ya lütfen şu soruma lütfen cevap verin kafayı yicam ............... verita markalı ürünleri nerelerde bulabilirim
mac loreal chanel max factor flormar kullandım ama hiç biri catherine arley pudradan güzel değildi hem çok güzel kapatıyo hemde çok doğal duruyor.:87:
ben de bu aralar pudra arayışı içindeyim fiyatı 20-25 tl yi geçmeyecek ve kapatıcılığı iyi olan bir pudra arıyorum beyaz tenliyim baya. Geçen flormarın bir pudrasını aldım alırken açık renk gibi göründü eve geldim tenimde acayip koyu durdu. Bir de alix avienin 3 ü bir arada olan bir ürünü var fondöten, pudra ve kapatıcı bir arad kullanan var mı tavsiye eder misiniz ya da alix avienin sadece pudrası mı daha iyi olur benim cildim çok hassas hemen sivilce yapıyor.
Ben de açık tenliyim ve cildim yağlı, bin çeşit pudra denedim ( Shseido, Loreal,Max Factor,Flormar vs) Sonunda pudramı buldum,Alix Avienin Terracota pudrasını şiddetle tavsiye ederim, açık olarak tek bir rengi var ama pudranın şeffaf olduğunu söylüyorlar o nedenle sanırım bende hiç sırıtmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?