Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Pudraya önemseyecek kadar bozuk bir cildim yok fakat özel günlerde paraya kıyamayıp aldığım la fera marka var fiyatı 5 tl fakat etkisi en az pahalılar kadar iyi

Ben tokolonun pudrasını kullanıyordum arkadaşlar çok hassas cildim. mükemmel bir üründü ama marka eski olduğundan fabrikası kapanmış. şimdi veritayı kullanıyorum memnunum ama eskiyi aratıyor.yerimseniben

alix avien terracota almıştım ama pek memnun kalmadım ne bileyim 25tl ona vermekten çok pişmanlık duyuyorum dün gittim flormarın pudrasını aldım beyaz tenli olduğum için en açık olanını ve çok memnun kaldım hem ucuz hemde güzel keşke alix avien almasaydım

Kızlar ben fondöten kullanamıyorum. Cildim hemen bozuluyor. Pudrada sorun yaşamıyorum ama cildimde ufak lekeler var pudrada onları kapatmıyor. Bildiğiniz güzel kapatan bir pudra var mı?

catherine arley lisedeyken kullanmıştım cildimde sivilce çıkardı hiç tvisye etmiyorum yapısı da çok kötüydü bana göre

Zannediyorum ki kişiden kişiye değişiyor cilt yapısına göre...Bana iyi geldi..benim de ilk kullandığım pudraydı bu..Daha sonra birçok marka kullandım ama hiç biri istediğim gibi değildi..Tekrar c.a. kullanıyorum memnunum ben..

arkadaşlar meraba ben aranıza yeni katıldım,bunu söylemek için uygun başlık burası değil ama sonuna kadar okumuşken buraya yazıyım dedim.bu ne muhteşem bi sitedir ya,1yıldır forum bölümünü takip ediyodum zaten ama üye olmak fırsat olmamıştı.sanki gizli bir mabed,sığınak gibi,sıcacık.gereksiz kasıntılardan uzak tam bir kadın dayanışması örneği,herkesi çok sevdim tanımadan:)
bu arada bi de konuyla ilgili bilgi olsun; alix avien doğal görüntü isteyenler için tercih edilebilir,ben memnunum.

pudra ihtiyacının yaşa ve cilt tipine göre değiştiğini düşünürsek, eğer yaşınız genç ve cildiniz yağlıysa en iyi pudra : M.A.C. StudioFix

18 yaşındayım cildim kuru beyaza yakın tenim var genelde beyazsın diolar da bence tam beyaz değilim bikaç ton koyusuyum:) daha beyaz bi ten istiyorum T bölgemde özellikle burnumda kızarıklık oluyo beyaz pudra istiyorum ten rengimi dengelemek için ne öneririsiniz,fondöten kullanmayı tercih etmeyen biriyim,tabana nemlendirici kullanıcam,şimdiden teşekkürlera.s.

canım bence de fondötene başlamak için erken. pudra veya renkli nemlendirici gibi ürünler kullanmak en iyisi bu yaşlarda. cildinin renginde bir pudra kullanmaya özen göster ama tatlım, illa beyaz olcam diye uğraşma ok. ve anladığım kadarıyla christian dior poudre compact 01 transparent light kullanabilirsin. bu pudrayı çok çok açık tenliler kullanıyor, bu veya bunun bir ton fazlası sana gider diye düşünüyorum.

çok teşekkür ederim canım ilgin için deneyeceğim beğenirsem alırım a.s.

canım aslında derdin sadece kızarıklıksa cilt tonuna yakın bir kapatıcı kullanabilirsin o bölgeye. aslında kızarıklıklar için yeşil kapatıcı kullanmak gerekir ama o da tek başına kullanılmaz üstüne pudra sürmen gerekir, o yüzden kendi ten renginde bir kapatıcıyla o bölgeyi kapatabilirsin

çok teşekkür ederim canım yorumun içina.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…