valla bimden şaşmam hem günlük ped de hem regl döneminde scarlette den vazgeçmem bi kere indirimde die molped aldım anam bitene kadar yandım tutuşştum kaşıntıdan öldüm öldüm yaşasın bim hem kalite hem ucuz
bende scarlet kullanıyorum çokta memnunum adetimin son günlerindede scarlet günlük kullanıyorum çok memnunum digerleri hele helede orkit çok tahriş ediyo kaşıntıdan duramıyorum en iyi ped scarlet tabi herkesin cilt yapısıda farklıdır bunu unutmamak lazım
valla ben kotex, molped, canlady, helen harper hepsini denedim ama en iyisi orkid
herzaman pamuklu yüzeyy eğer pediniz naylonsu yüzeyse kanser riski varmış o yüzden ben kullansam bile havlu peçete koyarım 3 4 kat temas olmasın direkt diye.ahh az gelsede keşke normal bez kullansam en sağlıklısı kaynatcaksınn bembeyazzz anacım hala öle kullanırr.ama orkid gerçekten bir numara..
kotex bana iyi gelmedi, emiciliği zayıf, kazalar yaşadım, orkid diyorum... libresse de fena değildi sanki ama epey oldu kullanalı, orkide döndüğüme göre onu tercih etmemişim yine de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?