• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hangi renk olmalı?

- Pudra Pembe -

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2013
2.977
17.162
408
30
Kızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?

Tesekkur ederim:KK36:

Eklentiler

• 20171229_173042.webp
    20171229_173042.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 949
Kızlar koltuklarimda problem oldugu icin , firma baska model secebilecegimizi söyledi. Fakat ben perdelerimi koltuk rengiyle bir yaptirmistim. Resmini atacagim. Sizce perdelere uygun nasil renk kombini yapabilirim. Bu sefer koltugu perdelerin renginde secmeyip, perdeyle haliyi ayni renk yapsam mi ?Koltuk takiminin rengini ne secebilirim?

Bordo chesteer

Bordo chester :) belki biri bordo biri fon perdeyle ayni ton yeşil olabilir.

Bordo, mürdüm rengi, bej, hardal rengi olabilir. Yahut koltuklarini duz beyaz chesteer yaptrp halinla fonlari kombinleyebilirsin. :)

Bordo, mürdüm rengi, bej, hardal rengi olabilir. Yahut koltuklarini duz beyaz chesteer yaptrp halinla fonlari kombinleyebilirsin. :)
Beyazmi , benim kizim onalari siyah yapar. Mahveder:D
Simdi problem cikanlarim chester di. Cok problem yasadim vallahi ikikere degisti birdaha almam :D

Back
X