selamlar
ben de şu aralar pudra almayı düşünüyorum. aranızda bourjois pudra kullanan var mı? rica etsem bu marka hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
ben severim bourjoisi, ürünleri de kalitelidir ama bir süre sonra sertleşiyor sanki fırınlandığı için malzemeler , almak istediğin pudranın tam adı ney? clinique kullandın mı?
selamlar
ben de şu aralar pudra almayı düşünüyorum. aranızda bourjois pudra kullanan var mı? rica etsem bu marka hakkında yorumlarınızı alabilir miyim?
canım ben bourjois eclat mineral pudra aldım cok memnun kaldım 35tl ye aldım dün..
violetcim bence de bourjois alabilirsin , kullanan herkes memnun ama kompact alma sakın taşş oluyor resmen ,
birde inglot'un loose powderleri çok güzel ,park bravo mağzalarında bulabilirsin , fiyatı da uygundur.opuyorumnanaktan
Arkadaslar yaa ben gecenlerde Bi Akrebamdan duydum cok eskiden annemlerin ceyiz sandiginddan eksik olmayan vede cok cok iyi kapatan yüzü Porcelen gibi yapan bi Fondöten varmis.Cok ünlüymüs bu Fondöten herkes onu kullanirmis.Ama adini bilmiyorum yaa yardimci olursaniz ne mutlu bana yaa.
merhaba. ben 15 yaşındayım. cildimde hafif bir sivilce sorunu var. normalde pudra kullanmıyorum ama özel yerlere giderken falan kullanmam gerekiyor haliyle. fondöten istemiyorum. bir arkadaşımın cildi pürüzsüzdü, nasıl yaptığını sordum. önce krem pudra, ardından toz pudra sürdüğünü söyledi. o amerika'dan getirtmiş. ben buralarda bulabileceğim, çok pahalı olmayan fakat kaliteli krem pudra ve toz pudra önerilerinizi bekliyorum. ve sizce bu yöntemm cildi pürüzsüz gösterir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?