Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Hangi Pudrayı Kullanıyorsunuz?

ya lütfen şu soruma lütfen cevap verin kafayı yicam ............... verita markalı ürünleri nerelerde bulabilirim

dünya meselesi yaptınız hanımefendi
verita yı bulamazsanız kafayı yemezsiniz merak etmeyin
lütfen her topikte bunu yazmayın.isterseniz kendinize bir topik açabilirsiniz

sevilla 101 numara kullanıyorum şimdilik.bu sefer rengi tutturabildim hep koyu geliyordu pudralar bana.

pudra alıcam kapatıcılığı ve kalıcılığı iyi olan bir pudra önerinz var mı

mac loreal chanel max factor flormar kullandım ama hiç biri catherine arley pudradan güzel değildi hem çok güzel kapatıyo hemde çok doğal duruyor.:87:

mac loreal chanel max factor flormar kullandım ama hiç biri catherine arley pudradan güzel değildi hem çok güzel kapatıyo hemde çok doğal duruyor.:87:

evet kesinlikle cnm sana katılıyorum catherine arley pudra bi harika 6,5 numarasını kullanıyorum muthiş kapatma özelliğine sahip bir sürü pudra denedim bundan duyduğum memnuniyeti hiç birinde bulamadım uyduruk bi marka gibi gelebilir asla deyil özellikle türk markası olduğu için gönlüm rahat kullanıyorum, cilddi kusursuz yapıyor hafif kendinden ışıltısı vr içinde o da ayrı bi hava katıyor

ben de bu aralar pudra arayışı içindeyim fiyatı 20-25 tl yi geçmeyecek ve kapatıcılığı iyi olan bir pudra arıyorum beyaz tenliyim baya. Geçen flormarın bir pudrasını aldım alırken açık renk gibi göründü eve geldim tenimde acayip koyu durdu. Bir de alix avienin 3 ü bir arada olan bir ürünü var fondöten, pudra ve kapatıcı bir arad kullanan var mı tavsiye eder misiniz ya da alix avienin sadece pudrası mı daha iyi olur benim cildim çok hassas hemen sivilce yapıyor.

Son düzenleme:

Ben de açık tenliyim ve cildim yağlı, bin çeşit pudra denedim ( Shseido, Loreal,Max Factor,Flormar vs) Sonunda pudramı buldum,Alix Avienin Terracota pudrasını şiddetle tavsiye ederim, açık olarak tek bir rengi var ama pudranın şeffaf olduğunu söylüyorlar o nedenle sanırım bende hiç sırıtmadı

ben de onun methini duydum çok sanırsam ondan alıcam en kısa zamanda.

3 çşit pudram var şuan

en sevdiğim pudram shiseido pureness
mac studio fix nc25 pudram( eger kışın bembeyaz bi ten istiyorsam kırmızı rujla beraber kullnıyorum,
kapatıcılığı iyi ama pudra sürüldüğü çok belli oluyo )
alix avien terracota en açık rengi ( bunu da gündelik kullanıyorum renk farkı yaratmıyor ,,tene hmen uyum saglıyor )

ama en güvenle kullandıgım shiseido pudram 2. kutuyu aldım bitince 3. 4. 5. .... hep alıcam bayılıyorum onun dokusuna ben yaa

kesinlikle en iyi pudra max. senelerdir max kullandım çok memnundum bi ara vichy ye gitmiştim güneş kremi almaya cilt bakımı yapan hanım içinde hayvansal yağ vs. var diye çok pahalı pudra fond. falan sattı daha sonra kendim bir yığın ve çok pahalı pudra aldım çoğunu attım ( ama şimdi maxa geri döndüm çook memnunum . ben esmer bi bayanım 41 numara kullanıyorum ayrıca cildim yağlı ama max sivilce yapmıyo uzun süre mat gösteriyo tabi altına sürmeden önce nemlendirici sürmek lazım ...süper bi şey daha keşfettim pudra süngerini ıslatıp uygularsanız mükemmel bi kapatıcılık ve naturalik ortaya çıkıyo fond. üstüne pudra uygulamış gibi ...asla değiştirmem

ben pudra kullanıyorum sadece yüzümde lekeler var kompakt pudra fondten yerine geçiyo diye aldım ama hiç kapatmıyo fondöten mi kullanmalıyım?

benim t bölgem oldukça yağlı,nivea veya rimmel almayı düşünüyorum.deneyen arkadaşlar önerir mi acaba?

kızlar vucudum beyaz ama yüzüm vucuduma göre daha koyu renk duruyor. cildimde kuru ayrıca bana önerebileceğiniz açık renk bir pudra yada fondoten varmı daha önce ikisinide kullanmadım açıkçası... vucudum ve ten rengim eşit görünsün istiyorum.

aynı ben gibisin vücudum bembeyaz yüzüme oranla ben fondoten olarak loreal true match fondöten kullanıyorum çok memnunum pudrada alix avienin pudraları çok güzel oluyo

golden rose pudra kullanıyorum çok memnunum ...
max factor vs kullanmıştım hepsi bende sivilce yaptı , bi bu yapmadı

maybelline affinitone kullanıyorum şu an arada da loreal in true match mineralli pudrasını kullanıyorum.ikisi de çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…