Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

Smashbox Halo Hydrating Perfecting pudrayı kullanıyorum.Kapatıcılık açısından çok iyi,içerisindeki maddelerde güvenilir ama fiyat olarak çok pahalı geliyor bana.

senelerdir catherine arley 6 numara kullanırım çok da beğenirim
değiştireyim dedim maybelline aldım hiç beğenmedim hatta bitiremeden attım içim yandı
bu sefer de alix avien aldım mucize pudra.bunu beğendim. 27 gr fazla bir ürün.
ama sanırım hem güzel hem de ucuz olan catherine arley

kızlarrr günlerdir okuorm sonunda üye oldum ve ilk msjı buraya yazıorm çok övmüşsünüz hemen bugün max factor creme puff alıcam
peki bi soru altına hangi nemlendiricii kullanıosunuz. Bi mağzada sordum da kadın altına nemlendirici kullanmazsan hiç güzel olmaz dedi var mı öneriniz???

Ben şu ana kadar Avon, Loreal, Flormar, Golden rose, Pastel, catherine arley.. ve bunun gibi pek çok marka kullandım.
Ama cildim çok hassas ve bana hiçbiri yaramadı. cildimde problem yarattı anlamında değil 2 saatte söndü pudralar.Ya da pütür bıraktı.
Şimdi Cilinique kullanıyorum ve bir daha bu markadan vazgeçmicem sanırım.

Loreal ve Maybelline Affinitone. Öyle çok makyaj yapmam ama arada hafif makyaj yapıyorum..İkisini de denedim ve memnun kaldım. Loreal Maybelline'e göre biraz daha pahalı oluyor. Bütçenize göre ikisinden birini tercih edebilirsiniz bence..Yani Maybelline Affinitone, Loreal'in iyi bir alternatifi diye düşünüyorum..

Shiseido kullaniyorum. cok memnunum. Japonlar guvenimi bosa cikarmadi. :)

Shiseido kullaniyorum. cok memnunum. Japonlar guvenimi bosa cikarmadi. :)

evet ben de yeni aldım .shiseido sheer matifying compact. harika bir ürün nemlendiriciyi sür biraz da bundan sür al sana porselen kadife bir görüntü. ben az ve tek kat sürdüğüm için bikaç lekemi kapatmadı ama eminim ki iice kullansam kapatır. onu almadan önce estee lauderin bi ürününü denedim ama tam adını hatırlamıyorum:26: o aslında daha porselen bi görüntü verdi ama en açık rengi bile koyu geldi, 15 dakika gezdim iyice oturmasını bekledim ama nafile.( ben doğa dursun istiyorum. )ben bu shiseidoyu çok beğendim kızlar tavsiye ederim...:87:

kızlar sorunlu bir cildim var böle dogal duran cildi bebek gibi gösteren pudra tavsiyeniz nedir max flormar elite catren goldenrose ingilot hepsini denedim

Shiseido pureness kullanıyorum .Cildimde kapatılacak bir bölgem yok ,sadece cildin parlaması önlemek amaçlı sürüyorum yalnız en açık rengi bile bana koyu geliyor

Çok çokkkkk açık renk pudraya ihtayaçım var sizce hangi markalara bakmam lazım ?

ben de beyaz tenliyim, diorun bi pudrasını kullanıyorum ama o palet halinde freeshoptan almıştım hangi ürünüdür bilemiyorum ama rengi çok açık ve süper doğal bi görüntüsü var, sağlıkla parlıyosun... dioru araştırabilirsin. ama ayrı olarak ben de shiseido sheer matifying compact. kullanıyorum o biraz daha koyu ilk sürdüğünde ama rengi gayet oturuyo sonra. üstelik doğal duruyo matifiyng diyo ama yağlı cildime güzel sağlıklı bi parlaklık veriyo...

ben en son rimmel london almıştım gayet güzel canım.fiyatı da uygun denemeni tavsiye ederim,beğenmezsen de parana yazık olmaz:13:

biriside bana yardımcı olsa okadar soru sorduk:S

Buujuu seninle sürekli konuşmak istiyorum hatta arkadaş olarak ekledim belki online sohpet edebilirim diye ama sanırım bu sitede olmuyor.Bende cildimle çok uğraşanlardanın.seninde sanırım sorunlu bir cildin var,pudra konusunda kesinlikle youngblood ürünlerini kullanmalısın,Bunu eczanelerde bulabilirsin ama fiyatı biraz yüksektir,en iyisi ürünü satan bir eczaneye gidip hangi ürünün sana uygun olduğunu tespit et ve o ürünün kodunu not al ve ürünü strawberry den getirttir yaklaşık yarı fiyatına getirtirsin.Youngblood ürünleri tam problemli ciltlilere göre mineralli kozmetik ürünleri,sivilce çıkartmadığı gibi olan sivilcelere de iyi geliyor ve o markanın her türlü makyaj ürünü var,sakın o markadan başka bir ürün kullanma,ben onu kullanıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.

Dioru daha önce denemedim ona bakacağım canım . Shiseido sheer matifying compact very light ivory bile bana koyu gelir :26: Baya açık tenliyim ,çok açık bir pudra lazım aslında .

Son düzenleme:
Dioru daha önce denemedim ona bakacağım canım . Shiseido sheer matifying compact very light ivory bile bana koyu gelir :26: Baya açık tenliyim ,çok açık bir pudra lazım aslında .

gecen gün ben mineral pudra aldim ve cok memnun kaldim tavsiye ederim..hem icinde kimyasal yok hemde güzellestiriyor renk seciminide tenine göre yaparsin, ucuk pembe güzel olur

kızlar sorunlu bir cildim var böle dogal duran cildi bebek gibi gösteren pudra tavsiyeniz nedir max flormar elite catren goldenrose ingilot hepsini denedim

mineralli pudra cok güzel... ama sorunlu cildin varsa, shiseido ya da clinique olabilir, cünkü onlarin kapatici özellikleri oluyor

canım ben öle netten getirtmeyle falan ugraşamam ya svilce çıkmıo artık izlerim var oyüzden pürüssüz göstercek bişie ihtiyacım var pahalı bişide istemiyorum sürekli kullandıım bişi pudra çnkü . eet ark olarak eklemişsin özelden mesaj atarsan ciltle ilgil sorunlarına yardımcı olurum saglıcakla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…