- 26 Eylül 2013
- 873
- 58
aynen cnm ya bir yarın kaldı perşembe ameliyat heycandan uykularım iyice kısaldı zorla bir kaç saat uykuya dalıyorum:) bir heves gittim sabahlık ve pijama aldım hastaneye öyle bi gidicem ki sanırsın tatile çıkıyorum:) neler koysam neler alsam diye :) annemde narkozdan dolayı biraz tedirgin halbuki daha önce 3 kere narkoz 1 kere sedasyon aldm hepsinde biraz zor uyandığım için kadıncağız herseferinde stres oluyor. Doktorla süreyi de uzun söyledik ki paniklemesin bir buçuk saat dediğinde üzerine zaman geçtimi heycanlanıyor giriş çıkışımız 2-2.30 saati bulur dedik ki boşuna panik olmasın hem. Hem keyifli hem heycanlı hem de hafif bir korku durumum da mevcut , olup bitsede çıksam diyorum inş artk. Ablamda haftasonuna program yapmış gelirmsn diyo nasıl kalkarım bilmiorum perşembe ameliyat olup cumartesi gezmeye çıkabilen varmıymış birde sitede dayanılmaz ağrılar yazılarını okudukça stres oluyorum bence ameliyat sürecimizi bu kdr ürkütücü anlatmasak şuan kendimden pay biçiyorum gece uykuya dalmadan önce dayanılmaz ağrılarım oldu , çekilecek gibi değil , memelerimi dahi gözüm görmüyor yazılarını okuduktan sonra uyku muyku hak getire:)
gunaydın bebegim :))) cayımı içiordum dwarkefın yorumu dıkkatımı cekmısdı okuyunca sana yaptıgını anladım :)) canım sakın ol sakınlıgını koru bol bol dua et pjamanı salını temız camasırlarını terlıgını son gunde dusunu almaya unutma :))) cantanada bol bol su al narkozdan sonra cok susasıosun :))) ınsallah hayırlısıyla gonlunce olur ne mutlu sana anacagın yanında olucak :)) destekcın olucak hersey gonlunce olur ınsallah bebegım :))) enerjını yuksek tut :)) amelıyata nasıl gırersen oyle cıkarlar derlerdı :)) ıyı gır ıyı cık ve sakın cok korkmaaaaaaaaa hersey cok guzel olucak insallah:))) narkozu alana kadar narkozdan sonrasını doktorun yapıcak zaten uyandıgında hayalın gerceklesmıs olucak bır kac gunde dısıını sıkdın sonrası çok kolay olucak bol bool duaaa et unutma yer gok duayla bunu bılıoruz:))) sakın ollll sakınlıgını koru ve once ALLAHA sonra doktoruna sonrada kendıne guven hersey guzel olucak ınsallah :)))