canlarım bende daha dün catherine arley aldım 5 tl ye çok ucuz geldi bana ama satıcı kız önerdi ve çok met etti eve geldim denedim aman allahım yüzümde sanki kil maskesiyle dolaşıyomuşum gibi oldu :)) bide arkadaşlar ben pudrayı yüzüme sürer sürmez burun kenarlerımda ve alın bölgemde bi pütürlük oluyo deriler kalkıo iğrenç bi görüntü yani bana önerebileceğiniz bi pudra varsa şimdiden çok minnettar kalırımm kapatıcılığı süper pekde mat olmassa çok ii olur tşk edrim
Loreal True Match Pudra kullanıyorum .... cillop gibi yapıyoo benceeedelikafadulden
canlarım bende daha dün catherine arley aldım 5 tl ye çok ucuz geldi bana ama satıcı kız önerdi ve çok met etti eve geldim denedim aman allahım yüzümde sanki kil maskesiyle dolaşıyomuşum gibi oldu :)) bide arkadaşlar ben pudrayı yüzüme sürer sürmez burun kenarlerımda ve alın bölgemde bi pütürlük oluyo deriler kalkıo iğrenç bi görüntü yani bana önerebileceğiniz bi pudra varsa şimdiden çok minnettar kalırımm kapatıcılığı süper pekde mat olmassa çok ii olur tşk edrim
Ben pudaryı hiç kullanmıyorum ama size bir şey sormam gerek. Hani burnu küçük göstermek için açık renk pudrayı burnun üzerine koyu rengi de burnun yan taraflarına mı sürüyorduk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?