merhaba kaç cc ve ücreti ne kadar bilgi verebilirmisiniz?Bu arada motiva implantı elimle dokununca hissi güzeldi benim içime sindi ve benimde sizin dediğiniz gibi göğüs dokum çok az yani a cup kadar bile yok diyebilirim.. Ama doktorun yöntemi yanlardan azar azar yağ alıp memeye hacim ve doku ekleyerek implantın duruşunu ve hissini ve de gireceği cebin genişlemesi için takviye yaparak olması drkplte problemini gideriyor izmir de olucam ben bu arada eğer doktor önerisi isterseniz de verebilirim dr cenk melikoğlu izmir ekol hastanesinde kendisi..
Bana da Arion ve Nagor daha sıcak gelmişti. Neden önermiyorsunuz siz?Çipli implant, Arion ve Nagordan kesinlikle uzak dur.
Allergan Arion Nagor protezlere dikkatBana da Arion ve Nagor daha sıcak gelmişti. Neden önermiyorsunuz siz?
Bir üstteki yorumda konulan konuya bak.Bende ameliyat olmak istiyorum doktorum polytech markasının b-lite modelini öneriyor yeni teknoloji bi protezmiş %30 daha hafifmiş kullanan varmı
doktorunuz kimdi? bende iyi doktor arayışı içindeyimÖnce ben başlayayım. 4 sene önce oldum ameliyatımı ve mentor kullanıldı. Valla hangi süreçlerden geçtiğimi hatırlamıyorum ama memnunum halimden. Ha bugün olsa sanırım arion taktırırdım. Geçtiğimiz yaz arion takılan arkadaşımın göğsünün yumuşaklığı şimdidençok doğal..
Canım zaten protezler 7-8 bintl. dolar euro arttıkça da iyice artıyo hastane ve doktor da kalanı bölüşüyo işte 12 bin çok iyi fiyatMerhabalar arkadaşlar bende balıkesir de devlet hastanesine gidip fiyat aldım 12 bin dediler devlette ankara hacettepe de mesaj yolu ile doktora sordum oda 12 bin dedi devlette nasıl böyle yüksek fiyat oluyor anlamış değilim ankara dışkapı hastanesini aradım duruma göre 6. 7 bin arası dediler nasıl bu kadar fark olabiliyor ankara'da devlette yaptıran uygun fiyata varsa lütfen paylaşsın uzun zamandır araştırma yapıyorum ancak bu bilgilere ulaşabildim
Bu gün görüştüm daha yuvarlak model mentor 6,000 damla model 8,500 hastanelere toptan malzeme sağlayan firmaymış mersinde doktorunuz daha evvelden stok yapıp fiyat artışı yapmamış olabilirArkadaslar benim doktorum Mentor marka kullanacağını ve fiyatınında en fazla 5.000 olduğunu söyledi .tabi hastaneye ödeyeceğim ameliyat parası ve sütyen vs.hariç. şimdi sizin ameliyat fiyatlarına bakıyorum şaşırdım benim ki niye ucuz diyevalla hangisi doğru hangisi yanlış anlamadım! !!!!!
Olabilir canım. Burda yaptıranların fiyatları çok yüksek görünce tedirgin oldum açıkçası bu sefer tahliller için gittiğimde sorsam mı acaba fiyatın neden uygun olduğunu?Bu gün görüştüm daha yuvarlak model mentor 6,000 damla model 8,500 hastanelere toptan malzeme sağlayan firmaymış mersinde doktorunuz daha evvelden stok yapıp fiyat artışı yapmamış olabilir
O fiyata dr ve hastane de dahildir yani hersey dahil fiyattır.nasıl bu kadar fiyat farkı oluyor ya ben boludayım mentor için 12 bin fiyat verdiler
hayır canım medikalciyle konuştum 12 bin dedi. Doktor hastaneyle 15 bini bulur dedi araştırma hastanesine gittim ben uçuk geldi bu fiyat banaO fiyata dr ve hastane de dahildir yani hersey dahil fiyattır.
Yok doğru fiyat değil , 12bin diye bir protez fiyatı yokhayır canım medikalciyle konuştum 12 bin dedi. Doktor hastaneyle 15 bini bulur dedi araştırma hastanesine gittim ben uçuk geldi bu fiyat bana
ben de öyle düşünmeye başladım teşekkür ederim bilgilendirdiğin için :) doktorla görüştüğümde kesinlikle başka bir medikalden alırsan ameliyatı yapmam çünkü sıkıntı çıkabilir dedi hepsi böyle mi yapıyor acaba?Yok doğru fiyat değil , 12bin diye bir protez fiyatı yokIyıce araştır derim.
Polytech ile cuma günü ameliyat oldum. Şu an en pahalı protez buymuş teknolojisi en iyi olan bu fiyorlar ama mentor unda sağlam bir geçmişi var. Polytech ile iyileşme süresi daha hızlı olfuğu için kabul ettim. 2. Günden itibaren ağrım olmadı kendi pansumanımı kendim yapabildim şu an için bi sıkıntı yaşamadığım için tavsiye ederim yarın ilk muayeneme gideceğim istersen tekrar yazarımMerhaba büşra, ben de 27 temmuzda derya hanıma ameliyat olcam. Nasıl memnun kaldın mı eli hafif mi ağrısız kolayca ayağa kalktın mı ve kullandığı protez markası hakkında ne düşünüyorsun ben bu zamana kadar mentor düşünüyordum ama derya hanım polytech öneriyor kararsızım. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkürler.
https://ansm.sante.fr/content/downl...w9wyGIJXPaGxayu0gg_bqG1CdbTT8FzARqXrwCWA-X-3EOlur çok sevinirim canım bekliyorum