Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar yardım ya valla şaşırdım kaldım saçlaırmın elinde hangi renk yakışır bana sarı tonlarını istiyorum da yakışır mı yakışmaz mı bilmiyorum gönlünüzden hangi renk geçiyo bir söyleyin dip not olarak da şunu ekliyim hep mavi lens takıyorum
Bende senin gibi siyah siyah siyah eeeh yeter artik diyorum ve sac rengimi degisitrmek istiyorum,bende sari tonlarini dusunuyorum canim,ama rengi bi kenara at siyahi acmakda ayri bi belaymis.. Yani anlayacagin simdi korkuyorum saclarim yanardsa kel kalirim diye :1no2:
Boyatır boyatmaz foto koyaırm zaten cnm ya :1rolleyes: ya doğru siyahı açtırmak bir belaymış ama hani üzerinden zaman geçerse pek bişey olmuyo heralde ahh ahh biz kızlar saçlaırmızla kafayı yicez bir günn ama saçlar da önemli yaa :1rolleyes: