- 20 Kasım 2019
- 282
- 210
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba canm bende Perşembe günü olacağım aynı şeyi doktorum da bana söyledi istrsen mentor kullanırım fakat allergen sana daha uygun dedi onda karar kıldık sen ne düşünüyorsun hala biraz tereddütlerim varBugün bir doktorla görüşme yaptım. Kendisi allergan ve mentor marka kullanıyor. Allerganı kullanmayı daha çok sevdiğini mentorun dış zarı çok ince olduğu için kullanmayı pek sevmediğini ve tercih etmediğini söyledi. Ama tabi hasta isterse kullanabileceğini belirtti. Ve elindeki mentor %80 dolu olanlardandı. %100 dolu olanlardan kullanırsa fiyatta ekstra olacağını belirtti. Allergan ile ilgili haberleri söylediğimde de bu tip vakalar hepsinde olabilir o marka daha çok kullanıldığı için onda daha çok karşılaşılmıştır bu kanıtlanabilir bişey değil vs dedi.
Merhaba allergana karşı mesafeliyim ben aklımda soru işareti kalsın istemiyorum o yüzden eledim o doktoruMerhaba canm bende Perşembe günü olacağım aynı şeyi doktorum da bana söyledi istrsen mentor kullanırım fakat allergen sana daha uygun dedi onda karar kıldık sen ne düşünüyorsun hala biraz tereddütlerim var
Merhaba hangi doktora ameliyat oldunuz, nasılsınız? Ben de motiva düşünüyorum görüştüğüm doktor motiva ergonomix kullanıyor ona yakın hissettim ama emin değilim hem markadan hem de ameliyat sonrası sağlık boyutundan dolayı.Motiva taktırdım ben 4 gün önce. Gittiğim 2 klinik de mentor mu motiva mı dediğimde round shape için motivanin daha doğal olduğunu söyledi. Bi arkadasim yaptırdı 1 sene oldu motiva kullanıldı harika duruyor aşırı doğal ellediğinizde belli bile değil
ihsan türkmen. benimki de aynı doktor zaten. gayet iyiyim şu an normal daha 4.gün sızıları var sadece. benimki 400 cc round full motiva. ben büyük istedim birazMerhaba hangi doktora ameliyat oldunuz, nasılsınız? Ben de motiva düşünüyorum görüştüğüm doktor motiva ergonomix kullanıyor ona yakın hissettim ama emin değilim hem markadan hem de ameliyat sonrası sağlık boyutundan dolayı.
Arkadaşınızın doktoru kimdi?
Arkadasiniz protezlerini degistirdi mi? Hangi doktora gitti acaba?Benim protez markam NAGOR tam göğüs kıvamında yumuşaklığı var. Protezi hissetmek söz konusu bile değil. :))
Benim gibi Nagor takılanlarda da durum aynı güzellikte. Mentor çevremden gelen hoşnutsuzluklar sebebiyle benimde beğenmediğim bir marka. Yakın bir arkadaşım bu yaz Mentor protezlerini Arion ile değiştirecek. Nagor'u kullanan çok doktor var. Kalitesini kendimden biliyorum. Arion ise yeni duymaya başladığım çok çok çok yumuşak bir protez imiş. İlerleyen zamanda başka neler duyarız, bir göğüse göre ne kadar uygun kıvamı vardır bilmiyorum ama benim ameliyat olacaklara tavsiye edeceğim protez markaları doktorları tercih ediyorsa eğer Nagor veya Arion.
mayıs ayında yaptırdım 115 ila 18 arasındaydımerhaba su anda doktorlarin gogus buyutme ameliyati icin guncel fiyatlarini bilenler yardimci olabilir mi rica etsem? bende olmak istiyorum
siz kime oldunuz acaba memnun musunuzmayıs ayında yaptırdım 115 ila 18 arasındaydı
Çok tesekkur ederim yardimlariniz icin onerdiginiz bir doktor var miA sınıfı hastanelerdeki (estetik kliniklerinden bahsetmiyorum) plastik cerrahların göğüs operasyonları 30 bin aşağı değil.
Nacizhane tavsiyem işinin ehli bir cerrahı bulduğunuz da kendinizi ona emanet etmenizdir. Marka, model yada doluluk oranı... İnanın iyi bir cerrah için herşey tecrübe ile sabit. Umarım dilediğiniz gibi bir operasyon geçirirsiniz.Bana Mentor diğerlerinden daha güvenilir geliyor gibi
Ben ANTALYA da yaşadıgım yere oldum gayet memnunumsiz kime oldunuz acaba memnun musunuz
Merhaba ameliyat oldunuzmuMerhaba hangi doktora ameliyat oldunuz, nasılsınız? Ben de motiva düşünüyorum görüştüğüm doktor motiva ergonomix kullanıyor ona yakın hissettim ama emin değilim hem markadan hem de ameliyat sonrası sağlık boyutundan dolayı.
Arkadaşınızın doktoru kimdi?
Meraba ameliyatım 9 gün sonra. Siz oldunuz mu?Merhaba ameliyat oldunuzmu
Bende 14u olacagim dr bana mentor yerine yeni jenerasyon nagoru onerdi mativada yakin birbirine dedi ama kafam cok karisikMeraba ameliyatım 9 gün sonra. Siz oldunuz mu?
Benim de 15inde. Nagoru bilmiyorum ama mentorun tam dolumlu olmayanları iyi değil diye bilgi edindim. Yani mentorun türkiyede olanları genelde yüzde yüz dolu değil ve katlantı yapabiliyormuş içerde, bu da kapsül kontraktürü ve yırtılma riskini arttırıyormuş. Ayrıca mentorun dış kabuğunun ince olduğu için yırtılmaya meyilli olduğunu söylemişti gittiğim bir doktor. (Pürüzsüz yüzeyinde)Bende 14u olacagim dr bana mentor yerine yeni jenerasyon nagoru onerdi mativada yakin birbirine dedi ama kafam cok karisik