Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

ben toz pudra arıyorum kullananlardan yorum istiorm max factor de toz pudra varmı bide sedefli pudra kullanan varmı

canlarım bende daha dün catherine arley aldım 5 tl ye çok ucuz geldi bana ama satıcı kız önerdi ve çok met etti eve geldim denedim aman allahım yüzümde sanki kil maskesiyle dolaşıyomuşum gibi oldu :)) bide arkadaşlar ben pudrayı yüzüme sürer sürmez burun kenarlerımda ve alın bölgemde bi pütürlük oluyo deriler kalkıo iğrenç bi görüntü yani bana önerebileceğiniz bi pudra varsa şimdiden çok minnettar kalırımm kapatıcılığı süper pekde mat olmassa çok ii olur tşk edrim

canım ben senelerce catherine arley kullanmıştım ve çok memnundum. pudrayı sürmeden önce mutlaka nemlendirici kullan o zaman pütürler kalkar ortadan

loreal true match kullanıyorum şu anda.bundan önce catherine arley,max factor ve nivea kullandım ama loreal bence hepsinden iyi.hassas bir cildim var sorun yaşamadım ve çok güzel kapatıyor.tavsiye ederim.

bende max factor creme puff'çulardanım :lepi: ayrıca pudra çok fazla kullanan bir insan olarak gramaj olarakta en fazlası bu zaten piyasadaki benim bildiğim. genelde pudralar 9 yada 12 gr. olur,compactlar için söylüyorum bunu.ama creme puff tam 21 gr. :jeyyar: yani fiyat gramaj ve kalite olarak bakıldığında creme puff tan iyisini bence bulamazsınız..

kızlar bu creme puff'la ilgili birşey soracağım.şimdi bunun içindeki pudra metal ayrı bi kutuda ya, yani refill özelliği var. fakat Türkiye'de bu refill olayına hiç rastlamadım. max factor standlarından falan alabiliyor muyuz acaba? ya da bir sitede gözünüze çarpmış olabilir mi türkiye için? çünkü sürekli kullandığım bir ürün olduğu için kutusuna tekrar tekrar para vermek anlamsız.

mac studio fix kadar cildi kusursuz gösteren bir pudraya rastlamadım. eğer tesadüfen daha mükemmeline rastlamazsam, değiştirmeyi hiç düşnmüyorum. cildimin sürekli olan kendi sivilceleri dışında herhangi bir sivilceye vs ye yol açmadı.

loreal'in mineral serisinden pudra aldım, mükemmel. fırçası ve kullanımı ilk anda zor gibi gelebilir ama cildinize harika uyum sağlıyor.

Arkadaşlar ben loreal fondöten kullanıyorum. çok memnunum. pudrada kullanmak gerekiyor mu onu bilmiyorum. Yani pudra ve fondöten aynı şeyler mi.. benim bildiğim ayrı ama burda okunanlara bakılırsa öyle görünmüyo

elbette ayrı şeyler canım, cildin çok problemli değilse fondöten kullanmanı önermem pudra daha hafiftir, fondöten daha çok yorar cildi

Pudrayı süngeriyle değil fırçayla sürmeyi dene ilk sürdüğünde yüzünde un gibi duruyor biraz bekleyince cilt emiyor doğal görünüyor. Ayrıca o pütürler bende de oluyordu. Pudrayla çok kötü görünüyordu. Peeling yapmayı deneye bilirsin. Saçların kepekliyse cildindeki pütürler aynı kepek gibidir. Ben kepek için kullandığım ilaçlardan sürüyorum.

Ben Clinique kullanıyordum ama bitmek üzere ve farklı bir marka denemek için bu sefer Dior aldım. Gayet doğal duruyor, çok memnunum.

Ben pudaryı hiç kullanmıyorum ama size bir şey sormam gerek. Hani burnu küçük göstermek için açık renk pudrayı burnun üzerine koyu rengi de burnun yan taraflarına mı sürüyorduk?

Ben pudaryı hiç kullanmıyorum ama size bir şey sormam gerek. Hani burnu küçük göstermek için açık renk pudrayı burnun üzerine koyu rengi de burnun yan taraflarına mı sürüyorduk?

doğru biliyosun canım yerimseniben istersen şöyle de yapabilirsin;
far fırçaları oluyor ya hani böyle ucu yelpaze gibi işte onunla koyu fondötenden al ucuna hafifçe ve paralel şekilde burun kanatlarına hat çek sonra aynı şekilde o hatları kanatlardan aşağı doğru çeke çeke yaydır.. son olarak açık pudra ile burun kemiğinin üstünden geç ve homojen bir görünüm için yanlara çok çok hafif indirt işte bu kadarsengözlerimebaksanab tabi yüzünün genel tonlamasını uygun olsun sadece burnun sırıtırsa daha çok dikkat çeker unutmayerimseniben çene kısmında da aynı taktiği uygulayabilirsin burnunla estetik bir görünüm olur öptümm

maxFactor kullanıyorum cilt ürünlerinde gerçekten kaliteli bi marka, cilt yapısını bozmuyor, karma bi cildim var.. ama bitince daha doğal duran mineral pudralardan denemeyi düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…