Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

daha önce de yazmıştım yine yaziyim ben pastelin bronzing powder serisinin 2 numarasını kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. 5yıl filan oldu hiç başka markaya geçmedim bırakamıyorum. hatta öyle ki benim derim gibi oldu artık onu sğrmezsem çıplak gibi hissediyorum :)) çok tatlı bi bronzluk veriyor ve ışıltı katıyor :! aşığım pudramaa :))

Bende Innova nın sıkıştırılmış pudrasını kullanıyorum ama pek memnun değilim. Bayanlar sizlere bir sorum olacak benim cildim yağlı daha mat bir görünüm elde etmek için sıkıştırılmış pudra mı kullanmalıyız yoksa toz mu?

Bende Innova nın sıkıştırılmış pudrasını kullanıyorum ama pek memnun değilim. Bayanlar sizlere bir sorum olacak benim cildim yağlı daha mat bir görünüm elde etmek için sıkıştırılmış pudra mı kullanmalıyız yoksa toz mu?

tek basına kapatıcılık arıyorsanız ve yaglı bir cilde sahipseniz compact pudraları oneriyorum kızlar:)))sıkıstırılmış ya da toz pudralar bence fondotenin üstüne sabitlemek icin kullanılmalı,yoksa tek basına sürünce kapatıcılık sıfır ve ciltten kısa bi süre sonra ucup gidiyolar bnm compact pudrada tercihim mac!!!la prairie kanebo da fena degil ama daha hesaplı olsun istiyosanız clinique in pudralarını da cok bgniyorum ben

Beyu'nun ipek yapılı compact pudrasını kullanıyorum.Verdiğim paraya değdi bence.memnunum.bitince tekrar alırmıyım,,evet :1rolleyes:

çok uzun zamandır, özellikle yaz aylarında olmak üzere Max factor cream puff pudra kullanıyorum. Bu aralar değiştirmeyi düşünüyorum. 15 seneyi geçmiştir bu markayı kullanmam. tavsiye ederim kesinlikle özellikle yağlı ve karma ciltler için, kapatlıcılığı yüksek ve aynı zamanda sivilce yada komedona neden olmuyor. ve doğal duruyor, yalnız cildinize uygun rengi bulmak zor oluyor yani bende öyle olmuştu, bir kaç rengini denedim ilk zamanlar. a.s

clinique mineral pudrayı kullanıorm çok memnunum

bende bugün aldım aynısını ve bayıldım..
normalde pudra fontoten pek kullanmama ama sırf soğuktan ve sıcaktan kızaran cildimin kızarıklığını kapatmak için pudra ararken oradaki uzman bunu önerdi..
çok rahat bir kullanımı var ve de ipek gib yumuşacık..
birde bu kızaran cilt için onarıcı krem ve temizleyicisini filan önerdi kızlar ne dersiniz..
çabuk kızaran hassas ciltler içinmiş..
bir süre sonra bu kızarıklığı hahifletiyormuş..
oldukça pahalıydı ama kızarıklığı gidericekse denemek isterim..
kullanan yada fikri olan var mı bu ürünlerle ilgili.
çok sıcak ve çok soğuklarda kıpkırmızı olmaktan artık bıktım benneyaptımki

bende bugün loreal true match mineral pudra aldım, şimdilik memnunum :)

golden rose ınkini kullanıyorum cok kalıcı ve bulaşmıyo daaaaaaa

kızlar ben de Alix avien'in terracotta'sını aldım,aranızda bunu kullanan var mı?

rimmel marka pudra aldım
beğendm doorusu çok da ucuza aldım
ama gene de içim rahat değil
bgn ii ama yarın ya kötü olursa die
off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…