• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi renk olmalı?

114D71CE-5ADC-49C5-8611-FA8442516F6B-1004-000000518BCB52E0.webp
4B4A2A14-4E2A-4462-9B50-EFD5C5D77306-1004-00000051AAC1FF37.webp
15B66355-CA8A-4C74-A2EF-C3E6A9323F76-1004-000000520AAFBF26.webp

Modern tasarımlı bir koltuk modeli ve bu renk diyorum.

Bu koltukları hemen degıs bence aşırı bogmussun insanın içi kararır. Bence rahatlığını düşünme cok fazla gorsellıge de önem ver ve açık renk yaptır.
Zatem degisecekler . Misafir odasida yapacagim orasi pembe olacak ama xoluk cocuk geldinde acik renk ne olur diye dusunuyorum.. diger koltuklarim beyazdi. Cok kotu olmustu...

E canim acik renk istemiyosun iddiali olsun :)
Morla haki uyumu super olur ama halini kirlentlerini acik renk sec

Hatta hali kullanma derim temizlik cok daha rahat
Hahahah benimkinin moru gorunce ne yorum yapacagini biliyorum:oops:

Yaa bende hali hastasiyim yeri gelsin yabanvilar gibi komplr halifeleks yapacagimm :KK69:

95F8E144-5B71-4B5F-849B-9574ADFF5897.webp
Zatem degisecekler . Misafir odasida yapacagim orasi pembe olacak ama xoluk cocuk geldinde acik renk ne olur diye dusunuyorum.. diger koltuklarim beyazdi. Cok kotu olmustu...
Sen en iyisi o fonları başka odaya tak koltuğu istediğin renk yaptır :)

Eklediğim resmi gördün mü?
Bak şu etnik desenler çok hoş oluyor çocukla da kir pas belli etmez :)

Eki Görüntüle 2086283
Sen en iyisi o fonları başka odaya tak koltuğu istediğin renk yaptır :)

Eklediğim resmi gördün mü?
Bak şu etnik desenler çok hoş oluyor çocukla da kir pas belli etmez :)
Yaaa oturma odasini boyle bisey yapicam :) ayni anda..
Eger o fonlari baska odaya takacak olursam benimki beni oldurur taksiti bitmedi kiz :D zaten baska oda da yok :))

Yaaa oturma odasini boyle bisey yapicam :) ayni anda..
Eger o fonlari baska odaya takacak olursam benimki beni oldurur taksiti bitmedi kiz :KK70: zaten baska oda da yok :))
O zaman istediğini yaptır taksiti bitince belki çocuk bir anda kesebilir belki oje sürebilir belki çamaşır suyu dökülebilir:D belli olmaz yani :D

Mobilyalarınız ne renk duvarlar ne renk? Bir de tarzı ne mobilyaların? Hardal, mürdüm gibi renkleri ben de severim koyu renk perdelerle ama az, sade ve modern mobilya olmalı.
Evimiz kira oldugu icin, sampanya rengi ev sahibinin boyattigi gibi.. yarin kendi evimiz olursa renkli boyatmak istiyorum
Yukarida arkadaslardan birine simdiki koltuk takimi attim . Chesteer. Ama yeni alacagimda chester dusunmuyorum acikcasi. Bi bak istersen

Back
X