gecen gün ben mineral pudra aldim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim..hem icinde kimyasal yok hemde güzellestiriyorrenk seciminide tenine göre yaparsin, ucuk pembe güzel olur
Ben i.d ve everyday minerals kullandım .Toz halinde olduğu için bana pek kullanışlı gelmedi,onu sürdüğümde her yerim toz oluyordu :26yüzden compact ürünler tercihim .
ıhtıyacım yok pudraya 20 yasımda basladım 1 2 yıldır kullanıyorm en buyuk hatam avon kullanmak oldu cıldımı mahvettım artık pudra kullanmıyorum fondoten hıc kullanmıyorum cıldımı duzeltmeye calısıorm ama ıhtıyacım olursa en kullanıslı en kalıtelı pudra hangısı ?
tama cnmm arastırım ben bı onuuu pudrasızda olmuyoo cunku ızler kaldıı hepp :)))cnm katılıyorum ben de cildimi bozdum avon yüzünden bi de stresli dönemimdi sivilce çıktıkça bastım avon fondöteni iyice rezil ettim allahtan ek ürünlerle cildimi düzelttim şimdi loreal true match fondöteni arada sürüyorum günlük ise pudra kullanıyorum.Dün gittim Pastel aldım çok hoş ipek gibi.cildin sorunluysa Beyu diye bir marka var o çook iyi bir ürün Pudrası gerçek ipek özleri içeriyormuş ona bak memnun kalırsın cnm :)
bi bak cnm denemeden alma amatama cnmm arastırım ben bı onuuu pudrasızda olmuyoo cunku ızler kaldıı hepp :)))
pastel pudrayıda merak ettim şimdi onun ışıltılısı varmı fiyatı nedir . rosense pudra kullanan varmı şuan aklımda pastel ,rosense,alixavien mucize pudra var hangisini tavsie edersiniz
alix avien mucize pudra kullananlar yorum bekliorm hala
alix avien mucize pudra kullananlar yorum bekliorm hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?