Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zamanla daha doğal ve güzel olacak. uyusuklukda vardır o da gececek. her yonden tatmin olacaksın :)Ben cuma günü ameliyat oldum doktorumla konuştuğumda mentor kullanıcağını söyledi şuanlık yumuşamasını bekliyorum yeni olduğu için demir gibi ama görüntü tatmin edici
selam, ben 4 yıl once yaptırdım. mentor. çok memnunum. zamanla daha da doğal oldular. Asla rahatsız edecek sertlikte değil.
peki nasıl yaptırdın kas altı mı ? dual mi?selam, ben 4 yıl once yaptırdım. mentor. çok memnunum. zamanla daha da doğal oldular. Asla rahatsız edecek sertlikte değil.
Protez kartınızda yazar muhakkak.Size verilen kartvizit gibi olan kart..Ben sadece mentor olduğunu biliyorum. emin değilim ama yuvarlak sanırım. Diğerlerini bilmiyorum.
Şu bahsettiğiniz kartlardan bende yok kutuları verdiler sadece, istemeli miyim acaba?Protez kartınızda yazar muhakkak.Size verilen kartvizit gibi olan kart..
Verilmesi gerek,hatta o kartları cüzdanda taşımak gerek. Acil bir kaza,ameliyat durumu olsa acil doktorunun göğsünüzde protez olduğunu bilmesi ve ona göre müdahale etmesi için..Şu bahsettiğiniz kartlardan bende yok kutuları verdiler sadece, istemeli miyim acaba?
Bir dahaki gidişimde isteyeceğim öyleyse, teşekkür ederim :)Verilmesi gerek,hatta o kartları cüzdanda taşımak gerek. Acil bir kaza,ameliyat durumu olsa acil doktorunun göğsünüzde protez olduğunu bilmesi ve ona göre müdahale etmesi için..
Rica ederimBir dahaki gidişimde isteyeceğim öyleyse, teşekkür ederim :)
gayet halkısın arkadaşım benimkide mentor bir daha ameliyat olsam mentor taktırtırımBenimde MENTOR hiçbir şikayetim yok gayet memnunum Bu arad Diğer marka daha yumuşakmış ya Yumuşak olması Arzu edilen bir durum değildir ki normalden daha yumuşak olmasından Söz ediyorum Çünkü zaten yumuşar zamanla Göğsün TAŞ gibi olanı Makbul değilmidir diri olanı :26: Yumuşak Cıvık Iyyyyy
Burada cok yaygin aslinda, belki turkiyede cok duyulmamistir.Hımmm ismini duymadım ben ama
nihalcim ben duymadım vallaha sen sanırım almanyada yaşıyorsun ama neyse içine sindiyse çok da dertdeğil güle güle kullan canım geçmiş olsun canımBurada cok yaygin aslinda, belki turkiyede cok duyulmamistir.
Tesekkur ederim hepimize gecmis olsun ☺nihalcim ben duymadım vallaha sen sanırım almanyada yaşıyorsun ama neyse içine sindiyse çok da dertdeğil güle güle kullan canım geçmiş olsun canım
canım ben birde kombine oldum daha zor emin ol ki karın germe kol germe bacak germe bir de meme protez oldum gerisini sen düşün ben mide ameliyatı oldum tüp mideliyim birde polikistik overdende ameliyat oldumTesekkur ederim hepimize gecmis olsun ☺