydu vallaha...aferin :27:

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir.

Sanırım doğru :106:

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

:61:

13 haziran GRi

GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.
:ssz:

ben mavi aşkım kırmızı :) onun sevdiği renkle de uyumlu olmuş en sevdiği renk kırmızı benim de:16::16:

GRi
Çekici, hayat dolu, dost canlısıdır. Hayal gücü fazlasıyla yüksektir. Duygularını asla gizlemez, bazen bencil olur. Baskalarının gününü aydınlatır, doğru sözü doğru yerde söyler.

GÜMÜŞ

Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay ögrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.

Çapkınlık mayamda yoktur.. Gayet oturaklı bi aşk hayatım vardır :34:
Ne diyor anacım bu :9::9:

Ama gümüşü çok severim :32:

KIRMIZI

Şirin ve sevgi doludur. Her zaman aşık olmasını sever. Genellikle neşeli ve hareketlidir ama arada mutsuz olduğu anlarda yok değildir. insanlarla iyi ilişkiler kurar, çekingenlik yapmaz.

Ehh işte yer yer öyle sayılır.. (:

MOR

Gizemli, çekici, anlayışlı, insanları etkilemeyi seven, asla bencil olmayan bir yapısı vardır. Arkadaşları arasında oldukça popülerdir. Gününün nasıl geçeceği belli olmaz, çünkü psikolojik durumu çok çabuk değisir.

GÜMÜŞ

Hayal gücü yüksektir. Bu yüzden orijinal fikirleriyle ünlüdür. Utangaç, hırslı, gururlu, kendine güvenen ve yeni deneyimlere açık bir özelliği vardır. Kolay ögrenir. Çapkınlıkları yüzünden aşk hayatı biraz karışıktır.

vallada ben :)

BEYAZ

Tutkulu ve hırslıdır. Bu yüzden çabuk kıskanır ve her şeye kolay tepki veremez. Asil bir ruhu vardır, takdir etmeyi de bilir. Bazen kendini diğer insanlardan farklı ve üstün görür.

Back