- 2 Ocak 2015
- 136
- 113
- 55
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hakkaten o yumuşaklık olayını kim attıysa çıksın ortaya..
Mentor ve allergan fda onaylidirİlk sayfalarda gereksiz bir tartisma yasanmis bu yumusaklik mevzuuyla ilgili,
ama ornek verilen markalar FDA onayli degil :)
FDA onaylı olmayanlar kullanılmıyor zaten artık, 2 seçenek var; mentor ya da allergan/natrelle..İlk sayfalarda gereksiz bir tartisma yasanmis bu yumusaklik mevzuuyla ilgili,
ama ornek verilen markalar FDA onayli degil :)
Zaten başka seçenek yok :)Bende araştırma halindeyim,bu başlık benim için çok iyi oldu,demek mentor yada allergan tercih etmem gerekiyor,en azından bunu biliyorum artık
Walla canım ben daha beginner aşamsındayım bu konuda,daha öğreneceğim çok şey var galibaZaten başka seçenek yok :)
Yardımcı oluruz merak ettiklerinle ilgili :)Walla canım ben daha beginner aşamsındayım bu konuda,daha öğreneceğim çok şey var galiba
Canım ben bu bölümü sonraddan gördüm,vücut est.bölümüne konu açmıştım o yüzden de ben 1.60 boyunda 50 kiloyum,üst kısmım çok ince ne tip ve kaç cc protez yaptırsam doğal olur sence?Yardımcı oluruz merak ettiklerinle ilgili :)
Yani ne desem yalan olur şu an, meme dokunuz, göğüs kafesiniz vs önemli, protezin şekli ve boyutu buna göre belirleniyor. Yani büyüklüğe doktor karar veriyor.Canım ben bu bölümü sonraddan gördüm,vücut est.bölümüne konu açmıştım o yüzden de ben 1.60 boyunda 50 kiloyum,üst kısmım çok ince ne tip ve kaç cc protez yaptırsam doğal olur sence?
Sanırım mentor diğer protezlerden uygun fiyatlı olduğundan tercih ediliyor. Bu konuyu açınca araştırdım arion ve natrell kişiye birtakım garantiler veriyorlar. Hem daha yeni teknolojiyle üretilmiş olmaları hem de verdikleri garantiler nedeniyle fiyat farkı var sanırım..[/QUOTEbanada mentor taktilar protezlerde bir belge oluyomus yurt disi garantili gibi bisi dediler buda sadece mentorda varmis.ameliyati yeni oldugum icin kullanis hakkinda daha kesin bir bilgi veremiyorum.
Mentoru secmelisin.Zaten başka seçenek yok :)
tirtiklimiydi yoksa duzmu bana tirtikli taktilar biraz sert gibi gerci 24 gun oldu ameliyat olaliBenimkiler de mentor.ilk 1-2 ay sertti gerçekten.şimdi 2 ayı geçtim ve hızla yumuşadıklarını farkediyorum
Ben ameliyat olalı 9 ay oldu.Mentoru secmelisin.
Tırtıklı canım.gerçi senin daha çok yeni.benimkiler ilk 1 ay taşş gibiydi:))tirtiklimiydi yoksa duzmu bana tirtikli taktilar biraz sert gibi gerci 24 gun oldu ameliyat olali
Peki yumusakligi nasil normal meme kadar yumusuyomu benim 1 ay olcak ama henuz bi yumusama yok oynamiyo bile.Tırtıklı canım.gerçi senin daha çok yeni.benimkiler ilk 1 ay taşş gibiydi:))
Ooo desene kidemlisin yumusakligi nasil oluyoooBen ameliyat olalı 9 ay oldu.