Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
konuşamaman sanırım nefesle ilgili bende de olmuştu. Az nefes alıyorsun baskıdan dolayı, o da cümleni bitirmene yetmiyor :) (anestezinin abuk subuk etkileri de var tabi). Birkaç saate geçer canım
coook gecmis olsn tatlimm sende bizim kervana katildinn
Hadi geçmiş olsun :* Senden haber bekliyorduk bak hepimiz Bol bol yürü,ne kadar çok yürürsen o kadar iyi olursun emin ol
Cok tesekkur ederim:))) 1 kere yurudum ikincide mide bulantisi asiri oldu yuruyemedim , sivi veriliyor tkrr takildi serum
Evet cok dogru anlattin suan ya :) tam duygularimin tasviri oldu
Canım,ameliyat öncesi mezura ile ölçüm yapmadım.Ama şöyle söyliyim 75 B cup idim,yani meme dokum vardı.Alt kısımda idi,üst kısım emzirmelerden dolayı düzleşmişti.. Bir doktor hariç örtüştüğüm tüm doktorlar kas üstüne uygun yöntemleri tavsiye etti zaten Birkaç doktor ile görüşmeler fayda vardır derim ben
Amelşyattan sonra iki beden büyüdü gögüslerim.75 D sütyen kullanıyorum artık
Ben kas altı yöntemi ile ameliyat olmadım.Meme dokum oldugum için kas altı yöntemi uygun değildi.Kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana..Ayrıca iyi yöntem yoktur,kişiye uygun yöntem vardırsizin özellikle kas altı yaptırmanızdaki amaç neydi acaba daha mı iyi kas altı?
Ben kas altı yöntemi ile ameliyat olmadım.Meme dokum oldugum için kas altı yöntemi uygun değildi.Kas zarı altı yöntemi uygun görüldü bana..Ayrıca iyi yöntem yoktur,kişiye uygun yöntem vardır
Narkozdan dolayı mide bulantın vardır..Serum iyi gelecektir,bol bol su ve sıvı tüket Yürümek iyi gelir,daha kolay kendine gelirsinArzummm
Cok tesekkur ederim:))) 1 kere yurudum ikincide mide bulantisi asiri oldu yuruyemedim , sivi veriliyor tkrr takildi serum
Aynen cok komik fisir fisir konusuyorm bende bagiramiyorm mesela:)
sizin özellikle kas altı yaptırmanızdaki amaç neydi acaba daha mı iyi kas altı?
Mrbalar konuya dahıl oldum kas altı kas ustu denılen olan meme yapınızın olup olmadıgıyla ılgılı bu doktorun uyguladıgı bı tedavı yontemı yani gogus yapısı olan bi ınsan kas ustu gogus yapısı olmayan ya da az olan yani gelişmeyen hastalara kas altı ameliyatıı uygulanır protez o sekılde yerlestirilir
Kizlar fotosunu cektim taze taze koyuyorm albume :)
Ciktim kizlarrrrr
dream geçmiş olsun cnm baktımda göremedim resimlerini. .
Telefondan koyuyorum olmuyo ipadden deniyorum olmuyo ama ugrasicam birazdan tekrar