Shiseido kullaniyorum. cok memnunum. Japonlar guvenimi bosa cikarmadi. :)
Shiseido pureness kullanıyorum .Cildimde kapatılacak bir bölgem yok ,sadece cildin parlaması önlemek amaçlı sürüyorumyalnız en açık rengi bile bana koyu geliyor
Çok çokkkkk açık renk pudraya ihtayaçım varsizce hangi markalara bakmam lazım ?
biriside bana yardımcı olsa okadar soru sorduk:S
ben de beyaz tenliyim, diorun bi pudrasını kullanıyorum ama o palet halinde freeshoptan almıştım hangi ürünüdür bilemiyorum ama rengi çok açık ve süper doğal bi görüntüsü var, sağlıkla parlıyosun... dioru araştırabilirsin. ama ayrı olarak ben de shiseido sheer matifying compact. kullanıyorum o biraz daha koyu ilk sürdüğünde ama rengi gayet oturuyo sonra. üstelik doğal duruyo matifiyng diyo ama yağlı cildime güzel sağlıklı bi parlaklık veriyo...
Dioru daha önce denemedim ona bakacağım canım . Shiseido sheer matifying compact very light ivory bile bana koyu gelir :26: Baya açık tenliyim ,çok açık bir pudra lazım aslında .
kızlar sorunlu bir cildim var böle dogal duran cildi bebek gibi gösteren pudra tavsiyeniz nedir max flormar elite catren goldenrose ingilot hepsini denedim
Buujuu seninle sürekli konuşmak istiyorum hatta arkadaş olarak ekledim belki online sohpet edebilirim diye ama sanırım bu sitede olmuyor.Bende cildimle çok uğraşanlardanın.seninde sanırım sorunlu bir cildin var,pudra konusunda kesinlikle youngblood ürünlerini kullanmalısın,Bunu eczanelerde bulabilirsin ama fiyatı biraz yüksektir,en iyisi ürünü satan bir eczaneye gidip hangi ürünün sana uygun olduğunu tespit et ve o ürünün kodunu not al ve ürünü strawberry den getirttir yaklaşık yarı fiyatına getirtirsin.Youngblood ürünleri tam problemli ciltlilere göre mineralli kozmetik ürünleri,sivilce çıkartmadığı gibi olan sivilcelere de iyi geliyor ve o markanın her türlü makyaj ürünü var,sakın o markadan başka bir ürün kullanma,ben onu kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?