- 26 Ekim 2009
- 29
- 2
Canım geçmiş olsun geçti bitti ya ne güzel darısı başıma benim de 2 ay kaldı daha çok var Hala resimlere bakıyorum büyüklük için. Sütyen alıp gitmeyi düşünüyorum doktora bu büyüklükte istiyorum diye 2 hafta sonra randevum var bakalım neler olcaaak Anestezinden çıkarken sıkıntı yaşadın mı ben sigara alkol kullanmıyorum ama çok korkuyorum nedense anesteziden
hoşgeldin geçen haftaki ben anesteziden ölümüne korkuyordum. Ameliyattan önceki hafta, günlerce gözüme uyku girmedi. Hemşire odaya gelip "sizi alıcaz birazdan" deyince salya sümük ağlamaya başladım "anesteziiğğhh, böğğhhhh" diye Şimdi hatırladıkça gülüyorum o hallerime
Zamanda yolculuk yapacaksın gibi düşün. Ameliyat odasına girdiğin andan, doğruca herşeyin bittiği ve odana döndüğün (2 saat sonrasına) ışınlanıyosun :) arası yok. Senin için herşey 1 saniyede olup bitiyor
Öncesinde hemşireden rica edersen, ameliyat sonrası sen uyanmadan bulantını önleyecek iğne katılıyor serumuna. Sigara kullanıyorum ben, yine de hiç bulantı yaşamadan atlattım. Korkacak hiçbir şey yok inan.