- 30 Temmuz 2016
- 100
- 56
aaa çok geçmiş olsun))))musait olduğunuz zamanda her şey anlatın))))Bende yeniyim burda :) 280cc kullanıldı göğüslerim aşırı küçüktü 15 temmuz günü yaptırdım canım daha yeni yani :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa çok geçmiş olsun))))musait olduğunuz zamanda her şey anlatın))))Bende yeniyim burda :) 280cc kullanıldı göğüslerim aşırı küçüktü 15 temmuz günü yaptırdım canım daha yeni yani :)
Nasıl yani??Kizlar çok büyük yaptirmayin benim boyun 1.68 kilim 56.. 290 cc protez taktirdim suan 85 beden sütyen takiyorum yani demem o ki vucudunuza hangisi uyum gostercegini doktorunuz bilir ıllada büyük olsun die ısrar etmeyin sonra gogusleriniz çalıyor beden ağırlığı kaldırıyor örneğini gördüm bır arkadasimda
canım beni takip et benimkinede bak bendede hiç yok boyun kilon kaç acaba bana ne der bekliyorım sendem benimkinede bakYakinda 450 cc takilcak hiç memem yok çok mu büyük olur yardım lutfen
Çok teşekkür ederim anlatırım tabiki :)aaa çok geçmiş olsun))))musait olduğunuz zamanda her şey anlatın))))
bende taktıralı 20 gün oldu ama hala taş gibi. doktor mentor marka kullandı. merak ediyorum hep böyle mi kalacak? sanırım mentor diğerlerine göre biraz daha sert
bende taktıralı 20 gün oldu ama hala taş gibi. doktor mentor marka kullandı. merak ediyorum hep böyle mi kalacak? sanırım mentor diğerlerine göre biraz daha sert
Öncelikle aramıza hoşgeldin ,benim 4,5ay oldu ,mentor cohesive1 takıldı,ilk 1,5ay semsertti ondan sonra yumuşamaya başladı ,sonraki iki hafta içinde de hızlanan bir yumuşama süreci oldu,yumaşaklığını hissetmek insanı mutlu ediyor,daha erken yumuşayan da var ,bol su iç hareket et ödemler gittikçe ve zamanla yumuşayacak endişe etme
söylediklerimi geri alıyorum doktorum çok haklıymış şu anda boyutundan çok memnunum tam istediğim ölçüde oldu ödemlerden dolayı gözüme çok büyük görünmüştü ilk zamanlarSonra yine kendi bildiğini okudu
Merhaba arkadaslar 3 sene once mentor marka protez takdirdim bir gun sabah bir kalktim sag mememde inanilmaz agri ve meme ucunda kasinti basladi birkac gun sonra sag meme kafam kadar olmustu hemen doktorumu aradim mr istedi mrda silikonun patladigini ogrendik firmayla iletisime gecildi bu markada boyle birseyin cok zor oldugunu soylediler ve hastane ucretini karsilamiyorlar silikonuda cikarip amerikaya gondereceklermis eger onay verirlerse sonra silikon gondereceklermis sonra birdaha ameliyat olup silikon takilcakmis bu durum benim memem ve vucudum yol gecen hani gibi olacakmis lutfen bu markayi taktirmayin firma garanti belgesi oldugu halde malinin arkasinda durmuyor ve ben su an ne yapacagimi bilmiyorum
Avukatlar bu konuda bilgilimi hic bilemedim izlenmesi gereken yolu bir gousum kafam kadar geziyorum ortadaşoktayım şuan. Çok geçmiş olsun. Garanti belgesiyle mahkeme yolunu denediniz mi?
Avukatlar bu konuda bilgilimi hic bilemedim izlenmesi gereken yolu bir gousum kafam kadar geziyorum ortada
doktorumla gorusme halindeyim surekli sorun turkiyeye getiren distiribitorde urunun arkasinda durmuyor mentorun sitesini inceledim zaten turkiye distiribitoru gozukmuyor bile sayfasinda bu insanlar ulkeye nasil sokuyor bu urunu anlamadim birde garanti belgesi var diye arastirip taktirmisdimKesinlikle araştırın, danışın derim. Sağlık sonuçta
İzledim yiyesim geldi mentor sanırımHarika bir video buldum. Paylaşmak isterim
https://instagram.com/p/BM9QEUGAz7j/