Merhaba...Öncelikle geçmiş ve hayırlı olsun dileklerimi sunmak istiyorum
Bende Meme ucu kesisi ile ameliyat oldum,izler zamanla çok silikleşiyor..İnşallah sizde çok iyi bir süreç geçirirsiniz..
bende Mentor marka protez var,kıvamından duruşundan çok çok memnunum..Allergan marka protez olanlarda çok memnun,ben bir şikayet okumadım diye hatırlıyorum..İkisini kıyaslama yapmam imkansız.Her iki marka protezden iki gösümde olsa bile ameliyattan sonra iki gögsün iyilşeme süreçleri farklı oluyor.Yine birşey söyleyemem.İlk ameliyatta bir marka takılsa,ikinci ameliyatımda diğer marka takılsa yine yorum yapamam çünkü ilk ameliyat ile ikinci ameliyatın sürecide farklı..Bence doktorunuz ameliyatta her iki markayıda denemiş ve size uygun olanının bunu oldugu kanısına varmışki Allergan protez tercih etmiş
Doktorunuza güvenmiş ve ameliyatınızda o doktoru tercih etmişsiniz..İçinizde rahat olsun,doktorunuz sizin için en iyisi neyse onu yapmıştır.. Evet,Mentor marka protez daha fazla tercih ediliyor doktorlarımız tarafından.
Şu an sert olması gayet normal.Bu süreç 6 ay,bir sene kadar sürebilir ama aynı süreçte değil tabi.Her geçen süre bir öncekine göre daha iyi olacak..Meme dokunuz varmış,neden kas altı oldu acaba?Bu konuda bir açıklama yaptımı doktorunuz.Mesela benimde meme dokum vardı,B cup idim.Bir doktor hariç diğer görüştügüm tüm doktorlar kas üstü,kas zarı altı yöntemini uygun görmüşlerdi bana.
Ameliyattan sonra tek gögsün diğerine göre daha şiş olması normal.Hepimiz bu durumu yaşadık,endişe etmeyin.Eğer ameliyattan önce iki gögüs arasında bir eşitsizlik yoksa aynı boyuta gelecektir