Canim sen arzumun avukatimisin ?Bak şimdi serap seninle bu forumdan olsun whatsap tan olsun sohbet ettik yardımcı olmaya çalıştık Arzumun da sana ne kdar yardım etmeye çalıştığını ben çok iyi biliyorum..
Birincisi burada natrella takılan kişi daha önce Mentor mu kullanmış biliyor sert olduğunu mesela benimki sert niye dokum yoktu və henüz iki aylık dokusu olan kişide daha farklı oluyor biz burada Mentor a laf eden kişilerden tecrübe edinmedigi halde laf etmelerine kızıyoruz. Kullanmadan nazıl bilebilirler sert ılduğunu ve vaktinde reklam yapanları da çok gördük.. her dr kendi anlaşmalı olduğu markayı kullanıyor...Bilmeden yorum yapanlara kızıyoruz. İnsan elma yemeden tanıdını bilemez değil mi?
İkincisi Arzum hiçbir zaman boğaziçi ni kötülemedi şans işi dedi kimi memnun kimi değil dedi.. bu kötülemedi değil başlık açıp fikir isteyenlere söylüyor mantiken başarılı bulsa gidip orda ameliyat olmazmıydı olmazmıydık.. Ben açıkca çok param olmadığı halde boğaziçini seçmedim çünkü daha önce gördüğüm birkaç sonuç hoşuma gitmedi ama son gördüğüm iki sonuç iyi.. demekki gerçekten biraz şans yüzde yüz başarı yok...
Üçüncüsü bi kaç gündür bir saldırma durumu söz konusu fotoğraflardan dolayı ben görmedim ancak bilgim önce var.. burda biz birbirimizin kusurunu mu bulmaya çalışıyoruz mu olmayan bir kusur yoksa yardımcı mı olmaya Çalışıyoruz.. sen bize whatsap tan her yazdığında cevapladık.. sonra iki üç kere fikir değiştirip Dr değiştirdin ve bunuda konuştum sen Hasan bey dan vazgeçince böyle yaptığımı ima ettin.. beni ne ilgilendirir kime ameliyat olacağın sadece ben çok memnun kaldım ve fikir verebileceğim tek Dr da o.. ama bunun hasan bey ile bi ilgisi yok ben sana boğaziçi ile ilgili açtığın başlıkta dedim gel yardım ederiz diye. . Şimdi bütün aklındaki sorulara sıkıntına yardımcı olmaya çalıştık hem Arzum hem ben.. Bize gösterdiğin resimlere baktığımız da mükemmel bir fizik görmedik ama bunun lafını bile etmedik çünkü sen bize memen ile ilgili fikir danıştın.. bilmiyorum anlayabiliyorum musun ama yazılanları okudukça terbiye sınırını geçtiğini düşünüyorum..
Hangi konuda terbiyesizlik oldu soylermisin ?