Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

ben de max factorcüyüm, 2-3 katı pahalı pudralar bile onun kadar iyi değil, kesinlikle tavsiye ederim:1rolleyes:

max factor creme puff no:42 kullanıyorum , çok yumuşak kadife gibi sürülüyor ve çok hafif bir pudra , yüzümde hiç ağırlık varmış gibi hissetmiyorum bazı pudralarda sanki maske takmış gibi hissediyordum

kızlar, bende max factor cream puff pudra almayı düşünüorum ama deneyip alamıycam. bi arkadaşa aldırtabilcem ancak, tonuna karar veremedim de size de bi sorayım. avon un fondotenlerinde almond tonu bana uyuyo ama bunda karşılığı ne olur bileniniz varmı? çok esmer deilim, esmerle buğday arası diyebilirim..

biraz riskli olmaz mı bu şekilde alman canım ya az para da değil.ben buğday tenliyim 13 nouveau beige olanı kullanıyorum.başka arkadaşların da fikirlerini al bakalım.kaydirigubbakcemile5

biliorum ama kaldığım yerde yok, arkadaşım göndericek başka yerden.. mecburen böle alcam ama almond tonunu bileniniz varsa dedim belki bi yorum yapabilir..

Artdeco glam stars kullanıyorum. Biraz simi fazla ama çok gözalıcı şakkıdı

fodöten cildi kapatıyor hava aldırmıyor.. ben de pudra tercih ediyorm..

ben hiç kullanmadım pudra önce fondoten kullandım bi ara ama oda cildi çok havasız bırakıyo kullanmak istemiyorum

pudra alıcam ama ne alsamki maxfaktörün iyi oldugunu yazmış bi çok arkadaşım
vereliniortak

clinique mineral pudra kullanıyorum bence kapatıclığı öyle çok mükemmel değil ama mineral pudralrın hazin sonu bu napalım.tek tük iz var yüzümde onlara kapatıcı sitik uyguluyorum daha sonra pudra faslına geçiyorum ama içinde en az miktarda kimyasal bulunan pudra dersem abartmış olmam heralde..max factor kullandım ama açıkcası başarılı bulmadım. cilten cilde markalar okadar çok sekme yapıyor ki.bir günüzü ayırıp bütün markaları deneyin hatta derim ben.En sonunda insan kendi markasını kendi ürününü buluyor pat diyede oturuyor insanın yüzüne =)

clinique mineral pudra aldım. çok memnunum.
almost powder makeup teint poudre naturel.
02 neutral fair.
rengi......

bende bu pudrayı tesadüfen almıştım 12ye inmişti ve normalde 7-8 senedir ucuz ama bence çok iyi olan catherine arley kullanıyodum ama bulamamıştım ondan bunu almıştım ve bence de gerçekten çok iyi çok hafif bi pudrayerimseniben

carminanın pudrasını almiş idim ama sadece bir kere denemelik sürdüm. Güzel görünüyor cilt de benim kuruluk gibi bir problemim var bu aralar aşırı hatta o sebeple biraz bekleyince çirkinleşti bu pudrayla alakalı bir durum değil. Maybelline pure mat ıydı sanırım ondan alıcam çok tatlı duruyordu :)

maxfactörün pudrasını almaya gitmiştim ama satıcı alixavienin terracotasını sattı 1 numarası kapatıcılığının çok iyi olduğunu söyledi gerçektende kapatıcılığı güzel beğendim ayrıca fondoten etkiside yapıyormuş bi süre kullanayım bakalım şimdilik fena değil

kızlar ben de Alix avien'in terracotta'sını aldım,aranızda bunu kullanan var mı?

ben canım yeni aldım kapatıcılığı çok güzel bide kadife gibi yapıyor cildi ama çoğu arkadaş maxfactor demiş keşke bende ondan alsaydım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…