Hangi psikolog duzeltebilir?

Cok uzuldum canim be, gercekten benim cektigim sikintilara yakin. Bendeki fark babam uveydi. Ben once devlet odedigi icin pskiyatr a gittim. Ilac kullandim. Surunlarima gecici olarak cozum oldu fakat uyusuk gezmekten ruh gibi olmustum. Daha sonra psikologa gitmeye karar gerdim. 4 psikolog gezdim ankarada. Normal psikolog tavsiye etmem. Tecrübe ettim. :) . hem giden paralar hemde zamanlar. Sonra uzm. Dr psikolog buldum. 4 ayda sorunlarimdan kurtuldum. Sizede iyi bir dr. psikologa gitmenizi oneririm.

Bardağı sehpanın köşesine koyduğum için dayak yedim, otur a odasindan mutfaga giderken babamin kültablasini da goturup dokmeyi onlar soylemeden akil edemedigim icin dayak yedim, gece uykumdan dayakla uyandirildim sebebini hala bilmem, babamin isyerinde kotu gecirdigi hergun ben dayak yedim, haftanin en az üç günü dayak yedim, dayak yerken ağladığım için de dayak yedim. Hakaret dersen oooo adim gerizekali hayvandi. 9,10 yaslarinda her gece duamdi "Allah im nolur babam ölsün" konusurken babaciğim yerine baba bile diyemezdim.

Si

Dayak yemedim ve annem sürekli dayak yemememi örnek gösterdi "sana vurursa ayrılırım" dedi ama babam zaten beni bin parçaya bölmüştü bile.... Her ergen gibi odama çekilip müzik dinlerdim "ayı gene inine çekildi" derdi, arkadaşıma giderken gördü "bu nasıl perişan kılık ben Cengiz bey'in kızı böyle geziyor dedirtmem" diye canıma okudu ödev olarak verilen el işimi kırdı... (Kıyafetimde bir şey yoktu dememe gerek var mı ?) bir tek güzel söz söylemedi eşimden boşandığımda Allah razı olsun kabul etti eve ama burnumdan getirdi. "Yüzümüzü eğdin " demeler, yol tarif ettiğim şoförle yakıştırmalar, aldığım nefese kadar karışmalar...

Nikahımda yoktu sonra barıştık ama hiç içime sinmedi yalan yok. Babam yok benim içimde bitmiş. Bu arada ortaokulda tek duam ölmesini istemekti benim de....

Voltajı yüksek devamlı bir gerilim ortamı ne zordur bilirim...benzer şeyleri ben ve kardeşlerim yıllarca yaşadık...gerçekten bazı insanlar ebeveyn olmasın...

Hayat insana altın tepsilerle sunulmuyor...

bundan sonra size ne mi olacak ?..hayata karşı kaya gibi olacaksınız...şuan aglama krizleri yaşayabilirsiniz dogrudur...fakat zamanla aglamıyacak aglayamıyacaksınız...

Anneniz ve babanızın iletişim şekli bu malesef emin olun onlar hiç ayrılmazlar...hatta ayrılın derseniz bile siz kötü olacaksınız emin olun...

özgüvenim yerine geldiginde 30 yaşlarındaydım artık...insanlara asla tahammülüm yok...annemi ve babamı hayatımdan çıkardım...onları mutsuzluklarıyla başbaşa bıraktım...seslerini dahi duymak istemiyorum...(kimse yargılamasın yaşamayan asla bilmez)

Her zaman kendinizi motive edin...bir nevi psikologunuzda kendinizsiniz...kendi kendinizin doktoru olun tabi yapabildiginiz kadar...Enerjik olun...sizi aşşagì çekenlerden uzak durun...ve mümkün mertebe ebeveynlerinizden uzaklaşın...

Son düzenleme:

O hakaretler aşağılamalar... hemde insan içinde. Bir kere hiç unutmuyorum 9 yasinda filanim annem mutfakta yemek hazirliyor babam geldi eve ben oturuyorum gorunce tembel kalk neden annene yardim etmiyosun diye bir guzel dovdu (annemin yardima ihtiyaci yoktu oyle bir istegide yoktu zaten) kalktim aglaya aglaya ayran yaptim onu da cok yapmisim bilemedim miktarini, bir de onun icin dayak yedim ve o bir literen fazla ayrani da icirdi bana

Leylacım şahsi fikrim tabi alınma nikini degiştir...yaşın ufak neşeli bir adın olsun...

Bu günler geçecek üzülme tamammı...

İnsan insana nasıl eziyet eder zaten anlamam, insan küçük çocuğa neden bu eziyetleri yapar? Kendi çocuğuna bunları yaşatır... Babanız çok ciddi boyutlarda hasta sanırım, annenize de laf bulamadım. Yazanlar da olmuş, bence de hayata karşi öyle güçlü duracaksınız ki... Size iyi gelmedikleri ortada, uzak durun onlardan. Hayat önünüzde tüm güzelliğiyle eğilsin, yeterince yıpranmışsınız bundan sonrası hep mutluluk olsun...

Canim biz dogustan kaybeden kulubune uyeyiz. Seninki kadar agir degildi belki ama belkide senin kadar yara aldim bende aile ici maddi manevi siddetten...
Burda yazarim cizerim ama normalde 0 ozguvenle mumkun oldugunca sosyal ortamlardan kactim (yeni yeni asiyorum) bende sosyal fobi, ozguven eksikligi ve kapkara anilar biraktilar. Bende hala cekiyorum ustelik çekip gidebilecegim biyerimde yok ayni sehirdeyiz ayni evdeyiz... yapabilecegimiz hicbisey yok ne onlar duzelir ne biz onlari affedebiliriz. Cunku bizimle birlikte nefretlerimizde buyudu, gerçi o nefreylere ragmen hala seviyoruz da onlari ilginctirki. Hem nefret ediyorum hem killarina zarar gelse canim yaniyor, garip bisey... insallah bundan sonraki hayatımızda mutlu oluruz, guzel bi yuvamiz olur :)

Ahh teşekkür ederim ama konu sahibiyle karistirdiniz beni çünkü ben annemden hic bahsetmedim. Kizcagizin konusuna daldim kendi babamla yasadiklarimla en iyisi bu konuda konu acayimbende. İnsallah benimde konu sahibi arkadasinda ve bunlari yasayan herkesin bundan sonra aydinlik bir hauati olur

Özür dilerim, karıştırmışım. Sizin için de, konu sahibesi için de daha doğrusu acıyı yaşamak zorunda bırakılan herkesin hayatının güzelliklerle dolu olması en büyük isteğim. Acıya, acı çektirilmesine dayanamıyorum... Hele insanlar kendi çocuklarına bunları yaşatıyor ya... Anne olduktan sonra daha çok dokunur oldu bana bu tarz yasatılanlar özellikle. Hiç acı çekmeyin, hiç üzülmeyin inşallah...

Amin inşallah sizin bu güzel dileklerinizin yarisini keske babam cocukken de dileseydi bana. Bu arada bende actim konu

ben anne babamdan pek dayak yemedim ama abimden yedim. genelde beni suclu bulurlardi kiz ve kucuk oldugum icin.
esim babasindan cok dayak yemis sirtinda sopa izleri var hala, annesini de dovermis babasi. belki de surekli mutsuz keyifsiz olmasinin sebebi budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…