• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Max Factor Creme Puff kullanıyorum, tavsiye üzerine aldım ve çok memnunum:sm_cool:...55 numara candle glow benim kullandığım

max factor 41 no medium biege kullanıyorum ama 55 numarayı da denemeyi düşünüyorum kış için.Ben memnunum bu arada:)

catherina arley kullanıyorum ve çok memnunum hem fiyatı çok uygun hemde cildimde çok güzel duruyor ömrüm oldukça vazgeçmem heralde bu pudradan kaydirigubbakcemile3

catherina arley kullanıyorum ve çok memnunum hem fiyatı çok uygun hemde cildimde çok güzel duruyor ömrüm oldukça vazgeçmem heralde bu pudradan kaydirigubbakcemile3

bende catherina arley kullanıyorum 5 ve 6 numarasını kapatıcılığından çok memnunum fondötene gerek kalmıyor yerimseniben

kızlar yıllarca max factor creme puff kullandım süperdi çok memnundum ama ne yazıkkı cildimde sivilce izileri var arada s,v,lcede çıkıyor bu yuzden shiseido pureness pudra aldım o da ii çok ii kapatmıyo ama en azından tedavı edıcı özellığı varmış bakalım görucez:kahve:

kzlar bu creme puff ne kadar boynerde baktm ama 49 tl ydi yani ona o kadar vereceğime daha kaliteli olanlarındn alırım diye düşünüp almadım ama sanki daha ucuzdu diye hatırlıyorum...CADIARZU

id bare minerals kullanıyorum çok kapatıcı özelliği yok ama yağlı ve çok pürüzlü olmayan bir cildiniz varsa mükemmel bir pudra gün boyu parlama olmuyor

valla shiseido en iyi pudra markalarından biri ben onu kullanıyorum bide la pireire var acayip pahalı ama yüzüme sürdüğümde resmen porselen gibi yaptı yuh dedim

ben de tavsiyeleri dinleyerek bugün max factor creme puff aldım, güzelmiş gerçekten.. beyaz tenliyim, 55 numara aldım

id bare minerals kullanıyodum ve cok memnundum ama artık piyasadan kalkmıs.yada dun gittigim eczane ellerindeki urunu satmak için boyle dedi:))bana id yerine ne tavsiye edersiniz?%100 dogal bi urun olmalı..cildim biraz sorunlu cunku.eskiden id yi aldıgım eczanede kapanmıs:((

Everyday minerals tavsiye ederim tabi ki...
İd. nin içinde doğal deselerde bizmut vardı zaten ben kullanmam. Everydayin içinde hiçbir zararlı madde yok. %100 doğal, id den daha kaliteli. Üstelik hayvan deneyi yok çevreye zarar yok... Eğer ilgilenirsen ben getirtiyorum, mesaj atabilirsin.

bourjois almak istiyorum ama max factorlae ikisi arasında kaldım :sm_confused:

Arkadaşlar Merhaba;
YVES Saint pudra kullandınız mı?
Ben düşünüyorumda ama baya iyi para 80 civarı. Değermi sizce. Sonuçta senede bi kere aldıgımız bişey.Benim cildim yağlıdırda..

max factor kesinlikle en iyisi.hiç bir kapatıcı ve fondötene ihtiyacım olmuyor.oldukça güzel kapatıyor ve cildim parlamıyor.ama benim cildim karma normal ve kuru ciltlerde nasıl sonuç verir bilemiyorum.

Back