Hakkaten o yumuşaklık olayını kim attıysa çıksın ortaya..Saol canim bencede doktora birakmak lazim dedigin gibi
Fransiz sitelerindede yumsakligi farki ile yorum yok sadece bir kac kisi allergan da yirtilma olmus bu kadar
Link icin tskler ingilizcem kotu
Evet ya cikin ortayaHakkaten o yumuşaklık olayını kim attıysa çıksın ortaya..
göğüste taş gibi durursa kapsül kontraktör oluşturuyormuş bilgin olsunBenimde MENTOR hiçbir şikayetim yok gayet memnunum Bu arad Diğer marka daha yumuşakmış ya Yumuşak olması Arzu edilen bir durum değildir ki normalden daha yumuşak olmasından Söz ediyorum Çünkü zaten yumuşar zamanla Göğsün TAŞ gibi olanı Makbul değilmidir diri olanı :26: Yumuşak Cıvık Iyyyyy
Slm canım resimdeki seninmi gögüsler acana bende Yaptırmak istiyorum damlamı.sizinkisiBeden gelişimi bittikten sonra yaptırmak uygun olur. Zaten öncesinde doktorlarda yapmıyorlar. Makigosan'ın dediği gibi ergenlik bitmiş olmalı.
Bende yaptırmak istiyorum ama ni türlü karar veremiyorumSlm canım resimdeki seninmi gögüsler acana bende Yaptırmak istiyorum damlamı.sizinkisi
Canim bir suru konular var meme estetiginde onlari oku bilgilen canim bir suru ornek varBende yaptırmak istiyorum ama ni türlü karar veremiyorum
Mentorun öyle bir garantisini duymadım bilmiyorum ama FDA onaylı 2 marka var mntor ve natrelle/allergan.. Bunlardan şaşmayın derim.bir ara fransızların yaptığı bir markada sorun çıkmış sanırım ben amerikan malı en iyisi diye düşünüyorum. mentor un ömür boyu değişim garantisi varmış, hem ayrıca tekrar ameliyat olmak gerekirse ameliyat ücretini de veriyormuş hastaya diye duydum. bir de ben hollandadayım burada da garantilimi arkadaşlar bilen var mı?
O fransiz markasi ortadan kalkti zaten FDA onayli iki protezi tercih ediyor doktorlarin cogu zaten biri Mentor biri Allerganbir ara fransızların yaptığı bir markada sorun çıkmış sanırım ben amerikan malı en iyisi diye düşünüyorum. mentor un ömür boyu değişim garantisi varmış, hem ayrıca tekrar ameliyat olmak gerekirse ameliyat ücretini de veriyormuş hastaya diye duydum. bir de ben hollandadayım burada da garantilimi arkadaşlar bilen var mı?
Selam SeraParis seni izlemeye aldım beni izlersen çok sevinirim, estetik sonrası görüntüler hakkında bilgi sahip olmak istiyorum da :)Benimki allergan truform responsive :d ve simdiden yumsak :d
Canim zaten izlemedeydin simdiye kadar ve yazilzrina baktigim da hic meme ile alakali gormedim yazilarini ve ondan seni silmistim kusura bakmaSelam SeraParis seni izlemeye aldım beni izlersen çok sevinirim, estetik sonrası görüntüler hakkında bilgi sahip olmak istiyorum da :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?