• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Hangi Renk Yakışır Ki?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Melodiler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

Melodiler

Ziyaretçi

Kızlar yardım ya valla şaşırdım kaldım saçlaırmın elinde hangi renk yakışır bana sarı tonlarını istiyorum da yakışır mı yakışmaz mı bilmiyorum gönlünüzden hangi renk geçiyo bir söyleyin dip not olarak da şunu ekliyim hep mavi lens takıyorum :D kaydirigubbakcemile4

bence seni sarı olgun gösterir ve beyaz tenlisin istersen bakıra boyatabilirsin siyahda güzel ama emin bakır sende çok hoş durcak

opuyorumnanaktan siyah siyah nereye kadar zaten genel de de siyah giyiyorum gece biyerdee artık sesime gelin diye çağırcam milleti :roflol:

canım doğru ya bakırda hoş bir renk.denemelisin bence .ayrıca boyayınca resimde isteriz

Bende senin gibi siyah siyah siyah eeeh yeter artik diyorum ve sac rengimi degisitrmek istiyorum,bende sari tonlarini dusunuyorum canim,ama rengi bi kenara at siyahi acmakda ayri bi belaymis.. :kızgın: Yani anlayacagin simdi korkuyorum saclarim yanardsa kel kalirim diye :1no2:

Boyatır boyatmaz foto koyaırm zaten cnm ya :1rolleyes: ya doğru siyahı açtırmak bir belaymış ama hani üzerinden zaman geçerse pek bişey olmuyo heralde ahh ahh biz kızlar saçlaırmızla kafayı yicez bir günn ama saçlar da önemli yaa :1rolleyes:

Back